Спряха Григор за класация ”Спортист на годината”

Звездата на родния тенис Григор Димитров няма да вземе участие в традиционната анкета "Спортист на годината 2017" на община Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Спряха Григор за класация ”Спортист на годината” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е ние, русснаците, да се изходим под поредната статия за Гришо-пишо. Особено сме насървени, след като ни отрязаха от олимпиадата, затова сега плюем двойно по всички спортни успехи и спортисти на българите!!

Вие руснаците е време да си събирате багажите и да се пръждосате там откъде сте дошли! Не щем ви меда, не щем ви жилото! И оня лилипут с дръпнатите очи и с име на .... да го махат от Дира, щото всяка втора статия с неговото име започва! Умръзна ни вече - ПУТИн това,,,... ПУТИН онова! Разкарайте го, да си поотдъхнем малко!

Журналистите преиграват с тоя човек. Той не живее и не тренира в България, отказва да се състезава за страната си и играе само от свое име, български флаг не е вдиган заради него. Е, какво толкова е направил за България?! Талантлив, способен, но не се състезава от името на България!

Дришо Помака - гордост за простите български свине. Кво ял, кво срал. Чукал ли е онази лелка - американската чалгаджийка. Булгарисканския скот трябва да бъде надлежно информиран за всички тези важни неща.

ДА ИЗБЕРАТ ЗА СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА ЛИЛЯНА ПАВЛОВА!ТЕ Я ИЗБРАХА ЗА ЖЕНА НА ГОДИНАТА,СЕГА Е РЕДНО И ТОВА ЗВАНИЕ ДА И ДАДАТ!!!

Хубаво е да се прочуеш и издигнеш, хубаво е и къщици в Монако и Монте Карло да си купиш, но не е хубаво да забравиш откъде си тръгнал. Човек има един роден град, ако ще и на Марс да се засели да живее в последствие като се замогне...

Какво значение има дали ще присъства на церемонията или не???!!! К'во там ли ще се състезават?! Тази награда не се ли дава за спортните постижения през годината?! Значи може да си номер едно във всички спортове, да речем, но щом не можеш да присъстваш, няма да станеш спортист номер едно???!!! Има нещо гнило в България!!!

Не издържахте и няколко часа и нова статия за Григор Димитров.Имам чувството , че света обхваща само присъствието на Григор Димитров.Други хора няма.Хванахте една дъвка и дъвчете , премлясквате , гнявите , а тя започна да си изгубва вкуса и да нагарча.Момчето е чудесен спортист , но вие вече му правите лоша услуга и хората ще започнат да го намразват заради нон стоп новините от всякакъв тип за него.

кауните от хасковската община някога затръшнаха вратата пред носовете на бащата и майката на гришо - ако не беше тенис клуб варна за гришо никой нямаше да е чувал

Така трябваше да постъпи и Барби, когато години наред не само го номинираха, а и го избираха за "спортист на годината на РБ" без да е играл и една минута за български отбор!

Започва плач и стон на недоклатени тийнейджърки, пъпчиви пубери и всичкото 80% ...

Ти от кои си ? Искаш ли кърпичка?

Браво на баща му. Дано най-сетне знайни и незнайни журналисти да спрат да се упражняват и да трупат рейтинг на негов гръб