Олимпиадата остава без най-великия

Най-титулуваният спортист на Зимни олимпийски игри - биатлонистът Оле Ейнар Бьорндален, ще пропусне предстоящите състезания в Пьончан.

Обратно в новината

Коментари - Олимпиадата остава без най-великия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любител съм на биатлона. Биатлонистите, на които най-много съм симпатизирал са Свен Фишер и Оле Ейнар Бьорндален. Тази година го гледах на една от щафетите (не помня първи или втори пост). От четвъртия пост, който печели дори и в изоставаща позиция, сега е просото този, който трябва да задържи положенито, а другите да спечелят щафетата. Най-великият е, но за съжаление времето му отмина.

С Времето шега не бива! Оле Ейнар ми е от най-любимите спортисти, но времето му мина. Знае много за този спорт (не само също и за ски бягането). Добре би било, да помисли, как да предаде опита си на по-младите. А иначе Стенмарк, Шумахер и Бьорндален се обезличиха много с последните години от състезателната си дейност. А като гледам представянето на норвежките биатлолнисти, то от цитираната група май Свендсен е най на течение. Мисля, че ако в предишните две години Биркеланд, Бьонтегаард и Л'абе Лунд имаха възможност по-често да се състезават с най-добрите, сега щяха да са доста по-добри.

Спокойно можем да кажем, че по този начин му запращат последните 4 г. труд на вятъра.

Нищо не му пречи да поиска южнокорейско гражданство и да се състезава в отбор с руските корейци;)

Така е! А четирите години усилия на останалите? Бьорндален на последната олимпиада мисля взе медал само в щафетата. Не е редно, на някого мястото да се пази априори, а другите Д.Г.Д..