Петте крачки пред Григор до края на годината

Григор Димитров получи време да презареди батериите си след американското лято, в което спечели първа титла от "Мастърс 1000".

Обратно в новината

Коментари - Петте крачки пред Григор до края на годината | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

толкова сила , за тези цели 5 крачки. До сега се крепеше с точки от миналата година, но като му ги отнемат отиде та се не виде...

Като си нямате и идея от тенис, камо ли пък от правилата за ранкинга в АТП, по-добре си мълчете. Че така като пльоснете нещо като написаното тук, веднага се открива що за лаик стои отсреща.

Ама много цвъкаш и то навсякъде. Залагам за 5 пълни излагации от най-най

Стъпка 1- Аскьово(остана още реколта да се прибира) Стъпка 2-Монако-то, че трябва да се тагне за Инстаграма от там.. Стъпка 3- На един прием в Льондон с Николчето, обещал й е да помага, да дразни Луис.. Стъпка 4- Селфи от некъде, къде още не си е правил, тва ще да е най-трудната до тук.. Стъпка 5 - да запише дует с някой спечелил турнир от Шлема, поне може да му даде да га подържи...

Много е забавно да четеш псевдохумор от някой, който се напъва да свърши нещо в живота си само, когато ходи до тоалетната. Жалкарска история. Ще ми се да видя как ще издържиш поне 1/3-та от една предиобедна тренировка на Григор. Нещастник!

ет дис моуънт май френд, ай ем дъ хепиест пърсън ин дъ Уърлд...

Наистина ли някой друг,освен Николинка, се интересува от това?

Гришата няма самочувствие.

Бе много "ако"-та, много нещо! Гришо е топ 20 играч с над 10 милиона долара изкарани и няма абсолютно никакви проблеми. Ако е умен, ще се настрои психически да си играе вече всички бъдещи турнири за удоволствие от играта, пък каквото ще да са става като краен резултат. Ако е глупав, ще чете коментарни статии колко неуспял е, ще психявса и ще се пренапряга, и така още много пъти ще отпада в първия или втори кръг.

да се предвидят 5 памперса

Личния ти опит често е неприложим другаде, мой човек.

Автора на тази статия явно няма никаква представа как се извършва класирането за Лондон !

Очевадно !!!

На български се казва очевидно,а очевадно е просташко...измисли го ,,професор,, Вучков.

трябват му 400-500 точки да спечели (не да защити) и е в Лондон

Не съм съгласен с това твърдение. Статията третира две различни последици от предстоящите до края на годината турнири. Едната е какъв ще е ефекта за позицията му в ATP ranking-листата, а другата какво може да му помогне или попречи за ATP Race. И по двете неща информацията е вярна. Прочетете по-внимателно отново.