Пулев се контузи, мач с Джошуа едва ли ще има

Кубрат Пулев е с контузия в рамото и мачът срещу Антъни Джошуа за световната титла в бокса е под въпрос.

Обратно в новината

Коментари - Пулев се контузи, мач с Джошуа едва ли ще има | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пульов бяга от боя ама онзи ако го набара по- късно ще го бие дваж повече.

Здравната с-ма е виновна !

Това е България!!! Злобен и гаден народ, пръснал се по света, плюещ и псуващ родината, но винаги знаещ и компетентен.

Този хитрец Пулев върти разни игри, но ще си прибере милионите и при загуба, каквато е неминуема, а вие тиквеници се пулете. .

Според мен това е игра на Германската компания, понеже англетата се опъваха за мач, те се съгласиха на по лоши условия, ужким. Ето сега изкараха една травма и го просрочват. Ако е така начи добре си вършат работата. Нашия явно не е знаел да не се изложи. Както казаха сега имат по добър опит, ето го опита - копират на пичко номера ;)

Англетата се нервят сега, щото не могат да планират следващата среща на Маймунко. А нашия и да падне и да бие пак ше се напие :)

Само чаках кога някой от двамата ще се "контузи".

Нека Тервел да го замести и да напердаши кюнеца!

И кво е станало ??? Кубрат да не би да е тренирал на сняг или в вятър ??? Нашия, Кубрат Пулев просто тябваше да излезе свеж на ринга и да победи едва движещия се на ринга Джошуа.. Всички, дори и англичаните (Уелс) чакаха това. Дори футболния им отбор падна от Ейре. Ама Кубрат, щом е контузен, ще трябва да почива.

Никой не позна!Всички мислеха ,че Джошуа ще контузи Пульо а пък той се контузи сам.

haha,taka e

Кобре играе театро.Удължава напрежението с цел покачване на дивидентите.Оти я изкара 10 на минуни я не изкара.

Ей, умници, Кубрат даже и да загуби, печели 4,5$ милки, така че едва ли от страх се е отказал. Наистина не може да стане боя , ако си контузен. Тия дето дават тия 15 милки да организират боя, те казват кое как да става, не кой да победи, но как и колко време да се бият и колко да се контузят.

Милка, получи минус! :)

...а бе всичките евро-геиове ли сте тука беее ?!?!!...да ви бера лаиката нещастна чуждопоклонническа !!!...и това ми било балгарски маже .....всичките сте еврогеиски презокеански меки китки ...падащи си по негроидни циганоиди !!!... вие сте ... " плодовете на демонокрацята !!!...."поливаите се само с маркучи -Jошуа ! ще останете невероятно доволни ! изберете негарското !!! "

Ако пък ти си еталон за българщина... мерси...

..."Cаединението прави силата " !!!...обединението !!!...още ..."прост народ - слаба дарjaва " !!!...в нашiя случаи - никаква ..или както ни определя професор Ivo Xristov ..."ние сме дарjaва сас затихващи функции " !!!..прав е професора ...когато страната ни е пална с безродници....няма на какво да се надяваме !!!...всичко е закономерност !!!

Току що получих информация, че Бойко Борисов е дал съгласие да се боксира с тоя нещастник Джошуа на мястото на Пулев. Само е помолил срещата да се проведе на 29 Окт, защото е обещал на Нинова да присъства на извънредния конгрес на БСП на 28 окт.

Имахме един в боксовата зала който беше голям бабаит.Все наперен биеше разни дето идват да тренират за по тренировка две и ставаше още по-страшен, походката още по-бабаитска.Беше се взел за Тайсън.Един ден се нави да прави спаринг с едно момче, което беше тренирало в ЦСКА и онзи направо го попиля.Направо се отказа от бокса.Не заради физическата болка, а защото не можа да преглътне че реномето му рухна за минути.Пиша го защото и Кобрата е същия като характер.Не може да губи, страхува се от загубата.

Каквото и да пелтечат родните злобари , Кубрат има само една загуба и то от най-дълго престоялия на върха световен шампион. Рядко световен боксьор има такава визитка.Стила му може да не се харесва, разни възрастни недораслеци може да си избиват детските комплекси, като си представят как го бият , отворковци всякви. Фактите са , че българин с такива успехи в профи бокса няма и не се очертава да има, другото е хейт, злоба и робска предателска подлост да обърнеш гръб и подиграваш някого още при първата загуба.

Много лошо, но е и нещо като мини възмездие за плюенето на Пулев по Кличко заради контузия му навремето. Но се питам защо като поне 3 месеца се говореше, че ако Кличко не поиска реванш, Джошуа ще се бие с Пулев, а нашия не почна веднага да се подготвя? Тогава нямаше да има проблем с малко време за подготовка. Нищо нямаше да загуби освен малко усилие, което си е и положително предвид малкото срещи последните 2-3 години. А имаше не малък шанс - поне 30% да победи

Специално за подготовката, не може постоянно да си в спортна форма, ако почне да тренира по-рано, след 2-3 или 4 месеца ще е на върха на формата си, после се стига до преумора и тръгва надолу. Затова тренировките се съобразяват с датата на мача.

Кураж Кобра.Всички злобари на пясъчника се засмардяли.България е над Русия и така ще е.

Само не разбрах, какво общо има русия в случая.....

...при победа Jошуа ше развее англиискя флаг (защото е англичанин ) !...при победа Pulev ще развее балгарскiя (защото е балгарин ) !...а вие бе "експерти " продажни ...кои флаг SHте развеете или ( за всеки случаи ) имате и от двата ?!!?

...спомняте ли си 94-та година ..Cветовното в Aмерика...наSHia национален отбор...Xристо Cтоичков ?!??!!...цесекари ,левскари, слависти .локомотивци,и всякави ...бяха единни !!!...бяха балгари и мачкаха наред !!!...сатнахме 4-ти в свеa с Xристо Cтоичков -голмаистор !!!...тогава цял Balgaria без значение от клубни симпатии и принадлежности ..всички се радваха ,и ликуваха в едно опянение от успеха !!!..после обаче се появиха "хора " дето започнахa да всяват разкол от завист и простотiя и да умаловаjaват успехiте на наSHiTе балгари !!!...взеха да плюят по хората които са визитна картичка на Balgaria и да се отричат от тях . това са прости - низши хора !!! всички останали народи си почитат героите ...само ние не ! ние си ги оплюваме поради завист ,простотiя ,дебилност ,страхливост ,чуждопоклонничество ! ние дори сами си променяме исторiята в угода на чужди интереси !...самят факт ,че Kубрат е достигнал за втори пат да баде претендент за световна титла в професоиналнiя бокс ...означава много !!!..а кретените нека да поддарjaт чужденеца !...те се имат за "експерти !...маината им !!!

Добър учител има Кобрата. На Пичко редовно нещо му се окунтузваше преди мач.

тои е кличко, пичко си ти, ама с а нактая

Сульо-Пульо се е нас-рал във костюма си. Може да се е контузил от уплах. Черният негър ще го размаже за 2 рунда. Сульо-Пульо знае само да точкува. Прав, прав и това е...Никаква красота, никакво движение, с краката е гола-вода. А пък желязото Тайсън щеше да смачка Сульо-Пуло не за два рунда, ами за две секунди... Байти смешника.

Сигурно е скандално да се отмени въобще срещата, но според мен най-скандалното е, че човек дето се е боксирал само срещу третокласни боксьори може да е кандидат за световна титла! Нещата започват да заприличват на цирка наречен "кеч" .

Само дето, когато се случи с Кличко, твърдяхме че било измислено, щото го било страх... :))))

...четеики негативните коментарии за Pulev...виждаики " патриотизма " на боксовите "познавачи и експерти " се питам ...на тези ли чуждопоклоннически "експерти " един ден ..недаи си боже, Balgaria ще разчита да я защитават от чужди орди ?!?...сащите тези видиотени чуждопоклоннически кретени дето стоят в агитките на чужди отбори и изливат злобата си и презрението си кам балгарските отбори в международни срещи ?!?!...вас освен предатели по друг начин не мога да ви определя !!!...саединението и обединението по между ни ни прави силни и непреодолими за чужденците !!!...вие сте еничари !!!

абе по-добре някои чижди орди от луди и неграмотни като тебе. примерно поляци или украинци, че генофондът е много зле

А не може да бъде. Това е конспирация. Страх го е. Това щеше да е реакцията ако Джошуа беше съобщил подобна информация.

Пулев има една отличителна черта.Той не може да губи.Който помни мача му от олимпиадата срещу един латинос знае как Кубрат загуби доста убедително по точки и след мача каза:аз тоя ако го хвана ще го спукам от бой.Оправданието-абе паднах но нечестно, иначе ще си го бия както си искам.С Кличко-падна, дори не поздрави Кличко и се почна, това е мафия, изпуснах го.сега Кобрата добре си дава сметка за шансовете си срещу Джошуа още повече че вече натрупа и години и няма тази бързина както преди 3-4 години и за да не губи се появява контузия.

Нема страшно. Колкото за няколко маймунщини на ринга Кубрат има сила и акъл. Нали трябва да се извъртят поне рекламите.

невероятно е, немислимо , и невъзможно, но пулев явно започва да проумява .

Той Кубрат му каза на Зауерланд-ей Кале човек, не съм готов за мача дай ми още 2-3 месеца за подготовка.Калето обаче отсече-не ще играеш и искаше да вземе парат.Кобрата обаче му каза-тогава като не щеш ще се контузя и ще ме хванеш за щепсала.И се контузи.

Точно. 100+

мач ще има разбира се, "контузията" ще е оправдание за загубата(ако загуби де!). Кьорфишеци пускат мениджърите му.

ами трита милиона сухо ? кой ще ги лапне?

е, той пак ще си ги лапне. Само дето ще има оправдание..ако падне. Защото аз все още допускам известен шанс за Пульо.

дано се оправи, да си прибере парите

За да поставяш условия трябва да си номер едно, иначе приемаш каквото ти подхвърлят. Сега ако не стане мач - друг шанс няма да има никога.

Хайде пак се започва с хейта. Какво значение има контузията. За профи спорта контузиите са нещо съвсем естествено. Какво искате, ако знаете по-добре, ако можете по-добре, ако искате взимате ръкавици, отивате, тренирате, влизате в режим и показвате на Пулев и цяла България как се прави. В противен случай замълчете и поне недейте да храчите по нашите спортисти.

Форумите са за това - всеки да казва каквото му е на сърце и на душа, ако не си разбрал. Така, че нито ще спреш някого нито пък ще промениш нещо. Тоя "патриотичен вопъл: нашите спортисти" ми звучи твърде колективистаично, а боксът е индивидуален спорт. Да победи по-добрият! Тука нации, раси, религии алабала не се котират! Всеки има свои критерии.

...прав си за критериите ...и според моите ти си едно чуждопоклонническо димящо и миризливо дефекирано !!!...обаче и според Jошуа си сащото !...чуждите като гледат с каква лекота предаваш своите и за тях сащо си предател и никаквец !!!

Би ли ми обяснил какво лошо има в патриотизма? Или ти си от тези модерните - мултикултурните? Именно защото е индивидуален спорт всеки може да тренира и да покаже какво може повече от Пулев. И понеже е индивидуален спорт би ли ми обяснил колко още такива като Пулев имаме, които да бъдат претенденти за световни титли. Други нямаме! И не само в бокса, във всички останали сфери от живота ни. Това е основно заради манталитета на ганя. И коментарите тука го доказват. А вие си коментирайте, предателите винаги са били презрени навсякъде! И да наистина нека по-добрия да победи, а не резултата да бъде от някакви междуклубни договорки.

...е щом ти е "спецiaлност "..значи трябва да си спомняш ..за болничнia на Kличко ...преди мача с Pulev ?!??

абе хубава работа ама балгарска

Поначало си беше безумие на Кубрат да му насрочват мач с Джошуа само месец и половина преди двубоя - в името на нечии мениджърски интереси и ламтене за бързи пари! Очевидно нашият си е дал много зор да се подготви за това кратко време и белята е станала...

През цялото време до мача се чудех как после т.н. "Кобра" ще се оправдава за резила и ще каже ли "Продължаваме напред" .... А то какво? Намери изход от ситуацията дето се набута и то баш по моята специалнос - с болничен. Ашколсун Кобра ефенди, машаллах и аферим.

Стига сте плюли човека, нормално е да го е взел на сериозно и е скъсал мускул от тренировки... а поставете се на негово място. Друг е въпроса че дори и да падне пак ще вземе пари, а ние нека си плюваме безплатно :)))))

Тоа се уплаши. 2 месеца всички новини започваха с този мач. Излезе ялова работа. Чудя се кой въобще се интересува от тези примати. 3 месеца тупордия за 1-2 рунда. Ба си тъпотията при толкова интересни спортове и то всеки ден, а не веднъж в годината.

А представи си че Джошуа го е подценил, харесвам такива като Стоичков...веднага се възползват и нанасят удара /затова му викаха КАМАТА/

Опита се човекът, туй което обичайно се прави за 6 месеца, да го направи за два. Без допинг. За България. За себе си. За гаджето. За парите. Еми, стават фалове.

ми той няма гадже.донор е на някаква певачка но това ще го разбере като свършат парите

Да прати Гришо да маа и налага с хилката цръньото!

Гришо си пада по църните, спомням си, че по едно време беше с един от братята Уилямс.

Е по-добре така отколкото Джошуа да го пребие като куче...

Зоба не прощава

така се получава когато в леглото си имаш тунингована овца, която се мисли за тигрица и си е лепнала изкуствени нокти. разпрала му е мускулите по време на креватната загрявка.

Така се изказваш, когато в главата си вместо мозък имаш чалга, дрога, ментета, невежество...

...Pulev започна да cхваща ! както се казва учи се от Kличко ....Jошуа нали орева света да се мазни какав кумир му бил Kличко !!!...ето малко от триковете на кумира му !

Уплаши се най-накрая...

избега с болнични

Когато не познава другия, човек е принуден да съди за него по себе си.