Джошуа: Ще дам зрелището, което всички искате

Антъни Джошуа даде любопитни интервюта за британските медии след съвместната си пресконференция с Кубрат Пулев преди мача им за световната титла.

Обратно в новината

Коментари - Джошуа: Ще дам зрелището, което всички искате | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре че са се намерили умни хора да кажат на Пулев да си държи устата и да не дразни излишно черния както направи с Кличко... може и да изкара 6-7 рунда

Горкия Пулев! Стегнал се с костюмче, няма нито един пояс.

Пульо ще му пусне кръв от носа,помнете ми думата..

Да ти бъде идолът Гейналдо! Безценно!

"Майк Тайсън, Джордж Форман и Ивендър Холифийлд всички те казват, че мачът ще е страхотен и Пулев е много добър в това, което прави. " Дира, това не трябваше да го пишете, сега хейтърите ще се изядат от яд. :)))

Като стана дума за футбол, Англичаните са Измислили играта Футбол, като физическа подготовка преди и след война, когато ходят да убиват араби и негри. Така са завзели 1/4 от целия свят. Време е да почнат да правят същото. И в момента има един негър в Уелс- Джошуа, който трябва да разчистят към Африка или отстрелят.

Много си... неинтелигентен. Завладели са 1/4 от от целия свят щото са излизали с пушки и оръдия срещу лъкове и стрели. Преди пушките и оръдията са били едни смешници на един малък остров на запад от Европа и никой не ги е бръснел за слива.

що бой те чака, чак ми е жал за теб.

Нашите, Българите трябва да им кажат на Англичаните( уелсците), че след като Кубрат Пулев бие маймуната Джошуа, българина ще се бие с някой бял англичанин, Например Тайсън Фюри... Така англичаните ще се отърват от една африканска маймуна- Шпионин.., които им бяха роби до преди 50 години, а сега маймуните станаха толкова че почнаха да нападат самия остров.

... дано да бъркаш, роналдо...

Мачкай Кобрааа ... на Андреа меките части!