”Ботев” нанесе първо поражение на Делио Роси

"Ботев Пловдив" победи с 2:1 "Левски" в очаквания с голям интерес мач от осмия кръг на Първа лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Ботев” нанесе първо поражение на Делио Роси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След всеки пореден син провал така се задъхва и пени ,сякаш е изнасилен....е ,време му е да свикне...Насето Илианин също си трайка!?

канарчетата си фъркаха колкото можаха и спечелиха един мач ,който можеха и да загубят! Левски вече не са така трагични,но са по слаби от домусчиев и гришата,явно и двамата по си разбира от футбол

къв мач сте гледали вие от Етрополе и Ловеч? Съдията не даде поне 3 (най-малко) дузпи за "Левски", отмени един чист гол и спряха най-малко 4-5 голови атаки на сините. А вие си се радвайте, но накрая - "Левски" шампион!

Когато спонсор на двата отбора е един и същ сайт за спортни залагания. Когато отборът гост мачка на полувремето, а излиза без грам идея в играта през второто, при доста приличен коефициент за победа на домакина. Когато става въпрос за третия отпред-назад срещу третия отзад-напред. ...Определено не става въпрос за черно тото ;))

На говедата пак стадион, атмосферни условия, съдии, световна конспирация - им пречат, дейба. Грозно унизени и смазани от канарчетата! Браво!

ЛЕВСКИ СА МНОГО СИЛНИ, НО КАКТО ОБИКНОВЕНО ЗАГУБИХА, ЗАЩОТО ГИ ОЩЕТИХА СЪДИИТЕ, БФС, УЕФА, ДОМУСЧИЕВ, НАТО, ООН И МНОГО ДРУГИ

Милиционери

Нали вчера каза, е си сигурен в победата на Левски? Имал си информация "от горе" .......

Неволен не може да свири дузпа за Ботев,но и това не можа да спаси краварите!Браво на канарчетата!

Браво на Кенефа.

Браво на Ботев. Аз съм против софийските отбори. И се радвам когато падат. Единствения софийски отбор който ми е на сърце е Славия. Може би защото е най-стария футболен отбор, може би защото играят в бяло и са като Белия балет, но нашия си, българската версия. Не знам. Но само тях подкрепям от софийските. Разбира се след Етър Велико Търново които са на първо място.

Най-стария футболен отбор в България е: Ботев - 1912 г. Славия - 1913 г. Левски - 1914 г. и т.н. Поклон пред Етър, силна футболна школа и традиция!

Това е една лъжа, която Ботев си я повтарят от сума ти време. Сегашният Ботев който играе с лиценза на Карлово е създаден 2009 година. Черно Море е създаден през 1945 след обединяване на Тича и Владислав. Славия е създаден 1913 след обединяване на Ботев и Развитие. Чисто обективно най-старият действащ футболен клуб в БГ е: 1. Славия - 1913 2. Левски Сф - 1914 ...

Жуниор Кютуку...

Плачаааааааааааааааа.Боримирче ,какво станаааа?Съдията и Домусчиев са виновни.И Херо и Дерменджиев.Има ли някои салфетки?

Няма по-изкуствен отбор от Левски!

Защо всички се пънете на Лудогорец и следващите 2- 3 мача сте трагедия защо?

Говедата ще губят и други мачове. Чакат ги и армейците. Но сега се почва хленченето - виновен съдия, виновен терен, виновно лунното затъмнение, виновен ураган Ирма...