”Лудогорец” се изгуби в пустинята - 0:2 (видео)

"Лудогорец" загуби с 0:2 от израелския "Апоел Беер Шева" като гост в първия мач от трета квалификация в Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” се изгуби в пустинята - 0:2 (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че в Кенефа също са 99% черни патладжани. За тях нещо да кажеш?

Колкото и да не ми се иска, за момента те са най-добрия отбор...жалко е да се надсмиваш на отбор, който е играл вече два пъти в шампионска лига за разлика от мъртвеца, а и излезнаха от групите веднъж...та, хайде малко по сериозно и спрете да бълвате простотия..

Това е хубава новина дано в разград лудогорец паднат поне с три на нула този антибългарски отбор в които има само един българин дяков ама ту и него скоро ще го махнат този некадърник през които влизат всички голове тои може само да ритне и о сакати някое момче от противникония отбор за друго не става

Не мога да подкрепям отбор само от чужденци, с най-много един наш играч, ако въобще го пуснат. При това, в разширения състав дори няма нито един футболист от Делиормана. Този отвратителен експеримент на Домуса руши родния футбол. Така че, нека сбирщината му от наемници да приключи изяви навън, защото не отговаря въобще на името на български отбор!