Някой знае ли за какво говори Боби Михайлов?

Борислав Михайлов в петък изрази задоволство от годината в българския футбол, нарече я няколко пъти добра и си даде висока оценка за работата.

Обратно в новината

Коментари - Някой знае ли за какво говори Боби Михайлов? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перуката помогнал на ЦСкА? По-голяма глупост не съм чувал. Цялата държава от 20 години се стара всякак да унищожи ЦСКА, но пак не успя. А нали този мандат щеше да му бъде последен? ТИКВА!

Крайно време е,това Пианде да се маха от футболния съюз!Едно към едно е с батето Славков/Бог да го прости/. Стига вече палячовци!

Бобката пак е бил покръкнал човека. Дамаджанка , две няма значение .. :) важното е , че на него му е хубаво , всичко е супер ... помогнал бил на ЦСКА-то видиш ли ти , и те така нататък... :) Националите направиха по някой хубав мач .. и това се дължи на Пешо Хубчев... само и единствено на него ;)

Само като вида таа подпухнала мутра настроението ми се разваля до краа на дена

Перуката е или пиян или надрусан за да прави подобни оценки на бълг.футбол.

Такива неадекватни изказвания може да направи само един пиян човек!! Като го погледнете - веднага си личи пияндето и алкохолика! Жалко за българският футбол!!

Михайлов просто няма алтернатива - ако се откаже сам, ще се намери кой да е, ама при условие, че е кандидат - Той е най добър. И ми хареса че се подигра на розовия орнжевочервен милко!!!

В другата реалност, в която живее Перукан, може и да е прав! Но в нашата изглежда като тотално изтрещял дебил, който не знае да си филтрира глупотевините, с които ни засипва. А футболът ни междувременно все повече се отдалечава от спорта под това име, което практикуват другите, и се превръща в някакъв друг и непонятен вид спорт.

Бобо ти да не си се напил ,че плещиш такива глупости бе юнак??!!??

ние балгарите сме траичо траиковци. ако бяхме като други нации да сме го изварлили отдавна некадарника....а не е толкова слозно...ама ние само бла, бла... дотагава само теннис ще гледаме....

Малко повече грамотност не би ти попречила.....мисля.

Дали се е научил вече да вкарва по една бутилка "Джони" на полувреме?

това не е точно статия, нито пък коментар. прилича ми повече на есе, но каквото и да е, то не може да се отрече едно - изключително вярна е всяка една дума. от мен само адмирации.

Безсилие на малките отбори е да се преборят със съдийската мафия при очевадни престъпни целенасочени грешки. Които са предварително решени в полза на големите отбори. Жесток съдийски геноцид срещу Етър. И за първенството и апогей за Купата срещу Славия. Защо? И какъв е смисълът - Етър има средно по 4-5 хиляди зрители, а Славия по 50-60... Етър има страхотен стадион, Славия - картофена нива. Етър има скромни хора в ръководството, Славия - корифея Венци Стефанов, който коли и беси в БФС. Е и, Какво печели футболът?

тоя гнус няма ли кои да ги очисти от бг футбола?

Отличен коментар, но ще бъде глас в пустиня. Мафията ще работи чрез своето протеже и ще проваля футбола на България и този некадърник ще бъде сменен, когато тя реши и намери негов заместник по- голям мошеник от него