Закана за разстрел в допинг скандала с Русия

Изказване на Леонид Тягачов, почетен председател на Руския олимпийски комитет, разпали още тлеещата жарава на скандала с допинг около атлетите на страната.

Обратно в новината

Коментари - Закана за разстрел в допинг скандала с Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма никакво място за съмнение какво е ставало в русия.има и видео.така че и да го разстрелят и да не го се е тая.руснаците са лапали допинг яко и са си подменяли пробите.бивш спортист ми е потвърждавал че и в бг беше същото.когато му поставили ултиматум:или почваш да взимаш и ти или вън от цска-ами тръгнал си.а в русия се прави и покровителства на държавно ниво и за доказване че русия е наи великата което е наи лошото.политика и спорт не трябва да се месят.а не помните ли как гдр мачкаше в силовите спортове:плуване ,гюле,диск?аз помня.и след обединението-краи.и русия да не се оплаква.които и да хванат го съсипват не само руснаците.ланс армстронг какво стана...и така трябва.

Дълги години наблюдавахме как съветските атлети бяха безапелационни победители на всякакви световни първенства. И ,когато истината излезе наяве,изведнъж стана ясно,че без допинг руските атлети са далеч зад останалите световни спортисти. Наистина не може спортист,който не е дохранван,да стане световен шампион! Така с бедните страни.

Обаче съм на достатъчно годинки и познавах достатъчно спортисти от онова време. Та да ти кажа от първа ръка - нямаше гладни спортисти дори и в България. От друга страна истината е много по-проста. Богатите измислят химията. Когато бедните се докопат до нея, тя се обявява за допинг. А богатите продължават с новата химия, която са измислили. За съжаление спорта се превърна в политика и пари. Или поне голяма част от него. Тъжно, но това е истината. Независимо дали на някой му харесва или не.

руснаците бяха обявили спорта за политика и не само него......в един деспотичен строй всичко се смята за политика на държавата защото нищо друго няма извън тази държава.......спорт,икономика,култура....всичко е подчинено на държавни партийни гаулайтери които налагат партийната визия като такава на държавата та и тук е било същото и робите така са свикнали

Тъпите блядове си мислят, че всичко се решава с разстрел, ха ха. А може би този, който е казал това е по - подходящ за разстрел.

А може би всеки е невинен до доказване на противното? Аз ако кажа, че ти си терорист, да те разстреляме ли без съд и присъда? Че нещо главния обвинител на руската антидопингова лаборатория, заради когото отнесоха под една или друга форма наказания почти всички руски спортисти леко обяви, че няма доказателста и се оттегля от аферата.