Разкриха най-силното оръжие на Гришо през сезона

Григор Димитров направи най-силната година в кариерата си, завърши я на трето място в ранглистата и спечели 4 трофея в ATP турнири.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха най-силното оръжие на Гришо през сезона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще започна с това ,че се гордея с Григор и постиженията му тази година.И класирането е правдиво.Но,веднага ми идва наум последния мач с Гофен и тук има много да се говори.Погледнете колко аса има Григор и първи успешни сервиса.Нещо не му достигна в този мач,физика ли търпение ли,агресивност ли.Гофен беше много по техничен и стоеше по добре.И ако последната точка(толкова интелигентно замислена от Гофен)беше минала ,наистина не знам кой щеше да вдигне купата.Да това си е спорта.Искрено желая Грегор да ги бие като терминатор,но това зависи и от другите тенисисти.

Мисля, че зависи единствено от Григор. Него никой не го бие - той сам се бие. Така беше и с Надал на АО, и с Мъри, и с Джокович на Уимбълдън... Безмалко по същия начин да падне и в София при 5:0 срещу Гофен.

МНОГО ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ ГОФЕН. "Бит от Гришо, герой за родината си! "

ГРИГОР ДИМИТРОВ Е ГОРД , ЧЕ Е БЪЛГАРИН, НО НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ГО ПОДКРЕПЯ САМО ОТ РАЗСТОЯНИЕ, С ПРИКАЗКИ. И ЗАЩО? - ЗАЩОТО НЯМА КИНТИ В ТАЗИ РАБОТА. ЧОВЕК ТРЯБВА ПОНЯКОГА ПРОСТО ДА НЕ Е ТОЛКОВА БЕЗУМНО АЛЧЕН. ПАРИТЕ СА МНОГО ВАЖНИ, НО НЕ СА ВСИЧКО.

Стига си мрънкал за този национален отбор! Като развалена плоча си? Как пък не ти мина през ума че една птичка пролет не прави? Добре че не игра в тия заплетени 5 сетови мачове! Пак щеше ти и тебеподобните ти да о храчите! Сляп ли си или не виждаш че сезонът му и така е Пренатоварен??? Колко контузени изгърмяха тази година? Аман от такива "Патреоти", като теб! Бас хващам че не си гледал един тенис мач през живота си, за да пишеш такива измишльотини!

Хаха :) тука е форума на специалистите по силна и слаба психика. Най-големите светила в областта :). Понякога като съм в нездравословно настроение ми се иска да ви видя всички специлистчета да излезете на сцена от ранга на тази на Димитров, където се събират най-добрите в света ... и да ви видиме тогава колко са ви силни психиките - хаха - добре бих позлорадствал. Ама това няма да стане разбира се - затова има за вас форум на дир.бг за садо-мазо болни мозъци и бай Ганьовци. Дърпайте обратно всички в казана да се варят. Ама Димитров ви се изплъзна лекинко и с финес - нема как да го стигнете - пу дее ...

Не го сравняваме с нас, сравняваме го с Джокович, Мъри, Федерер, Надал. Не сме специалисти, публикуваме мнения и впечатления. Ако може. Ако разрешаваш.

От мен разрешение ти не требе ... Впечатления всеки има и нямам против. Но от нула да отидеш при Джокович, Мъри, Федерер, Надал - да застанеш пред тях и примерно да играеш финал на АО с Надал и на косъм да не спечелиш. Да биеш на АТР накрая на сезона ... такъв човек - само респект - независимо докъде ще стигне. От това ниво нагоре и късмет понякога трябва , а не достига винаги и човек си достига границите. Ако Валверду му каже - абе в тоя мач имаше проблеми със психиката - ок. Ама форумните лъвчета с насмешка да обесняват колко лабав бил ... хаха - не ми искай разрешение - това е признак на дребно скроени душици, които нищо особено не са направили и няма и да постигнат. Част от играта е да можеш да сведеш глава понякога и малко респект да покажеш. Ама кой ти гледа в тая жега в БГ - казанът ври ...

Заякнал е и по трудно се огъва.

Да е жив и здрав Дани Валверду!

А анализът е скапан. Драстично подобрил първия си сервис от 61% през 2014 на 64% през тази година???? Вие у ред ли сте???? Дано не ви чете "анализите".

Тази година най-силното му оръжие беше, че първите 5-6 в тениса ги нямаше и той се бори с другите, от които няма страх, затова побеждава. От тия 5-6 тенисисти има страх, затова винаги го бият, огъва се психически при среща с тях. Дано да се е справил с този проблем сега и да има самочувствието на 3-ти в света.

Дам най-силното оръжие на Хамилтън е, че ги няма Ники Лауда, Сена, Прост и Шумахер.

TIREX

смени аналния си вазелин.

Най-силното оръжие на Григор, през сезона, е първо, че се сдоби с идея за слабата си психика. Второ, по-важно, че беше намерен начин да се справя в някаква степен с нея. В тази връзка, за класирането му напред ми се вижда, че най-голямо значение има това, че много по-рядко допуска загуби от класирани след него тенисисти.

Три процента разлика е в рамките на статистическата грешка, а тва, че половин година не му се налагаше да среща никой от елита, с изключение на Федерер и Надал, е не по-малко оръжие.

Към това добавете и Никол. Тя му е новият заряд за успехите. Красива, богата, влюбена - оръжие за всеки амбициозен мъж. Сега ще има обратна реакция на казатото от мен, но истината е точно тази - имаш ли достоен партньор до себе си, имаш и спокойствието да вървиш напред.

Доколко дъртата циганка е "достоен партньор" за Григор, е най-малкото спорно. Една от бившата и група призна, че са бил "кръг от скъпоплатени проститутки". Друг е въпросът, че Григор като балама я гледа заслепен от изкуствената светлина на медийната й слава. Иначе, по принцип съм съгласен за "достойния партньор".

може би страда от едипов комплекс?което обяснява слабата му психика,без мама или без баба никол наблизо не струва пукната пара.

Главната линия, зададена на тролчетата, е да принизяват и калят всичко, свързано с ЕС, всичко "западно" и разбира се свързаното с вярно ненормалниците от САЩ... Въпросът е, че дотолкова се вживявате във фалшивите новини от Блиц и всички проруски пасквили, че действително прекалявате. Никол Шерцингер е един от най-добрите съвременни женски вокали и това, освен че се признава от специалистите, то е достатъчно да чуеш някое нейно соло... Не е нужно да влиза в "кръг", за да бъде търсена на пазара, свързан, както с пеене, така и с журиране на конкурси, участия в предавания и т.н. Ясно е, че повелята е да се хвали Маша (независимо какво прави, защото е руска "девочка) и да се плюе по Никол - от политическите, през културните, та до спортните новини - заливате всички форуми и омерзявате хората към всичко, за да има мисъл за липса на ясни критерии и липса на идея за интеграция и т.н. - стига" хейт", стига омраза и марш от форумите!