Л като Лудогорец, К като Каранга, Р като Роси

"Лудогорец" завърши годината в първенството на България по футбол на върха, като води с 1 точка пред ЦСКА и 9 пред "Левски".

Обратно в новината

Коментари - Л като Лудогорец, К като Каранга, Р като Роси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде е Ловеч Етрополе- София???

Абе , престанете с това цска ! Правилно е цска тире София !

и КЗ#КОЙ

К като Корупция, У като У нас, Р като Резил, З като Задължение, А като Аматьори, Ц като Централен, С като Спортен, К като Клуб и А като Армията.

Лудогорец е отбор който играе с 99,5% чужденци с големи възможности . Но в болшинството мачове в БГ първенство печелят с огромната подкрепа на съдиите. Почти във всеки мач съдията им дава 11 м. наказателен удар ,или е изгонен противников играч. Трябва да се помисли ,защо е така. Поздравление за международните мачове. Определено смятам ,че са длъжници в БГ първенство.

... що го бутате зорлем напред тоя убит кон Левски ( да ни извинява националния герой, ама са много жалки присвоилите името му!!) , като те нямат сила средняшки отбори да бият.. щели шампиони да стават!?!...жалка работа на жалки редакторчета!

Не си прав. Статията, за разлика от друг път, е доста смеслена и подкрепена с аргументи и статистика. Носи елементи дори на обективност... :) Авторът е прав - при тази защита на Левски, ако отборът започне и да вкарва, нещата ще станат... поне интересни.