Мануела Малеева: Григор вече има свой почерк

Мануела Малеева, голямата ни звезда в женския тенис от 80-те и 90-те, говори пред Нова тв за успехите на Григор Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Мануела Малеева: Григор вече има свой почерк | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая па жива ли е още? И тя беше голямата работа. Майка й орева орталъка, то бяха сделки, то беше бизнес, то беше чудо. И са кво, прослави България и сега си седи на милионите. Някой някъде да си спомня за нея? Търтеи!

Не знам дали всички знаят за това че сестрите Уилямс през 1998 бяха решили, че могат да бият всеки мъж извън топ 200. Навил се 203тият в света тогава, сутринта играл голф, пушил пури след това изпил две бири и отишъл и на шега ги опукал с 6-1 едната и с 6-2 другата (по 1 сет). Та какво сравняваме женският и мъжкият тенис - конкуренцията е на различно ниво. Да си номер 3 в мъжкият тенис е изключително трудно. Само професионалните играчи са близо 10000, а тези които се занимават по активно със този спорт са над милион със сигурност. Ужасно конкурентен спорт е тениса. А Малеева се сравнява, заради дълбоко вкоренения си спортен хъс - простено и е - велика е.

Тая година конкуренцията в мъжкия тенис беше ужасяваща - особено от лятото насам! Щом Кевин Андерсън игра финал на турнир от Шлема, смятай!Дай боже и догодина да е така, Григор като нищо ще завърши като номер 1!

Абе права си ,ама ти мъж и живот не беше виждала докато играеше тенис. Все едно беше в казарма. А Григор успява да съчетае и двете. Това показва че той има и талант, докато при теб всичко е амбиция на майка ти и режим.

егати и machooo нацията сме...

Е как да не е виждала, по телефона ли се омъжи за Франиер през 1987 на 20 години????

Усещам завист ,май. Григор празнува титлата си ,която тя няма

Такъв турнир дали има при жените, а? Мануела стана 3-та, без да и се налага да чака 90% от елита да се изпоконтузи.

И при жените има такъв турнир! И то пък при жените един елит беше, особено края на 80-те .....!

не бяха лоши спортисти Малеевите, дори бяха супер като резултати за ония криви времена, ама като хора големи боклуци излезнаха- особено оная дъртата!

Бе кой ще ти празнува трето място на времето. Медалите ги носеха с кофи от олимпиади и световни. Брояха се само златните. Сребърни, бронзови си бяха провал по него време. България беше световна сила в спорта. Днешната китайска система в спорта е на основата на тогавашната българска.

колко медала имаме в тениса ударнико?

Не само сребърните и бронзовите медали не ги брояха, ами тениса не го брояха за спорт. Тогава баш спортовете бяха борба, вдигане на тежести, бокс, худ.гимнастика, футбол... И нямаше гей-парад, ами такива като Евгени Минчев отиваха направо в лагерите, а не да не слизат от екрана.

... където е наско... там е победата...