Григор Димитров е №3 и във финансовата ранглиста

Григор Димитров финишира като номер 3 в ранглистата на ATP за годината като точки - 5150, след като спечели паметно турнира в Лондон миналата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров е №3 и във финансовата ранглиста | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой знае ли какво е казал Волгин по темата

ИМАТЕ ЛИ ОЩЕ ПЛЮНКИ? ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е В ПОТРЕС ОТ КРЯСЪЦИТЕ НА МАХАЛАТА... ГРИШО ИГРАЕ ВЕЛИКОЛЕПНО! БРАВО! НО ПАТОЛОГИЯТА НИ Е ЗА КЛИНИКАТА... ТОЙ ОЩЕ НЕ Е ИГРАЛ С НАДАЛ, ФЕДЕРЕР, ДЖОКОВИЧ, МЪРИ, ВАВРИНКА....САМО КАКА МУ НИКОЛ Е ПЕЧЕЛИВША... ЩАСТЛИВА СТЕРВА!

Аман от идиоти - с всичките е играл, само Федерер не е бил, а с Вавринка балансът му е положителен.

Но коет си е, в едно си прав - патологията ви е за клиника.

Да е жив и здрав и да си ги харчи както реши. Спечелил ги е с талант, труд и пот. Браво Григоре! Радвам се, че има такива българи като него, които ни правят една добра реклама. Аз живея и работя в Западна Европа от 15 години и започна да ми писва когато ни асоциират само с цигани или турци, които имат български паспорт.

спечелил си ги е, да е жив и здрав и още да ни радва.

Григор Димитров направи паметна победа за него и България като успя да победи Давид Гофен в британската столица Лондон. Най-добрият български тенисист Григор Димитров спечели историческа титла, след като триумфира във финалния турнир на АТП в Лондон. Григор Димитров триумфира в 48-ото издание на финалния турнир на АТР и стана първият българин с този престижен трофей. На финала дебютиралият тази година в надпреварата Гришо надви драматично белгиеца Давид Гофен със 7:5, 4:6, 6:3 и записа най-големия успех в кариерата си. Българинът е 22-ият шампион в турнира, който се провежда от 1970 година, а от 2009 година в лондонската зала О2. Общата сума, която ще получи като награда хасковлията е 2 549 000, които ще бъдат дарени до стотинка на нуждаещи се дечица. Източник: Новости

Измислени Новости , по отношение на дарението. Първото , което трябваше да се сетят, когато измислят новини е , че на наградите от спортни състезания автоматично се приспадат 20% данък, освен това той дава и процент на треньорсккя щаб, така че няма как Григор да дари цялата сума, дори новината да беше вярна ( освен ако не иска да бръкне допълнително в джоба си).

Това вече не е форум, това си е чист кенеф, а и темите са зле подбрани. А иначе Григор е феномен, кой каквото ще да каже.

За съжаление мога да ти сложа само един +

Евала пич, до година двойно!

Гришо, дето е на думи българин, защото е роден в Хасково, та в момента Гришо е жител на Монако. Не е гражданин, там гражданството е по наследство. Жител е. Т.е. получил е онзи статут, дето му дава право да си плаща данъците в Монако. Т.е. да не плаща нищо, защото данъците са нула. Няма майтап. В Европа Монако е данъчния рай, в който съвсем законно можеш да не платиш нито стотинка данъци, няма значение къде си изкарал парите. Нула данъци. За да живееш там обаче, трябва да представиш договор за наем или за покупка на имот. Средният наем е между 5 и 10 хиляди долара месечно. Ясно защо - защото всичкото шмекери и тарикати от ЕС се водят, че живеят там. 120 хиляди наем годишно, които повечето прибира принцът и обкръжението му, които контролират имотите в територията, колкото малко българско село. Плащаш си тия кинти, и колкото ще да са ти доходите, не дължиш данък. Никъде. Хасковските пенсионери и другите перспективни дечица, дето един ден може да станат звезди - за тях нищо. За принц Албер - нека да има, той доста разходи, не е евтино да си принц... :)

Chefo77

А на теб какъв ти е проблема, че Гришо или който и да е друг, прославящ България, живее другаде? Голям кеф ли ще ти достави да си плати на 5 милиона долара данъците и какво точно ще намажат пенсионерите от тях? Аз като ги плащам тук, какво печелят родителите ми? Значи не се усещате, че ви правят на балъци, когато фирми като ЛукОйл 10-ина години работят на милионна загуба, но много ви дразни това, че Гришо не плаща тук данъците на пари, изкарани в чужбина? Я вземете се стегнете малко и да вземете да се усещате, че ставате смешни. Едните "Защо не си плащал данъците тук", другите "Да дарял повече пари на нуждаещи се"... Значи всички може да си стискаме портмонетата, когато става дума за нашите пари, но чуждите много бързо ги наместваме...

Със здраве да ги харчи! И бонуси на екипа да даде, че Коледа иде! А ората баш са си бачкали, при тоя успех! Браво!

Халал да са му,заработил ги е с пот и кръв,за разлика от много други български милионери,забогатели чрез далавери със заменки,фалит на банки,контрабанда,хазарт,проституция...

Абе не е баш така. Изброените от теб са доста по-рискови и по-трудни за организиране дейности, и си искат бая работа и интелект, па макар и престъпен. Не е като да станеш към 10, да идеш на корта да потренираш 2-3 часа, после да се изкъпеш, да поспиш, и привечер да идеш още час-два във фитнеса. Не че не е труд, но не е същото.

Chefo77

А ти мислиш, че режимът на Гришо е такъв? Много се заблуждаваш, ако считаш че с 2 часа тренировки на ден се става трети (пети, десети, ...). Не гледай как тренират махленските футболисти, за да достигнеш това ниво се искат ЗВЕРСКИ тренировки. 4-6-8 часа на ден. Не си имал досег до професионален спортист, нали? Иначе за другото си абсолютно прав - там трудът е различен, но пак си го има.

Гришо-пишо бил казал пред CNN: ""Тази победа значи много за мен, за семейството ми и за моя отбор. Но също и за родината ми. Щастлив и горд съм, че съм българин. Играя за моята страна цял живот и съм сигурен, че хората ще оценят това." Това е фалшива новина!!! Казал е Монако и че мрази българите и българският език, както ние руснаците ви мразим! И престанете с тая медийна истерия!

Кво става бе аркадаш,що обърна палачинката?Да не са ти спрели "субсидиите"?

Ако живееше в България, да са го напитили мутрите вече, някой преоблечени и като данъчни и депутати..

Досадник на досадниците!!Федерер като спечели титла се съмнявам, че в Швейцария говорят само за това по новините една седмица.Хайде сменете плочата.То цар да беше нямаше толкова много да се дрънка за него.Аман. Селяндур.

Волгин, да си завреш клавиатурата в трътката.

На широко цепката!

ИЗКАРАЛ СИ ГИ Е МОМЧЕТО .... БАЯ ЖЕНИ И МЪЖЕ ЗЛАТОТЪРСАЧКИ В БГ-ТО СИ МЕЧТАЯТ ДА ГИ ЧУКА :))

Прост, по-прост, руски трол, руския трол Детройта.

..прочетохте за пари ви завряха задниците драскачи такива,Хак ви е!!

Нещо си се объркал товарищ.

От рекламни договори за 2017 е сп-ечелил 12 362 000 $. От телевизионни участия, дефилета по модните подиуми, фотосесии за списания и т.н. ОЩЕ много! Да е жив и здрав!!! А Маша Шарапова ще ходи в затвора в Индия за имотни измами. Добре, че и би шута, за да не и бере срама!

Мани тая безлична руска крава бе. Като беше на 18 биваше горе-долу, ама сега е станала една мамаша не ти е работа. Да не говорим каква злобна скочубра изглежда.

що така за Маша

Ние русснаците полудяхме от тези новини за Гришо-пишо. На ул. Савушкина 55 ни накараха да седим двойни смени да пишем по форумите нихилистични мнения. Искаме вредни и допълнително боярищник! Айде да заминават тия новини в коша, че ми писна вече!

Най-добре направо да се самоубиете, товарищ. То това вашето и без това не е живот. Пък и ще направите услуга на човечеството.

Напротив - ние русснаците сме най-щастливите и всякакви нервни напрежения минават и заминават. Имаме две неща, които вие българите и нямате: - боярищник - велик президен като Путин А вие даже азбука си нямате, както каза Путин, оказа се че идва от македонски земи, а В.Ленин я е доразвил.

Пичове, чета преди малко, че е спечелил 2.549.000 долара от турнира, и ги дарява на нуждаещи се дечица!!! Някой да има повече инфо, или си е просто фейк! Бъ ли гу, не знам

Дарява ги на др. Путкин да ви плати коледни бонуси бляд. Така ми каза преди малко еленчето Рудолф.

Бляд наричай, тази дето те е "изсрала"! Аз просто зададох въпрос! Не 80%, а 99.999% сте дебили в тази тъпа губерния! Боже, пази България, и чакай завръщането на Българите Отново! Говедо

Така е. Също нашият велик президен Путин онзи ден каза, че поради гузна съвест е решил да подари част от което е откраднал от бедния русск народ както следва: 1,5 милиарда на колхозници 2,5 милиард за безплатен боярищник в градовете, защото изостават малко с пиенето

Що за кретени като вас, съществуват в "пространството"?! Има лесно, и ще го усетиш

Колкото и да изкара, не може да е изкарал повече от Волгин в рубли.

Догодина да изкара двойно повече и да открие тенис академия като Надал или Фед. Може да вземе и Бекер в щаба си, че завалията обяви фалит тия дни.

Обаче глейте -на Надал и на Федерер двойно повече,а другите тука, тука като Гришо.

които му завижда - да хваста ракетата и да почва да тренира!вече и доста кортове има в бг! ама нисто не пишете и за ражодите - просто ми е интересно кави са?

Да ни е жив и здрав Гришко, да си харчи разумно заработените със много пот пари и да отделя по малко за благотворителност за да бъде обичан от повече хора. Иначе ще му завиждат много хора! Най-добрият посланик на България.

Браво на Гришо, с труд и пот си ги е спечелил, а не като тъпият българин, който и това което получава не заслужава.

А ти за какво си получаваш рублите бе руски спамер гнусен? Да кибичиш по цял ден по форумите тука и да плюеш България и всичко българско, нали? Благородно занимание, няма що. Смешници.

То и циганинът, който събира желязо се труди и поти, но каква полза има това за БВП на страната? Ритнитопковците/удариракетовците с нищо не допринасят за БВП.

Ти с какво допринасяш за БВМ, селчо? Със писането ти на коментари от тухлената кооперация в цеентъра на Варна ли?

Тук вече масовото плюене по Григор и рязане на вени от завист и злоба, ще се излее като река:))) Браво на Гришо! Имайте предвид, че от една страна, част от тези пари са за екипа му заедно с треньора. От друга страна, от рекламни договори верочюятно ще изкара още толокова:)))

Който печели турнири, печели и пари. Браво на момчето. Дано и други се амбицират и последват стъпките му. Българският спорт и имиджът на България само печелят от такива таланти.

Халал му на момчето - талантливо, трудолюбиво, отдадено, постоянно, търпеливо, скромно...

и замириса на скунксове.