Григор - Рубльов в ужасна петъчна жега

В петък (19.01), Григор Димитров се изправя срещу руснака Андрей Рубльов в двубой от третия кръг на Australian Open.

Обратно в новината

Коментари - Григор - Рубльов в ужасна петъчна жега | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно срещу такива "нахакани" съперници Григор се гипсира. Защото той самият пък е "лабав" психически и към по-предно класираните подхожда страхливо. Ако реши да ме пита мене, бих му казал, че Рубльов много ще се изненада от едно негово (на Григор) агресивно начало - да не му дреме за резултата, да не влиза в разигравания, а да го пере при всяка възможност със сила, с форхендите и често да е на мрежата. Ошашави ли го, да не го изпуска, докато го пречупи. Защото може. Ама да видим какво ще измъдрят с Даниту. Аз съм скептик за победа на Григор в този мач, но не е невъзможно. Пък и факторът горещина, би трябвало да в полза на нашия.

повечето от бкхендите на Григор в мача му с американчето отидоха в мрежата или в аут, сервисите му бяха плачевни, а двойните и непредизвиканите грешки изобилстваха. за това Даниту подскачаше и псуваше отстрани. дано сега Григор да се е поолабил и да си играе играта с акробатиката и маймунджелъците.

Досега игра лошо и нищо чудно рубльов да го бие.ако мине на което се надявам стига при кирьос който току що го би...не звучи добре.

В такава просташка жега не се блъска топка няколко часа. Прави впечатление, че навъсената, швейцарска бабичка Федерер го слагат само във вечерните сесии, по хладно.

"навъсената, швейцарска бабичка Федерер".......... аааахахахахаахахахахаххахаааааа... :)

... а веселият испански мъдадор?!.

Гришо да смени тоя розов екип и да сложи приспивно зелено за противника, че ще отпадне.

Не решава той за екипа!

'gay' англ., значи "шарен", "весел"...

само трябва да изкара от равновесие руснака и е спечелил мача.

Знаете ли,наистина е това.Рибльов играе бърз и агресивен тенис и когато нервите не издържат греши,но се мъчи да ухапе съперника си,говори ръкомаха.Най добре Григор да го аплодира за всеки добър удар и да му благодари за подаръците.И да играе концентрирано ,до дъпка да гони топката.Успех!

Григро Димитров - поправете името , че е грозно !

Поне Григор е намеквал,че за него е истинско удоволствие да играе в такава жега. Руското дърво да се готви за 5 сетов трилър, ако иска да спре Гришо;) Желая му неуспех:))

В предната статия я писахте Кумкум, сега вече е Кумхун.... Името и е Luksika "Luk" Kumkhum и според Royal Thai General System of Transcription (RTGS) се произнася "Laksika Khamkham".

зуууууууубъъъъъъър

Меееерси! :)

За по-лесно Хам Хум :)

Нашия бе до тук. Първо руснака е много добър и второ нашето момче е в слаба форма.

За съжаление мога само да се съглася с теб. Но все пак ще стискам палци на Григор. Може пък да сътвори някой нов жега-трилър в австралийския пек. Успех, Гришо!

И как разбра, че е в слаба форма? От два мача с квалификанти? Формата му е добре! Концентрацията или по-точно мотивацията да се "събере" когато противника му е в дъното на класацията е лоша. Рубльов се качва стремително в класацията, а Григор има за какво да му връща за ЮС Оупън, така че утре мача ще е различен от предните два. Надявам се на 3:0 и да покаже класата си! Успех, Григоре!