Какво е нужно, за да продължи Лудогорец в Европа

"Лудогорец" излиза довечера срещу турския "Истанбул ББ" в домакински мач от Лига Европа от 22,05 ч.

Обратно в новината

Коментари - Какво е нужно, за да продължи Лудогорец в Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои сте вие, дето се пишете "нас"? Та, в отбора на Гела няма българи, което означава, че тези "нас" са в същност "тях", и по-точно чужденци. Ако обаче "нас" е свързано с подарените няколко български паспорта, то няма как да се сродяват "нас" с "тях", тъй като и външният вид, а и езикът на чуждите наемници, нямат нищо общо с България. А подарените паспорти са ужасно нарушение на закона за българско гражданство. Въобще, Домуса унищожава родния футбол с експеримента си и е крайно време този чужд цирк да се преустанови.

Абе не хванахте ли хемороиди от стоене пред клавиатурата да пишете едно и също относно чужденците и българите в Лудогорец ? Как не ви писна едно и също , едно и също до припадък.И в Левски и в ЦСКА е пълно с чужденци обаче са некадърни и дай сега да приказваме само за тези на орлите.Португалският футбол защо е напред като водещите им отбори са пълни с чужденци ? Как така на тях не им пречат пък на българите все нещо ни е криво.

Мачкай!!!!!

На кого му дреме за отборчето на Гела, след като си имаме Григор?!Той поне е българин.

Не знам защо всички са сигурни, че ще загубим в Германия? Топка - женски род, Брага също мислеха, че ще ни бият на свой терен, ама...