”Левски” застава зад Боби Михайлов

"Левски" застава зад кандидатурата на Борислав Михайлов за нов мандат като президент на БФС.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” застава зад Боби Михайлов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нищо по нормално от това Левски и Славия да защитят кандидатурата на Боби Михойлов.Новото в случая е,че и ЦСКА-София тайно я подкрепя.Още преди мача за купата с Лудогорец се усети "нежен" полъх в отношенията на ГГ ,КД и ББ.ГГ няма да пречи на ББ в това да сте сигурнирдори накрая да гласуват за Любо .Защо ЦСКА не подкрепи Любо Пенев и не издигна кандидатурата му.И после,считайте,че Любо не е вече за ЦСКА-София.Вижте и последното изкаване на лакея Стоилов-"Любо е добър професионалист и честен човек...", Боби и той ,но ХОРАТА/вятъра/ около него са лоши.Дрън,дрън ярина,както казват в село Микре,Ловешка област, ама за тъпите подръжници става.

филм р.s. заслужаваме си това което си правим/неправим наздраве перуки, белки, тикви и зелки

Има една стара максима - не слушай, какво говорят, а гледай какво правят...

Пълна трагедия!!

разбира се,че го искат.Трябва да се "продължи" политиката на премахване на конкурентите на левски ,че да остане той единствения "непобедим" български отбор .

Да не съм ги чул да се оплакват от съдии, слабо първенство, "уредени" мачове, от некласиране на нац. отбор на голям футболен форум, от развтието на детско-юношеския футбо и т.н. от Герена! Явно са доволни от перуката и компания!

Щука

Преди години, когато все още се интересувах от футбол, бях от ЦСКА. Винаги съм уважавал Левски и съм пък за тях, когато са успявали да стигнат до европейски турнир. Обаче това сега... Ръководството на един велик отбор доказва, че са долни измекяри, лъжци, мафиоти и подлеци. Вие затрихте този спорт! Боклуци!

Пищят от всичко милиционерите, а се оказва, че настоящото състояние ги устройва :)))))))

Една мафия срещу друга