Мамма миа! Световно без Италия за първи път от 60 години!

Италия плаче - 0:0 с Швеция в Милано не стигна в реванша от баражите и след 0:1 в първия мач "скуадра адзура" няма да иде на Мондиал 2018.

Обратно в новината

Коментари - Мамма миа! Световно без Италия за първи път от 60 години! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вървят по нашите стъпки

Жабарите уникално слаби и заслужено ще пропуснат Световното! Ще го гледат през крив макарон ...!!! Но за тях си е национална трагедия, да пропуснат голямо първенство! Но със тези бездарни играчи, без Буфон, просто толкова си могат! А явно и нямат вече лоби във Фифа за да ги побутнат леко и деликатно ...!!! Холандия също ще липсва и то повече, като стил на игра, винаги оранжевите са внасяли най-хубавото в играта на финали и в мачове...!!! Всеки има дни на възход и на падение ...!

кеф ми е! и ние нема ходим, ама е добре да завлчим и некой друг с назе! ектра просто! хайде у казана с назе, жабетаааа!:-)))))

Къде ги слагаш Англия в голямата петица?! Та те от 1966 г. нямат дори участие на финал. Холандия е много по-силен национален отбор!

на световното ще участват куп слаби отбори от африка азия и конкакаф заради решения на фифа а италия няма да участва - това е фарс - има още куп добри от европа които не участват като холандия и др - един пример - дори българия би сауд арабия който е финалист от азия !!!

Ами има лесно, не гледай. Има достатъчно турски сериали за хора като теб !!!

Световно догодина НЯМА ДА ИМА.Поне НЯМА ДА Е В русия.Така че жабетата да не плачат.Само идиоти могат да се надяват че света ше продължи да плаща русия да си прави ракети и точно с тези ракети ционистите да шантажират света.Тези времена отдавна минаха.Докато русия е собственост на "червенощитко" и къмпани русия ше бъде изключена от цивилизования свят.

Кретен, ти нормален ли си, бе?!!!

Смешни коментари от смешни "патриоти". Живеем с едната 94 година и се радваме на чуждото нещастие. Жалка картинка.

Ох кефТ, айде муфлон да се посвети вече изцяло на хед'анд'шолдърс...

Голям праз като няма да я има Италия. Тъкмо малко разнообразие.

Италия си заслужи отпадането не ме е яд за тия слаби играчи единствено за Буфон който е голям мъжкар и и заслужаваше да изиграе последния си голям мондиал

Като се бутат играчи на които им е минало отдавна времето е така. Поне няма да станат за пореден път за резил. Много му се искаше на Буфон, но няма. Можеше да учавства в първенството като резерва, нямаше нужда да е титуляр. Дано се осъзнаят малко след такъв резил.

Ани т,ъ,п,а, п,у,т,к, а, си, като не ги разбираш нещата не си изказвай .... Точно Буфон им е единствения голям играч на жабетата ... Другите се видяха що за боклуци са ...

Довиждане, жабаре!

талянските циганори няма да ритат топчиии....

най-добрата новина снощи!

Не мога да повярвам, жалко за Буфон!

Италия - нокаут! 32 избити зъба и мозък по земята... Не че Швеция с тази игра има място на световното.

Италия Пребити. А ние Шведите ги Бихме като Тъпани в София. П.Хубчев е Велик и Голям, не зависимо дали ще се класираме за Евро 2020

Шведите ни спукават редовно . Имаме 14 мача с тях и 10 мача са загуби, 2 равни и 2 победи.

Ше търсите България със свещ.

Господ е Българин и има видовден, на световното в САЩ същите плачещи италианци бяха велики и подкрепени от некорумпиран съдия, а нас ни наредих на 4-то място, всичко си има цена и се връща един ден,да им е честито завръщането

И после паднахме от Швеция. Светът е малък, да.

Господ бил българин. за това ли от миналия век не сме се класирали на световно първенство?!? А онзи мач от 94 си го намери и го гледай. Баджо направи луди нашите и за 25 мин. им беше мушнал 2 гола. и излезе, ако беше останал с това темпо щеше сам да ни бие с 10 на 0 най малко. Българския гол дойде от дузпа, а не от игрова ситуация. И ревете за втора дузпа..и кво ако беше дадена? Нашите не направиха нито едно положение , как щяха да бият при това положение?!? С трета дузпа ли?!? Аман от дебили!

Не сте прав, просто не пазехме Баджо по - сериозно. Когато Туньо, лека му пръст, го захапа персонално, онзи вече не беше заплаха. Дузпата Сираков си я изработи напълно заслужено, свали топката на земята и финтира поне двама италианци. Така че имаше и време за изравняване. Сбъркахме отначало, че дадохме доста свобода на Баджо. А Киню просто ни поряза грубо, без финес.

Dobromir Dimitrow

Да допълня - Баджи игра със силни болки в единия крак! Дори се вижда как като ни вкарва единия гол, лицето му се изкриви в гримаса на болка! Още го помня - велик футболист беше, раздаде се и заслужено спечелиха. Два пъти го изпуснаха нашите и два пъти бяхме наказани!!!

Освен от политика ти и от футбол нищо не разбираш.Оправдаваш постоянно името си.Тиква проста!

Световното бавно и постепенно се превръща във второстепенен турнир. След арабската авантюра след четири години ще е приключено с него. Докато не се върне схемата 16-те най-добри за две седмици да решават кой е шампионът, няма перспектива за оправяне. Няма как професионални футболисти с многомилионни договори, включително и рекламни, след като са играли по 60 мача на сезон, да умират от кеф да се бъхтят още два месеца, за сметка на почивката си да жълти стотинки. Още повече, че две трети от тях не са сигурни на коя държава са граждани.

Падението ще е пълно едва когато нашите манекени се класират. Дотогава има шанс.

голям праз!

Без да накърнявам италиянците но те много първенства се промъкват напред или благодарение на късмета или заради съдиите . Да напомням ли мача с Бг в САЩ . Сега най после господ ги прати там където им е мястото

отдавна нямаше нужда от отбор играещ антифутбол