Григор: Годината е добра за мен, фокусиран съм

Григор Димитров е лидер в схемата на турнира от категорията ATP 250 в Стокхолм.

Обратно в новината

Коментари - Григор: Годината е добра за мен, фокусиран съм | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както винаги досега, представянето му на клей беше почти трагично. Тревата също беше разочарование. Само твърдата настилка му спаси сезона. И да казва, че не трябва да променя нищо в играта си? Странно.

Не Добра, направо си е Много Добра и ще става Още По Добра. ------------------- Григор направи Невероятно нещо в Профи-Тениса за около Година. Малцина са такива, които "След Падението, ще имат Тъкъв Възход". -------------- Винаги ще се гордея с Григор, докато се занимава с тенис. Независимо, къде е в "класациите". Защото моето Сърце си има Собствени "класации". И в това Сърце са Сестри Малееви, Григор, Пиронкова ... Че те са Българчета и НИКОГА не се отрекоха, че са такива.

Давай,Гришо!Играй си играта ,печели си милионите,твои са си,пръскай ги по готините мацки,за които злобните хейтърчета могат само да ти завиждат,но не могат даже и да мечтаят.Бий когато можеш и когото можеш!!!

да му завиждат бе... за леля му дето колежката и си каза какви са били?!? Че той не е бил никога с младо и готино гадже. Дори 50 годишните предпочитат 25 годишни, само той предпочита изхабени лелки!

Защо под новините за Григор винаги е пълно с коментари на примитивни и злобни, шкембяви oтpeпки? Момчето играе великолепен тенис, много талантлив е, и едва ли ще имаме толкова добър тенисист следващите десетилетия. Фактът, че ще играе на заключителния мастърс в Лондон на 8-те най-добри за годината, говори сам по себе си. Успех Гришо!

стига с това "дали ще имаме по добър в следващите десетилетия"! Ти преди 30 г. не си мислил,че ще караш западна кола и ще пътуваш където си искаш нали? Айде не се праи на баба Ванга!

Изказваш се неподготвен. Какво общо намираш между карането на кола и Топ10 в световния тенис?

мони отг за себе си Бе какво вменяваш вини и обвиняваш другите Бе каже си мнението и толкова

много е неприятен и отблъскващ за публиката, въпреки всички опити да се представи в измислен ореол

ако тва е добра година кво ли ще значи лоша?!?

Върни лентата 12 месеца назад и ще разбереш.

връщам я и ... Федерер, Надал ,Федерер, Надал и ще видим на финала кой от двамата ще надделее!

Похвали се сам, че никой друг не те бръсне за нищо. Що пари пръсна по PR-и нищичко. Хората гледат тенис и сравняват, а не четат и слушат глупостите които се пускат

Няма спирка в ръсенето на мозък!Ако това е добра година(трагедия и ужас), каква ли ще е лошата?

Годината е наистина добра за неговите стандарти - спечели три турнира(е, София и Синсинати не са топ турнири, но все пак) плюс един полуфинал на турнир от ГШ. За човек, с потенциал за 10-20 място това е прилична година. Друг е въпросът, че ако се контузят още 2-3 от топ играчите, годината ще стане направо мечтана:)

Синсинати си АТП1000 турнир. Какво значи не е ТОП? не е шлем да. Даже и Джокович май го няма в колекцията. Искал си да кажеш Брисбейн предполагам.

Стига с този нихилизъм и негативизъм бе. И игра, и късметът беше с него, взе МАСТЪРС турнир, до 2-3 седмици ще регистрира рекордно място в ранглистата. На 90% е сигурен за финалния турнир. Е, можело е и по-добре - спор няма.