Блестящ Григор наказа Дел Потро за първи път

Григор Димитров записа първа победа над Хуан Мартин дел Потро след пет поражения от пет мача срещу знаменития аржентинец преди това.

Обратно в новината

Коментари - Блестящ Григор наказа Дел Потро за първи път | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!!! А дано се отпуши на този турнир и да стигне финала. Успех!

В какво се е провинил дел Потро, че Григор е трябвало да го наказва? Гришо единствено го победи и не го е наказвал за нищо.

Журналисти , сър!

Просто беше време да победи Дел Порто след 5 поредни загуби от него отпреди... Но трябваше да се уточни, че Дел Порто е 198 см висок, 97 кг, много силен физически състезател и много техничен. Срещу такива гиганти Григор обикновено играе тактически и много гтърпеливо, и е побеждавал с лекота подобни великани със сервиз по 245км в час и само асове от сервиз... Накрая успя да пребори и гиганта/"кулата" Дел Порто... Браво на Григор, това е класа, майсторство!

Физически е много добър, остава да овладее нервите си в тежки ситуации.

Блестящ... до след малко. Няма страшно, ще отпадне!

А ти си найобикновен некадърник,завистлив простак.

и аз не разбирам каква е тая злоба завист и пожелание за неъспех на начи спортисти но явно бая хора са с ъвредени мозаци! даваи гричо бии за да те ъваяват и глъпаците (не че е важно да си ъваяван от глъпаци:)) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оня бил ранен бе!!

У срцу?

Критик съм на Гришо, но като се бори и играе какво друго да се каже, освен едно голямо БРАВО и напред!

Жалко че дел порто се контузи. Какво нсказване бе дебили!?

цбц,заминавай в първи клас да учиш правописа ни,пък после може и да се иЗказваш!

Не беше контузен Дел Потро, беше "гроги" ... при 5:5 във втория сет, съдията няколко пъти го попита дали се чувства добре и той нямаше дори сили да отговори, затова му прати двама лекари на помощ. Но нямаше нужда от лекари, просто нямаше сили повече да продължи мача срещу Григор! Получи пробив и оставаше един гейм, който Григор безпроблемно спечели, а за нов 3-ти сет Дел Потро нямаше сили... Интересен беше коментара на Григор на сайта на ATP - оказва се, че той е познавал много добре силния форхенд на Дел Потро и нарочно му подаваше през цялото време на неудобния му бакхенд за да накара да се чувства некомфотно... но некомфортно е много слаба дума, Дел Потро беше в състояние "гроги....

... евала...