ЦСКА попита с видео: Кой е ощетеният?

ЦСКА продължи широко дискутираната тема със съдийството от срещата с "Лудогорец" в четвъртфиналната фаза от турнира за Купата на България.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА попита с видео: Кой е ощетеният? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левскар съм, но в случая чорбата наистина бе ощетена..подпирането на Лудогорец е във всеки един мач, не само в този

Свиня си ти Не се прави на левскар

Просто пееш и ти в хора на мрънкачите от София , които са болни от това , че отбор извън столицата има успехи.Толкова бяхте преяли , че решихте как само вие сте достойни за титли и успехи извън страната.Е може го и друг отбор и то с доста по-убедително.

Херо тиси един сдухан гей

Много повече ощетиха Лудогорец,особено при 1-0.ЦСКА вече бият със съдиска помощ редовно

С кое съдията ощети Лудогорец?С това,че Лудогорец играха много грубо,играха с ръка в наказателното поле и нищо,чернилката блъсна едно от децата,който му даваше топката и пак нищо и даже дузпа за Лудогорец както винаги,когато губят мача,но нищо получиха си заслуженото и на 21 няма да смеят да играят по този начин и ще загубят.Браво на ЦСКА,че игра срещу 12 човека и пак победи.ЧЕСТИТО!!!!

a червен картон? И двата отбора миришат!

Точно Лудогорец ли играха грубо ? Бразилците са известни с това , че не обичат грубостите и , че играят трудно точно срещу такива отбори.ЦСКА игра махленски футбол с много провокации особено на Сополев , който се насра да ги събаря при голови атаки.Пропагандата , която правите за да изглежда смислен съберичакра , който наричате отбор е със същия циничен тон както беше цинична и играта ви , както бяха цинични и феновете ви , които напълниха терена с ленти и при вряскането при всяко нарушение отсъдено в полза на Лудогорец.Част от феновете на ЦСКА са толкова в голямо междучасие , че смятат , че фаул се свири само за техния отбор , дузпа също , а засадите са винаги за съперника , но не и за тях.Със същото възпитание се показа и великия " българин " Каранга , който в типичния стил на кампанията ЦСКА размахваше средни пръсти все едно се намира в някое бразилско село.Всичкото ви е такова в стремежа си да се легитимирате ; агресивно , цинични и с позицията ние сме сами на света.Да ама не сте.Така се напъвахте и след предната ви победа в Разград пък после с Ботев се наакахте и пак пищяхте срещу целия свят.

Случайно да забеляза как завъртяха топката за да бавят тия лапета ... Иначе що бяха все накуп,ква е тая селяния ? Иначе не оправдавам играча за действието му ! Ако знаеш колко пъти подвикват псувни тия педалчета ...

Да въведем ред: 1. Говедата да се прибират в обора на Гейрена и там да мучат от мъка, че пак са в миманса. 2. Домуса да спре с купените съдии и с манипулирания БФС, които заедно и с ентусиазъм му подаряваха шампионата за последните години 3. Делиормана да създаде свой отбор, с местни играчи, дори пак да са само във "В" група, както през цялата си история, но поне градяха своя история, а не с напазарувани чужденци. 4. Разград да направи опит да обясни на местните хора какво е това чудо футбол, което се играе с кръгла топка. И да се опита да докара на стадиончето поне по 300-400 зрители на мач. Защото сега там ходят едва по стотина, даже понякога петдесетина смешници, които някой навива да врещят "българи юнаци", при положение, че в основния огбор няма никакъв българин... Въобще, експериментът на Домуса дотегна на цяла България и е време да се сложи край на този нелеп цирк.

А защо чорбата не си направи отбор с местни момчета ? Кой от сегашните играчи е истински кадър на ЦСКА ? Колко изобщо от играчите в историята на ЦСКА и то за старото говорим са излезли от школата им ? Много им беше лесно като столичен отбор да прибират всички таланти на провинцията и после да се бият в гъза , че са велики.Дълги години партията - майка като им уреждаше титлите и купите не реваха ама сега Лудогорец си уреждал всички титли и те пищят като недоклатени девойки , защото не можаха да си подредят градината сами и се наложи да правят специално заради тях Първа лига та да може да им участва напълно измисления отбор някъде въобще.На този номер УЕФА обаче не се хвана , а се говори и че ще правят допълнително разследване заради Франкенщайна и може да пострада цялото първенство.С това си действие измисленото ЦСКА ще докаже , че работи за българския футбол само , че го тегли назад.Дава се акъл Лудогорец да си направили отбор само с местни , а в същото време самите закупиха преди няколко дни нов чужденец.Е ТОВА АКО НЕ Е ЦИНИЗЪМ !!! В цяла България и по градове , по села и даже по паланки знаят какво е играта футбол не само в събраната от много села накуп столица така , че и в Разград определено са запознати.

Защо говориш глупости погледни Лудогорец - сомо чужденци пускат 1-2 ма българи от кумова срама.

Първо си научете името. След четирибуквието следва тире , София, Мкре итн. Другото умре

Левскар съм но шапка свалям на ЦСКА-СОФИА .Биха самонадеаниа отбор от делиормана което левски неможе и скоро няма да може. Тези плачат от безсилие. Веднъж съдиите да свирят нормално.

А защо Левски не победи самонадеяния отбор на Лудогорец а? Яблонски нямаше ден ли ?

НЕГРА НА КИЛО ДО КАТО ГРИШАТА ПЛАША ПОСЛЕ КАТО ЛИТЕКС ДОЛУ ВЪВ ВТОРА ЛИГА

кАТО МУ ВЗЕМАТ НА ГРИШАТА ПАРИТЕ ТИРЕТО ЩЕ СПРЕ ДА СЪЩЕСТВУВА НЕГРАТА ЩЕ ИЗБЯГАТ ТИРЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ САМОИЖДЪРЖА ЗА РАЗЛИКА ОТ ЛУДОГОРЕЦ

Мамицата ви резана. Елате ми цялата фенска маса на делиормана, ще ви попилея като пилци.

Покрий се бе,свиньо,ако те набарам ще плачеш

здравейте тъпи шопи сънувахте ли свинете шампиони не е забранено да се сънува ТО СЪНИЩАТА САМО ЩЕ ВИ ОСТАНАТ

Ага ходи врътни една свирка на домуса и марш от тук

Само тази измислена дузпа ако не им бяха дали мачът щеше да се развие по съвсем друг начин, така че не разбирам пискането на Гелч, Петричев, Херо и ко...

НЕ РЕВИ ДО КАТО ГРИШАТА ПЛАЩА НА СЪДИЙТЕ ЩЕ БИЕТЕ ЗА ЕВРОПА САМО ДО ПЪРВИЯ КРЪГ

абе тез оранжево-4ервените пове4е реват от Миро на Елена бе,,,,,, тяхната,,,,,,

Хасенчо не се ли усети че си олигофрен ? хайде спри с простите ромски коментари и остави хората да коментират компетентно

от 20 коментара 11 са на Асан анадолецът. и пише с главни букви, защото "и само магарето реве". защо крещиш, Асане? нуждаеш се от внимание ли? комплекси ли избиваш? лошо е когато децата не са на школо, а родителите им са на гости. дано татьо ти да турне парола на компютъра, че да не цвъкаш торти тук. яд те е, че Анадолец загуби, но избивай си комплексите другаде.

ТОВА Е ТЕПИГЬОЗЛУК

Хасенчо коментара ти съдържа спам хахахах

Да бе, те избрали само положенията на ЦСКА , я да пуснат на Лудогорец , сигурно 10 минути видео ще гледаме. Както и да е. Много слабо съдийство! Ако мача беше воден от един нормален съдия, щеше да е много готин мач, и двата отбора са технични , атакуват, само някой др*сльо може да унищожи такова дерби...

Абе писна ми да гледам в този сайт да гледам теми свързани с онзи мач.Според мен извода е че и двата отбора са ощетени а кой повече от другия си е съвсем друга тема за разговори.

Не виждам и удара на Кампаняро срещу Малинов при спряла игра?!

Всичко си беше нормално. Видя се, че ГГ ги е обучил добре, Барт просто се представи като истински борец. А пък Мъсиджан като един страхливец бягаше от него.