Първи критики към Бербатов от фенове на ”Керала”

Димитър Бербатов бе сменен още през първото полувреме при победата на "Керала" с 3:1 като гост на "Делхи" в Индия.

Обратно в новината

Коментари - Първи критики към Бербатов от фенове на ”Керала” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах част от въпросния мач.Нивото на футбола е доста ниско сравнено с този в Европа, показателно е че ошишкания Уесли Браун (бивш играч на Юнайтед понастоящем съотборник на Бербатов) изглежда като стълб в защитата.Феновете от това което видях едва ли толкова се сърдят на Бербатов, през цялото време танцуваха индийски танци и общо взето по трибуните е все едно са отишли на сватба или дискотека а не на мач.

Като гледаш публиката на ЦСКА-София и Левски,да не би да оставаш с впечатление,че са на стадиона да гледат мач?И те чакат да дойде момента на фоерверките,бомбичките и мелетата с противниковата публика.

Харесвам го, но трябваше да се откаже. Защо Гърция и Индия? За какво са ти тия пари...малко гордост няма ли?

Помнят ли тъпаците, които ми опонираха преди година две ко им казвах???? Че Бербо е мърда и не става за нищо!!! Ще го изритат и от там като парцалива топка .Големия играч дето не искаше да играе за България си получи заслуженото.

Абсолютно си прав ! Гол майстор на Англия не става за нищо ........... защо все ги чувам/чета такива от посредствени сополи ? Когато имаш 0.1% от успеха на Бербатов тогава го квалифицирай ! До тогава си оставаш да си тънеш в собствената злоба и немотия.

Разкриха го.

закъсняхаааа

Тъпи цигани!

Ееееи Бербатко! Поне едно полувреме изиграй. От хорска срама.

ДА му вземат една рикша да го разкарва из терена,защото той не може да се предвижва по целия терен.Да му дадат и един флаг да го размахва - това може.

Много набързо го усетиха че е мързел. Жалко за добрата му техника.

Айдеее... Почна се...

Бербатката блести само в приятелски мачове.Отдавна трябваше да се откаже,обаче много алчен излезе. За пари ще се затрие.

Много късно го усетиха ... "играч" от класа , но вече в други игри вече ...