Съдбата помогна на перфектен Хамилтън в Сингапур

Люис Хамилтън вече води с 28 точки в генералното класиране за световната титла във "Формула 1", след като спечели Гран при на Сингапур.

Обратно в новината

Коментари - Съдбата помогна на перфектен Хамилтън в Сингапур | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kalin

Каквото щете да пишете Кими стартира перфектно и щеше да стане пръв след старта.Верстапен половината състезания не ги завършва просто защото все някой друг му е виновен.

Глупости, облажил се... Люис беше перфектен! заслужено спечели, при много трудни условия на пистата.

Тоя Йос ако спре да се ръга, ще вземе и да стане пилот. Засега още е тестер на блъскащи колички. Добре, че е Рикардо - супер стабилен пилот, че иначе РедБул щяха да спорят за 5-6 то място при конструкторите.

Chefo77

Йос от много време не се ръга никъде. Ръга се сина му, а той се казва Макс.

Ич не ми е на дедовия-от години не ги гледам! Къде са Хонда,Тойота,Ягуар,БМВ? Няма ги! Е какво да гледам? Как се гонят по пистата Мерцедес и Ферари? Това вече не е Ф1-това е пародия...

Chefo77

Нека да позная - според твоите правила, двете Ферарита могат да се съберат в края на стартфиналната права, без значение, че между тях има друг автомобил, нали?

На стоп кадъра, от който започва видеото към новината се вижда достатъчно добре колко "напред" е Райконен

Chefo77

"Холандският некадърник" точно в случая няма вина - отдясно Фетел, отляво Кими - къде да иде за частите от секунда между менгемето и сблъсъка?

Абсолютно си прав. Макси видя връхлитащия отдясно Фетел и мръдна леко за да избегне сблъсък и за зла участ беше притиснат от иначе много добре стартиралия Кими. Фетел за пореден път прееба отбора с малоумно решение....