Голяма вечер за ”Ботев”, идва ред на ”Маритимо”!

"Ботев" смаза израелския "Бейтар" с 4:0 в реванша в Лига Европа и с 5:1 общ резултат отива в трета квалификация, където съперник ще е португалският "Маритимо".

Обратно в новината

Коментари - Голяма вечер за ”Ботев”, идва ред на ”Маритимо”! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Ботев.Португалците са гола вода.Успех!

Браво на "БОТЕВ" ПЛОВДИВ!!! Браво!!! Имаш ли желание, ще намериш начин да победиш, това го показаха нагледно и другите отбори да се научат!!! Интересно, за коментиращите е по-хубаво да се дърлят за мача на Лески, вместо да поздравят "БОТЕ" ПЛОВДИВ...

Абе, те сигурно имат огромно желание да победят и Реал, ама едва ли ще намерят начин... :)))) Иначе - честито им класиране, добър мач направиха!

Защо не предаваха мача по някой от трите ефирни канала? Какви са тия турски сериали и глупости? Вместо да се засили интереса на българите към футбола а и това са важни мачове за нас в Европа, те или ги пускат по някой супер платен със сумата и пакети и допълнителни заплащания канал, дето го имат само 1% от населението, или въобще не ги дават. А по белите държави тия мачове се предават по ефирни канали (тия дето се ловят с антена свободно) за да може да се гледат от максимална голяма част от населението. пп. примерно дори Формула 1 се предава по ефирен канал ....в богата Германия. По RTL, а тази програма е ефирна и се хваща свободно с декодер и антена на покрива. А в Бедна българия ще ме карат да плащам сумата и пакети и после допълнително да плащам и канала, вместо да я пуснат свободно по някой от трите ефирни канала които имаме. Нямам думи да изразя възмущението си от случващото се в България.

1.Щото Домус Ага трябва да лапа от платените канали. 2.Щото Ботев не ги броят за живи "отговорните" фактори, няма кинти от такива мачове. А май това беше най стойностния мач за вечерта - справка: поредната говежда евроизлагация. Сравнението е просто нелепо.

Браво! Успех и срещу португалците, само смело!

Браво! Тази игра е за сърцати момчета, а явно в Ботев сега е пълно с такива. Дано да продължават в същия дух и да покажат добра игра и в следващите два мача в турнира.

Браво Ботев,това не са помярите от левски...!!!

Успех на канарите срещу Маритимо, пак ще са в ролята на аутсайдери, но това, изглежда, никак не ги притеснява и не знам откога не съм виждал бг отбор така безцеремонно да се разправи с противник, който отгоре на всичко беше и фаворит според букитата.Напълниха ми душата! Браво!