Губи ли Кобрата статута си на претендент?

Контузията на Кубрат Пулев в рамото ще му коства много повече от мач с Антъни Джошуа.

Обратно в новината

Коментари - Губи ли Кобрата статута си на претендент? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доста глупава грешка. какви треньори има този човек. пропусна шанса на живота си да играе за шампионска титла

Aз пък избързах да си купя билет от скъпите. Cега ща, не ща, ще трябва да гледам Tакам. Да се так(ам)овам у дневалния!

Ане Кубрат да не е станал от ислямска държава та е вдигнал пръста нагоре:)))

Пулев ще остане в историята като найуспешния бг бокс професионалист. Това е. Браво Пулев! Български патриот! Мене ме е яд и за парите освен, че не отива да се бие на финал. Нищо ще чакама Тервел да видим, но той мисля е по-зле...

пулев няма да стане никога световен по бокс.....ние сме една ор малкото страни без световен за професионалисти

като сме една от малкото страни без световен шампион по профи бокс,я изброй кои са тези които са имали световни шампиони в тежка категория в про бокса!

Само не разбрах защо заглавието на новината спира преди "заяви мениджърът на Джошуа Еди Хърн." Че този Хърн да не е станал говорител на IBF?

Много тъпа травма. Да беше играл нетрениран щеше да е по-добре.

Тапаци такива кои от вас е прославил 3 Българиа??? Кои? Само плуете Кобрат. А тои е ВЕЛИК! Само тапаци неграмотници могат да плюият по Кобрата!

Kalin

И с какво точно е велик?да говори патриотично но и до тук.Нищо не е спечелил освен един мач с Кличко който всеки знае как давърши нищо че преди това ги говореше едни....Сега му се отдаде втори шанс и още в момена когато му го казаха взе да дава назад и ето го резултата мач няма да има а и ако се вярва на хората които разбират повече никога няма да има шанс за титлата.

че беше станал претендент и игра с Кличко и сега за втори път стана претендент и щеше да играе с Джошуа е нищо, така ли?

Питъре, Кобрата е велик дори само затова, че се състезава за България. За теб може би Сюлейманоглу е по-велик? А и защо омаловажаваш постиженията му? Превъзнасяме Григор, чието най-добро постижение е да влезе в челната десятка, а плюем Кубрат, който ДВА ПЪТИ става претендент за световна титла? И, ако в борбата да речем, традиционно имаме изявени спортисти, в професионалния бокс в тежка категория колко са? Плюете щото... и вие не знаете, просто защото трябва да се плюе по всичко нашенско. Сигурно щеше да боготвориш Кобрата, ако се състезаваше като германец, щото тогава щеше да е "голяма работа", не нашенец.

Ооо Кобра, Кобра имаш ли пари .... Баси и нещастника .....

Да биеше Кубрат съ тупахте в гърдите с репликите Булгаррр сега плюете.Кой от вас паляци е прославил З България ? Тролове ниедни.

Бар прославил... С какво, данеби да победи Кличко? С простотията си? Стига с тоя криворазбран патриотизъм - той се бие за пари, не го ли разбрахте за толкова време?

Не знам как ни е прославил, но като човек е едно лайно. Като всички такива мутро-подобни и той се изживява като някаква мутричка когато камерите не снимат. Който го е засичал навън по заведения знае за какво говоря. Влиза краля, недай си боже някой да се тръкне в него в претъпкано заведение веднага налита на бои, груб палячо.

се отърва и по-добре, че се притеснявах за него. Само не мога да схвана защо пак е пълно с "българи", които не спират да плюят най-успешния български боксьор на професионалния ринг. Спрете се малко, бе нихилисти такива!

Kalin

Дано да няма излъгани българи които са си мислели че този мач ще се състои и да са си купили билети и.......Просто Пулев вече е......аут от този спорт.

По-добре без 2 милиона, но жив, отколкото с 2 милиона осакатен с памперси до края на дните си.

кога и с кого се е случвало това в официалния профибокс?

Виж Мохамед Али как се тресе от паркинсон. Почти всички боксиори по принцип имат проблеми после.

Отиваш в английската Уикипедия и търсиш статията "List of deaths due to injuries sustained in boxing" (Списък на смъртните случаи вследствие на травми в бокса). Само едно изречение оттам - "От въвеждането на боксовите правила на Куинсбъри през 1884-та, досега на ринга са загинали над 500 професионални боксьори. Само през 1953-та жертвите са 22!" Това са САМО загиналите. Останалите живи, но с трайни увреждания са в пъти повече - тук статистиката е ясна - между 38 и 40% от всички професионални боксьори получават през кариерата си трайни мозъчни увреждания.

Късметлия си Пилев....по-добре скъсан мускул, отколкото откъсната глава !!!

НАПРЕД

защото толкова бой щете да отнесе от негрото, колкото не може да смята нито той, нито цялата му рода и треньори взети заедно.

продължаваме напред чалготеките наред и ще набием ако се намери още некой неумрял досега негърпенсионер бил някога боксьор

Страх лозе пази!

нашичкия скочи от трън та на глок ,че е по висок..да се отказва от бокса, иначе се бой го чака!

Да бе, голяма "мистерия" - да се напънеш на трийсет и кусур години да се подготвиш за два месеца, за челен сблъсък с оня терминатор.

за съжаление този спорт се преварна в много скъпа пълна пор нография и участващите в него много скъпо платени пор но актьори а нашият позьор дори не става за актьор sorry чалга и бой по чалготеките това е край .

Защо Кличко като се контузи отложиха мача с един месец докато се възстанови Кличко, а при Кубрат не може?? Защото сме българи ли????? Че и да губи статуса си на претендент вече е прекалено много! Просто трябваше мача да се отложи с един месец за ноември. Както се случи при Кличко. Нищо странно нищо фатално но понеже сме българи.... и ето го резултата.......

Кличко беше шампион! Нашия не е!

ТОЗИ ПАЛЯЧО ЗНАЕ, ЧЕ НЯМА ШАНС И СЕ ОТКАЗА, ТОВА Е ЦЯЛЯТА ИСТОРИЯ!!!

Кой си ти и как пишеш от моето IP??? СПРИ да пишеш с чужди IP-та!!! Заради тебе бях баннат от тук!!!

че пише с твоето IP :) Това само админите знаят...

А, защо когато Кличко се контузи не си загуби "статута"?

ok не се гневи толкова, бий си една 4икия и се успокОЙ окей

репликата беше към оплакващия се - до KOKO -

KOKO никога не се оплаква.