Джошуа бесен от провала на мача с Пулев

Антъни Джошуа е бесен заради провала на мача срещу Кубрат Пулев, призна агентът на британеца Еди Хърн.

Обратно в новината

Коментари - Джошуа бесен от провала на мача с Пулев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-вероятно някъде по условията е записано изрично, че билетите не могат да се връщат, което от своя страна води до логичния въпрос. След като всички са знаели, че такова нещо може да случи, защо сега се учудват ?! Гадно е да, ама не е редно да си изливаме гнева върху Пулев или който и да е спортист. Отделен е въпроса профи-бокса колко е спорт.

... чичко... другарю... ти па за пет лева ли си?!?

Сега всички с билети трябва да ги продадат на камерунци и французи. Техен човек ще се бие и може да имат интерес към срещата. Само се чудя Нова ТВ като купиха правата за срещата пак ли ще излъчват срещата?

Да ама той се ебава с нас, тези, които си купихме билети да го гледаме - него, Пулев. Не ни пре'баха еврогейовете, а нашият си пич. Сега билетите и стаите в хотелите не могат да се връщат обратно. Така че трябва щем, не щем да зяпаме мача на Джошуа с не'акъв си Такaм. Аз поне съм в Англия, но какво да кажат сънародниците ми от България, които също като мен са избързали да се набутат от патриотична гледна точка?

Нека е ние покажем самочувствие. Все клякаме, все сме послушковци. Браво на Кобрата! Дори и да е трик за повече време за тренировки, си е победа, психологическа!

Първо тази дата му я наложиха един вид на Пулев, второ фирмата менте, която продавала билети за мачовете на Джошуа , не можела да продава в страната на претендета. Сега пък не могат да отложат датата. Тези май прекалиха. За други можеше. Да си гледат сега смешния мач на празен стадион - паляци.

ако не ме лъже памета Кличко също се "контузи" преди мача с пулев и отложи с месец или нещо такова...Не мога да разбера какъв е проблема да променят датата за срещата...

Надали е проблем да променят датата на срещата. Тогава Кличко беше шампион и той диктуваше правилата - поиска да отложи мача и го отложи. Сега Джошуа ги диктува - очевидно иска мач в срока за който се е готвил. За съжаление Пулев няма думата, никой не е застрахован от контузии.

Ами да бяха изчакали месец за възстановяване на Кубрат вместо да бързат да го заменят с Такам. Сега половината да си върнат билетите.