Зауерланд: Ще направим Пулев световен шампион

Промоутърът на Кубрат Пулев Кале Зауерланд коментира ситуацията с пропадналия сблъсък за световната титла срещу Антъни Джошуа.

Обратно в новината

Коментари - Зауерланд: Ще направим Пулев световен шампион | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, що така не ви вярвам!?

По скоро ще стане шампион по шах (гросмайстор),от колкото по бокс....няма качества, само плямпа, а на ринга хич го няма...селтак

Колко жалка декларация - "Ние ще направим Кубрат Пулев световен шампион" . Каква наглост! Значи той не е най-добрият боксьор и не бокса е спорт,а организаторите казват кой е световен шампион и бокса няма нищо общо! За какво е тогава спорта??? Явно спорта е между организаторите и тъпата публика,която ходи да гледа цирк,а не спорт.

Когато Кубрат каза, че 2 месеца за подготовка не са му достатъчни, германците не го чуха. Те не са правилните хора, но това е положението.

ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ,КАТО ГО КРИЕТЕ ОТ ДОБРИ БОКСЬОРИ И МУ УРЕЖДАТЕ МАЧОВЕ САМО С ТРЕТО РАЗРЯДНИ ЧЕРНИЛКИ.ПУЛЕВ БЕШЕ ДОТУК.

Питат радио Ереван: -Кога Кобрата ще бие Джошуа? Радиото мълчало, мълчало и накрая отговорило: -Когато му предоставят две години за подготовка, а през това време британеца го оставят само на хляб и вода!

Стига сте плюли Кобрата, помияри! Кога ще имаме национална гордост и преклонение към родните ни спортни герои?

ТОЙ СИ ПЪЛНИ ДЖОБА,А ТИ СЕ ГОРДЕЙ.

Може и да го направите шампион ...В "Мастър шеф". На ринга няма как да го направите тоя дебелак.

естествено, че има как да го направят световен шампион. има предостатъчни колани. единият от коланите се държи от световнонеизвестен новозенландец на име Паркър. същият този аматьор направи защита на световната си титла като си избра претендент и избора му падна на номер 15 (ако не греша) в ранглистата, който беше някакъв още по-неизвестен и от него влах (отново, ако не греша). затова, ако наш Сульо Пулев се концентрира там ще може без проблем да смели онова киви ли е, патка ли е, манго ли е...и да стане световен шампион.