”Хайдук” иска нова санкция за ”Левски”

"Хайдук" ще подаде оплакване в УЕФА за посрещането на автобуса с играчите преди тренировката в сряда и случилото се около хотел "Хилтън" в София.

Обратно в новината

Коментари - ”Хайдук” иска нова санкция за ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

кунчев е крадец и убиец при кражба с взлом на български ратай осъден обесен и заровен като низш престъпник. никаква рев. дейност реално не е имал. просто вазов го "назначава" за нац. герой. левски е само прякор.а жадното и боримиров трябва да бъдат мощно изритани...сега ще плачете за бай Борат...

въпрос към селянката, играеща кмет. за протокола, левскар съм от над 3 десетилетия. също и към МВР и цацаратурата дебелогъза. нещо така, повдигнати обвинения за дребно и не толкова, хулиганство, нарушаване на обществения ред от страна на тази измет, нарекла се фен маса, няма ли да има. в този район не е само хотелът на гостите, а и така да беше, в него отсядат и други гости, в т.ч. деца. а, прост и неграмотен фандък, няма ли нещо да изквичиш. а за терористите цигани, дето палят боклуците си на релсите, какво ще предприемеш, подлого малоумна, по отношение на своя електорат. приятен ден.

Казвал съм го, ще го кажа и ще го говоря и в бъдеще: Да си привърженик на "УеФски", не на Левски /това е човек с имена Васил Иванов Кунчев/, не е клубна принадлежност а диагноза. Трябва да си наистина клиничен случай, за да си фен на отбор с шеф влахът Боримиров и ст. треньор Жадното. Повярвайте, все пак съм медицинско лице.

А, можеш ли членоразделно да обясниш всъщност "вие" КОИ сте? Свине вече не сте, защото свинете бяха привържениците на ЦСКА. Но, както всички знаят ЦСКА бе фалиран и вече НЕ СЪЩЕСТВУВА. Тогава се пита: КОИ сте "вие"? Дали сте ловешките люляци? Но те си подкрепяха Литекс от времето преди да се пресели в столицата и да приеме името "ЦСКА-СОФИЯ" от гр. София. Тогава, КОИ сте "вие"? Най-вероятно вие сте бившите червени свине, които станаха оранжеви мастии. С други думи, вие сте тези, които ПРЕДАДОХТЕ любимия клуб, като помогнахте на ГГ да го фалира и станахте ПРИПОЗНАВАЧИ! Да, ето защо толкова несвързани изречения се леят от "вашите" постове тук. Защото сте едно племе ПРЕДАТЕЛИ, станали такива от глупост, необразованост, алчност, завист, подлст и обикновена тъпота. За вас точо народът каза: "Свине бяха, мастии станаха!"

Чакай малко, спри се. Аз съм привърженик на Славия.

Какво стана със снимката, на която Митоф и футбалерите от Подуяне "тържествуваха" с купата на ЛЕ, а до тях нещастен плачеше със сини сълзи Г. Ганчев?Кога ще им я връчат купата?

Абе я някой знае ли ЦСКА то (което и да е от тях) какво направи вчера на евротурнирите... Хе хе хе Той възкръснал евробоец..... Хе хе хе Убиеца на евро-колоси .... Хе хе хе

Прости типове. Поне отборът да имаше някакъв облик. А то елементарно ръководство начело с измислен милионер. Резултат - кръгла нула. Поне се поучете от другите български отбори, погледнете Ботев.

примати...

Говедата не са попаднали на турски "фенове"-ония направо колят.А хърватските ромеи да си траят,защото сме ги учили на футбол.

Тия сме ги учили на футбол, половин Европа сме учили на градинарство,французите сме учили на секс, руснаците на азбука и т.н. И защо като сме толкова умни, сме най-бедната и нещастна държава на континента?

Защото не сме се научили.

кви са тия идиоти на снимката???

По фланелките не си ли личи? На този отбор трябва до живот да му се забранят официални международни срещи.Само излагат България - и с играта си, и с феновете си!!! Вижте как, без много шум, Лудогорец и Ботев си свършиха работата. Ама за тях журналята почти нищо не пишат. Само за "сините" евроиди.ти....

Свикнал съм да ме е срам, че съм българин. Знам, знам, турчин съм, сиганин съм.... извънземен съм...

Явно , че единствената му функция в България е да генерира идиоти!

Визирай конкретният отбор.Предполагам, че е "Левски" и феновете му, ама знам ли?Щото и с Ботев, и с Лудогорец, човек може само да се гордее.

В циганска държава - цигански работи.

Статията трябва да бъде озаглавана: Когато българските хулигани слещнаха хърватските хулигани ... това не са запалянковци, а най-обикновени тъпанари и селяндури.

Какво да очакваме от "Левски", отбор който е тотално унищожен от псевдо специалисти и мениджъри некадърници. За съжаление във футболистите и феновете не остана нищо което може да се нарече СПОРТЕН МОРАЛ. Не може да не уважаваш противника и само да го плюеш и обиждаш защото той неминуемо ще ти докаже че е по добър от теб. Сегашната ситуация е точно такава. Докарали сте я до там че не заслужавате да носите името "Левски"

Съгласен съм колега. И аз съм Левскар и ми е жал за отбора ни с тези "специалисти" за треньори, които едно сложно изречение не могат да формулират ама са с голямо самочувствие, играчите и те така, два паса не могат да направят и физическата им подготовка е минала в дискотеките ама и те "гоуемта" работа. И за капак феновете вече 90% са идиотизирани и морално деградирали човечета, които като са на мач даже не гледат към стадиона, а само се чудят каква мизерия да направят. Жалко е наистина.

Аре стига с тоя футболен клуб наречен незаслужено Левски. Видяхме ги. Поредна година се учат да играят футбол. Този сезон обаче ще бъдат най слаби. Със сигурност ще за губят всичките си мачове с Лудогорец, Ботев и Славия. Дори и ЦСКА-Ловеч които все още не знам точно кой клуб са ще ги напердаши във всичките мачове...отново. Истината е че вече не знам кое десетилетие "синия" клуб има хамалски стил на игра с неясна схема и противоречиви качества на играчите. Честно казано хората които обичат наистина футбола е добре да обърната повече внимание на Ботев Пловдив. На мен ми прави впечатление на отбор който може доста да се доближи като футболни качества до Лудогорец.

Не мога да разбера защо хората си изкарват гнева по стадионите. Другия път пробвайте пред парламента или пред циганската махала. Така с един удар 2 заека. Хем ще си изкарате гнева, хем ще свършите нещо полезно за народа.

"Левски" си беше милиционерски отбор и са свикнали да правят разни сценарии за да печелят !Или съдията ще купят , или ще подкупят някой вратар или защитник , или ще фалират, в по-ново време, някой отбор !Така с постановка ,изхвърлиха Локо Сф и ЦСКА от елита !Е и ? С това милиционерско мислене нищо няма да постигнат , безмозъчна работа , като Правителството ни!

Тия прости,необразовани и тъпи маймунчовци не трябва да се допускат на стадиона.За пореден път нанесоха непоправима вреда на отбора.Те не са фенова , а сбирщина идиоти,които въобще не се интересуват за съдбата на отбора си.

...а й отборът не е техен. Просто е нарочен от тях за катализатор на простотията им.

С техните камъни - по доносническите им тикви! :)))))