Феновете на Ботев също недоволстват от Лудогорец

Феновете на "Ботев" (Пловдив) излязоха с позиция за условията на стадиона на "Лудогорец".

Обратно в новината

Коментари - Феновете на Ботев също недоволстват от Лудогорец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде ми е коментара?

Много странно, че всички взеха да недоволстват точно, когато от ръководството на Лудогорец обявиха, че приключват проекта и започват строителството на много модерен сектор точно за гостуващите фенове. Надявам се само, ако някой направи някаква глупост там да го съдят по бързата процедура, така както съдят и собствените си фенове дори за хвърлена пластмасова бутилка. За феновете на Ботев не знам, но феновете на ЦСКА щяха да ни запалят с факли и бомби хвърлени в нашия сектор преди да сложат клетката - тя затова е и сложена. По-добре недоволни хора, отколкото умрели и сакати хора.

боклуци пловдивски и софийски, не уважавам Свинарят, но аз бях на неговото място, и язе щах да защитя имотът си от животиската ви РАЗРУШУИТЕЛНА СИЛА, по идентичен начин! промяната трябва да почне от вас, цървули! предложете европейско поведение и ще получите адекватни условия! до тогава - марш в клетката! или гледайте мача по тал'визора! по кАНАЛА на Свинарят!:-))))

Феновете,бъдете хора достойни и ще бъдете където трябва.Не може да рушите,унищожавате и искате уважение!

СЕГА ГО ПРОЧЕТЕТЕ И СЕ ПОСТАРАЙТЕ ДА ГО ЗАПАМЕТИТЕ Всеки може да бие Лудогориц дори и тирето. Гриша Ганчев има пари плати на Домусчиев е верно седемцифрена сума в евро и тирето би в Разград и Септември може и Витоша също - условието е да си платат. Дори и онез измекяри от Ботев Пловдив станаха носители на купата че и на супер купата даже миналата година - питате се що ли - отговаряме щото си платиха. Домусчиев не се интересува от такива турнири носещи само вятър, но не и пари

ИСТИНАТА БОЛИИИ АМА Е ФАКТ

zeddd

Понеже тези "фенове" ултраси са известни с техните маймунски прояви като трошене на седалки и хвърлянето им, а и не само това, към терена или към трибуни на домакините, та затова ще сте като в зоологическа градина. Това сте си заслужили. Доказали сте го дълги години наред.

скъпи фенове ,къде беше гражданската ви позиция когато факла падна в краката на дете инвалид? А ако беше вашето дете каква ли щеше да е реакцията ви?

На коматевската ливада - там как е ?

Може да се изместите, ама не Ви ли е страх от "Турците" дето сме на стадиона.....или точно "туй нещо" търсите?

Дъфчете едни и същи тоалетни хартии втора употреба. Лудогорец има най доброто фурболно училище На тази годишните приемни изпита се явиха над 1000 кандидати. Естествено бяха взети най добрите. Такава база няма нито Уевски нито тирето. Пари се влагат и то много. Да сне чели за Гнездо на орли. Лудогорец е футболен проект който носи пари. Както примерно парите на гришата, който си плати тирето да бие на Лудогорец Арена. Купуват се най-качествените футболисти, а не като тирето и Уевски негърчета на кило. Помислете естествено ако имате с какво

То щото е тази "школа", затова няма ни един гяур в "крейзито", а са само подчовеци от чужбинско...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Мануел

Усмивката ти на ухилено кретенче издава не добро душевно здраве. ЛУДОГОРЕЦ ИГРАЕ С ПО ЕДИН ОТБОР В ПЪРВА И ВТОРА лега. ЛУДОГОРЕЦ II e съставен само от юноши учещи и трениращи в разградската спортна школа, които често бият батковците си от втора лига. Чети ако можеш естествено. На "Гнездо на орли" има седем нормални терена . А отбора е такъв за да може Домусчиев да прибира парите на Гришата ,който искаше непременно да победи в Рз, за което си плати и една доста тлъста сума

ЕЕи Ботевисти от Вас не очаквах да лижете з.....ка на Литекс,жалко!

Докога на Домуса ще се разрешава да унищожава родния футбол. С неговата политика да няма българи в основтиа състав, да няма футболисти от Делиормана дори в резервите, да инвестира в спорт и на място, където това е неприето и да има едва по стотина зрители на мач, се отива към тотално пропадане на българския футбол. И докога???

щото мирке и уефски правят нящо по-различно, нъли?

Подкрепям!

Да бе да...нещастните ,,фенове,, били унижени.Ей , олигофрени вие прогонихте истинските любители на футбола от стадионите.На прекрасния нов стадион в Търново новата тартанова писта е вече изгорена от вас олигофрени нещастни.Всички сте боклуци без значение на кой отбор сте ,,фенове,,.

Носи се слухът, че буйстващи фенове на гостите, които са засечени в предишни мачове да издевателстват в клетката пардон на трибунатаза гости ще бъдат заключвани с белезници, които ще им бъдат сваляни когато свърши мача и напуснат стадиона. Просто за да няма изкушения и да не е необходимо гостуващите отбори да плащат за техните изстъпления. напълно хуманно нали.

Веждам съм феновете на Уевски на тирето и на Ботев даже преди мачовете в Разград. Тихи кротки като агънце. Да кажеш че някой ги е бил неее категорично не. На стадиона в Разград ходят майки се деца с колички. Това е обичайна практика. Предстои обноваване на трибуната за гости на стадиона в Разград. Носи си слухът, че условията на трибуната за гостуващите отбори ще бъдат още по жестоки. И правилно за да могат да ходят феновете на отбора семейно да водят и малките си деца. Нещастни фенове на Ботев отговорете ми на вашите магове в Пловдив колко колички с малки деца сте видели и после пишете простотиите си. Гонка до дупка за хулиганите.

Всеки може да бие Лудогориц дори и тирето. Гриша Ганчев има пари плати на Домусчиев е верно седемцифрена сума в евро и тирето би в Разград и Септември може и Витоша също - условието е да си платат. Дори и онез измекяри от Ботев Пловдив станаха носители на купата че и на супер купата даже миналата година - питате се що ли - отговаряме щото си платиха. Домусчиев не се интересува от такива турнири носещи само вятър, но не и пари