Тъжен край за България в края на квалификациите

Българският национален отбор по футбол завърши по изключително неприятен начин световните квалификации, които бяха белязани с доста положителни моменти.

Обратно в новината

Коментари - Тъжен край за България в края на квалификациите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на момчетата,бориха се и се раздаваха до краи,срещу един от наи силните отбори в европа!ще ви посрешнем на аерогара с камъни!това заслуявате!

Няма значение срещу кого излизаме Люксембург или Франция всяка загуба трябва да се счита за провал независимо срещу кой отбор играем. Всеки мач трябва да се излиза за победа независимо от противника срещу когото ще играем. По-добре нулеви години, докато се намерят достойни, млади футболисти с някакви физически качества, отколкото да берем срам с тези "исполини".

Едно време ходих в дъжд да гледам тренировките на националния!!!Сега и по телевизията не ги гледам!!!

Поне се видя къде ни е футбола като на Люксембург дето клубни отбори ги бият. Организация нула, воля за игра нула, чест и достойнство нула, само парите останаха. Толкова силно не съм стискал палци за нашите поне равен срещу Люксембург шепа хора страна. Но толкова си могат нашите, то не е като да отидеш на дискотека с ръцете в джоба. Люксембург беше по-добрия отбор, създаде повече голови ситуации, но искарахме късмет за равен.

Почерпи ли са от княжеството! Па и нали са ни европейски приятели и си е важно да прецакаме тези "врагове на НАТО" от Беларус, които пък и ни биха на всичкото отгоре. А сега нека им е да са последни в групата.

Само Делев, Чочев и Пацо Котето играха що-годе прилично и Гълъбинов понатисна защитата на Люксембург след влизането си. Останалите бяха пълна трагедия! Най-вече Славчев, централните защитници, Неделев, Страхил Попов, Ивелин Попов...

Ама това достойното срещу Франция, сериозно ли? За цял мач, едно положение. Каквито футболистите, такива и журналистите, такова и всичко останало. Бъл-га-ри ю-на-ци ...

лъвът е символ на сила и мощ. да наричат лъвове тези несръчни , безволеви и немощни играчи лъвове е отвратително смешно! по точно е да се нарекат магаретата или катърите.

баси разочарованието! такъв атнифутбол скоро не бях гледал. никаква култура на придвижване - метат се ръце и крака, нито може да тича, нито да тръгне, нито да спре... повече от два паса рядко - третият вече сгрешен. в защита нито зоната си покриваха, нито персонално си опазваха съперниците. славчев се едно го беха хванали от улицата след тренировки по тенис - въобще не знаеше защо е на терена и как се играе футбол. ивелин се опитваше да гради, ама то сам човек само за кенефа..., а второто полувреме за пореден път се видя, че не може да играе повече от 70 минути, едва се движеше по терена накрая. такава трагедия съм гледал само при детските отбори, на които току що са им изгонили треньора поради некадърност и новият треньор се опитва да ги научи от коя страна се рита топката вес пак...

По добре да бяха паднали тия мърши

Защо такива негативни заглавия. Правилно е - ОБРАТ! Аутсайдера България записа престижна точка на чужд терен срещу невероятен противник.

то футбол,че есмешна и жалка работа! Същата каквато е и корумпираната ни прогни а държава! До като не се започне от начало с детски школи, в които да се създават БЪЛГАРСКИ футболисти, няма да има нищо.

При това ръководство на БФС така ще е. Трябва голяма чистка с операция чисти ръце.

И е крайно време тези катъри да не бъдат наричани "лъвове", защото това е обида към силните и благородни животни. Катърите не могат да бъдат лъвове.

Крайно време е да се закрие БФС и футбола у нас, не става, няма мотивирани да тичат и да се борят, селски тарикати-разкарват топката с безмислени и хаотични подавания, а Хуйчев да си върви на село и да тренира магаретата да не ритат. Вместо футбол, тези принцеси пък и цялата ни нация да играе художествена гимнастика с бухалки!

Тристахилядна Исландия показаха на родните специалисти, футболисти и БФС-ионери, че оправданията им са повече от жалки. И тръгнал накрая Ивелин Попов да дава оценка на треньорски щаб и обяснява как трябвало да им подновяват договорите - без да го питат, без да му е работа и му искат мнението. Това е то манталитет на победители. Овиквани, като деца дебили от изтрещял от безпомощност учител

Тъкмо няма да се излагаме

Брава мунчета,не загубихте от великото херцпгство,герпй

по другите теми се пънаха да плюят Стоичков, но добре че 94 видях хубав футбол да ми напълнят душата. Сега младите и до пенсия няма да усетят тръпката да сме на световно

само за хората които ще слагат минуси тука- не завиждайте на вашите по-гоелми батковци или родители, че 94та година видяхме каествен футбол

Че нали именно тези "герои" докараха футбола до това състояние, да нямаме класиране на европейско и световно сега.

то само с татуировки няма да стане

Вижте-коефицентите-за-мача-и-как-са-залаганията!!!!

половината от играчите само с едно определение:селски кочове с високо самочувствие...през цялото време имах чувството,че боѝкотират Хубчев.........

На фона на вътрешното първенство представянето на квалификациите си е напълно закономерно,даже надминаха очакванията ми! В момента толкоз си можем!

... пилотите щяха поне да вдигнат самолета първи...

селянчетата удобно ли се возиха е наи-важното не е луд този коуто яде баницата

Гола бе чиста засада! Съдииска грешка компенсирана от неотсъдената дузпа за игра с ръка.

Нямаше засада , нямаше и дузпа.........

Гледай хубаво! Превъртай, спирай.... Ама гледай и пиши колко са в засада! link

Кога ще има оставки???

Калво му е тъжното на краят!? Толкова се смях през всичките им мачове на тия аматьори, че "тъжен" ще е последната дума, която бих използвал за цялата им кампания. :)))

на БФС ще му излиза по-евтино да изпраща наистина аматьорски отбор, а не да вика "професионалисти" от БГ и чужбина. Така и така е ясно, че в следващите 20 г. няма да се класираме на никакво първенство, поне ще знаем, че сме от една черга с Люксембург, Сан Марино и други като тях.

С 9 броя бивши и настоящи мърльовци от Литекс Лоич и Литекс София...толкоз :Одобрявам само включените по-късно Райнов и Гълъбинов, Пацо Тигъра с пореден силен мач, от мърльовците само Делев потича...