”Хайдук” излъга ”Левски” с гол от дузпа

"Левски" загуби гостуването си в Хърватия на "Хайдук" с 0:1 в първи мач от втора квалификация на Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - ”Хайдук” излъга ”Левски” с гол от дузпа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Исках да Ви опукат с още един гол второто полувреме! Говеда ВИЕ не заслужавате да участвате и сега заслужено ще ви отстранят хайдуците, но и ще ви понабият на изпроводняк!

Само с искане не става. Требе и акъл...

Ако и да съм цесекар по рождение, подкрепям Левски във всички международни мачове. Все пак - българи сме. Нека всички ги подкрепяме. И да не падаме на нивото на левскарите, които, гъбаркайки се с ЦСКА, се правят на мноого велики. Само се правят, де.

Подуенските цигани и наркомани колко мача наказание имат ?

По-малко от пирдопските.

съдя по инфото за мача положението с Левски е трагично. Чудя се кой и защо все още налива пари, които е ясно, че няма как да се върнат. Освен просто да се изпират известни суми - четиво за определени институции :)))

А бе дир и вас ли ви държи пеевски

Говежда мъка. Това е, нищо ново под слънцето. Но, защо пак Перуката прави глупости да отлага мач от първенството? Това е абсурд в Европа, няма никъде такава порнография. А за изтъпленията на говедата в Хърватска няма нужда от коментар. Тези дрогирани лумпени отново сринаха авторитета на България.

Дрън-дрън Пиши ги бегали

Много благоприятна развръзка, че ме беше страх да не се сринат пак с някое 0:4 или 5 ! Сега има шанс и ако се напрегнат, ще ни зарадват. Иначе така е по света - не обичат малките, които се навират из шамарите и ги порязват елегантно "по правилник". Да ни е за урок и да не се репчим, а да си бием редовно - тогава ще ни уважават и няма да свирят измишльотини само и само да ни препънат.

За другия мач единствената ингрига ще бъде дали говедата пак ще ядат шамари - тоя път по софийските улици ....

На Левски амбициите не съответства на потенциала, който притежават. Посредствено отборче са, куци коне на които им е слаба пръднята, а искат да направят фурор, но не става, освен да изглеждат смешни в напъните си.

Всъщност ако прочетеш история, ще разбереш, че хърватите правят държавата си почти по време на българската и имат родство, както и нямат нито една война помежду си (с изключение на една битка). Прахървати и прабългари са се уважавали взаимно и дори са си разменяли дарове. Доста държави в Европа са били образувани, като в тях е имал прабългарски субстрат - Унгария, Албания, Румъния....Унгарците дори не го крият, а даже се гордеят с това.

С Хърватия има 3 войни - при Крум (неуспешна), при Симеон (неуспешна) и при Самуил (успешна).

Възможно е, аз бях чел за една......сега ме мързи да гледам.

Не знам какви шансове е запазил. При тая игра е и напрежението от задължителната победа най-вероятният развой на мача е 0-1 в началото и мачът свършва.

И аз бях на оня мач, виках яко за рогатите - българи сме все пак, но онзи отбор няма нищо общо със сегашния. Иванков и ко. изядоха тревата но ги размазаха.

Само дебилни отборо отлагат мачовете си в първенството на тоя етап, за да могат да изиграят втория си мач на някакво ниво! С такъв футбол и това няма да помогне нито не Разград, нито на Подуене!

Роги,отлагайте мачовете реванш заедно с Проекта на Агата докато не влезете в оптимална форма!!! ХАХАХАХА ХО ХО ХО

Гледах мача и по слаб левски никога не съм виждал през живота си а във атака са пълна трагедия! Ботев също бяха много слаби в защита но поне в атака горе долу показаха нещо или поне желание! А левски играха така всякаш водят с 1:0 пълна скръп и трагедия в атака!

То след всеки мач така казвате-по слаб левски не съм виждал хахаха,много ви е къса паметта хахаха!!! Запиши си сегашния мач,че другия път да имаш с какво да сравняваш хахаха!!! ХО ХО ХО

с 2 удара за цял мач трудно ше се изплаши Хайдук

На човек да му се отще да бъзика рогатите. Ми вижте измисленото първенство, какво очаквате?

Ми с Жуниор Кютуку ние сме до туку.

Язък дето ултрасите отнесоха пердаха и не отидоха на мача

Ми с Жуниор Кютуку ние сме до туку.

Миналия сезон в Левски имаше поне един нормален играч, този сезон май няма и един....