Хамилтън тръгва първи на ”Силвърстоун” с рекорд

Люис Хамилтън с "Мерцедес" ще стартира първи в неделя на Гран при на Великобритания във Формула 1, след като спечели квалификацията, и то с рекорд.

Обратно в новината

Коментари - Хамилтън тръгва първи на ”Силвърстоун” с рекорд | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Черната перла е номер 1. Най-добрия пилот на това десетилетие. Единствено той може да се сравнява със Сена и Шумахер. Още като дебютира казах това. Няма кой да се доближи до класата му от сега каращите във формулата. Не се е появил още този който ще може да го бие. Тази година става четирикратен световен шампион. Карал е и слаби коли, печелил е и с тях. Не е ракетко, ракетоносител като някои други пилотчета.

От малък е готвен от баща си, милионер за това. Сена и Шумахер са от улицата. И не се бъркай, таланта и шампиона тази година се казва Себастиан Фетел, който също е без протекции.

Простотиите ги говориш ти. Хамилтън е от бедно семейство. Какъв милионер?! Баща му е работил на 3 места за да може да му купи на сина си каската, обувките, и въобще екипировката в малките серии. За да може да участва. Башка гумите които също всеки си е плащал около 200 хиляди. А Фетел без протекции ли? Хахаха хубав виц. Още от втори,трети кръг Ферари рано рано избраха Фетел за първи пилот и фавотизират Фетел за сметка на Кими. Това всички шефове го признаха. Докато при Мерцедес все още Ботас и Хамилтън ги третират на равни начела. Няма първи и втори пилот в Мерцедес в момента, докато във Ферари има, вече са ясни кои са първи и втори и отбора работи в полза на единия,стратегии,питове всичко. Така за Фетел е много по лесно, отколкото за Хамилтън, но въпреки всичко Хамилтън ще се пребори защото е боец и е най-добрият пилот във Формула 1.

Сена е от богато семейство в интерeс на истината.