Изключителен Григор на четвъртфинал в Мелбърн!

Григор Димитров изигра изключителен мач и победи Ник Кирьос със 3:1 сета (7:6(3), 7:6(4), 4:6, 7:6(4).

Обратно в новината

Коментари - Изключителен Григор на четвъртфинал в Мелбърн! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много четки, много наколенки за този, който се срамува че е българин, който живее в Монако и почти е забравил родния си език. Той се бори за пари, за да харчи по курви, не за България.

Срам за България си ти драги не Григор. Човек, който не се гордее с успехите на сънародниците си е едно нищожество.

Този Кирьос е много гаден играч като стил, уж един такъв ленив и се влачи гръбльото, но е коварен, особено със сервисите си. Любопитно е какво ще стане при най-големите, които се завърнаха - тогава ще е истинската проверка. Дано направи мъничката крачка и влезе в клуба на най-добрите. Всички показатели за това са налице. Успех!

От сайта на АО:"71% от повърхността на земята е покрита с вода, останалата част от Григор Димитрав."

е от Тенис Кафе , но наистина е супер!!! :)

Григор ни е национално богатство.

С този мач Григор показа, че освен спортно- технически качества притежава и психика. Това наистина го нарежда сред топ играчите в тениса, които правят зрелище на корта.

БРАВОООООО ! Уникален Гришо ! Хладнокръвно отнесе този наперен ... абориген , грък или коняк ... Няма значение ! Екипът с цвят омар е по договорка с фирмата - спонсор . На нашето момче му стоеше перфектно , за разлика от съперника му . Силата да е с теб , Български юнак !

Ало, Dir-а, какви глупости пишете? Какъв ПЕТИ сет, като мача приключи в четвъртия?

Да вземеш 3 тайбрека на сервиращ като Кирьос,е меко казано израстване за Гришо! Изключителна битка и победа за Григор! Успех на Финала Григоре, феноменален биткаджия си вече!

Извинявам се - не се сдържах ... въпроси към "специалистите" Слаб ли беше Кирьос? Отвя ли Григор и смачка ли го ? Слаба ли му беше психиката на Григор? Скучен мач ли беше на посредствено ниво и без интересни отигравания? Очаквам с нетърпение компетентни отговори от "специалистите" :))))))

И КАКВО МУ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНОТО- ТРЕТИ КРЪГ ЕДВА ОТЪРВАВА КОЖАТА...

ЗАРАДИ ТАКИВА БЛЪСКАЧИ КАТО ТОЗИ, ЗВЕРЕВ И ОЩЕ НЯКОЛКО, РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ МАХНАТ ПЪРВИЯ СЕРВИС.

Браво.Точно това показва истинския боец . Всеки знае че в спорта има победи и загуби . Такъв е пътят към върха. Ще дойде ред и на Джокович,Надал ,Федерер. Успех.

Е, ТОВА Е ВЕЧЕ НЕЩО ДРУГО! БРАВО!

Браво за победата. Сервисът му обаче не е на нужното ниво, за да спори с Федерер, Надал и Джокович успешно. Дано да ме опровергае де.

Да, наистина временно е на трето място. Скоро ще се придвижи по-напред.

Браво на Григор! С всеки свой успех, той прави България по-известна. Днес победи благодарение на характера и опита си, присъщ на играч N3 в света.

В българите има голям потенциал,но могат да го развият истински само в чужбина и при нормални условия на работа там.Григор е поредното доказателство и ще жъне все по-големи успехи вбъдеще.

Не може сичко да го има на едно място, въ майна! Учи политикономия: тъам се говори за разделение на труда. Иначе минаваме н затворено натурално стопанство.

по-малко зубри и повече пътувай да опознаеш света,политикономисто.

Бравоо!Победи гръцкия ром!А и той толкова си може!Проблема е...РАФА....Надал,Федерер,Джокович....никога няма да стигнеш нивото им!Извинявайте,но нека някой да ме опровергае!За Гришо съм винаги...но....реалист съм!

При 400000 гърци живеещи в Мелбърн смятайте каква е била публиката...

А пък колко австралийци .........

Само клипчето ми стига. Ако бях гледал целия мач щях да съм на крака и да ми се скъсат нервите. БРАВО НА ГРИГОР. ГОЛЯМ ГЕРОЙ !!! У С П Е Х ....У С П Е Х ......У С П Е Х

Браво Гришо!!!Мачкай наред,за да се страхуват от теб и да те уважават!Вървиш по правилен път!Успех,БЪЛГАРИНО!!!А вие- хейтърите,към боклука на историята-Ходом! Марш!

Григор направи нова крачка към Пантеона на безсмъртните български спортни герои! Поклон пред големия българин!

Григор игра с голямо хладнокръвие и професионализъм.Браво,браво! Успех момче.Днес показа мъжество и железни нерви.

Кириос игра феноменално, като лъв. Обаче, Григор го укроти.

Хубава победа на Гришката. Само че, защо играе с розови гащи ?

За да е по- интересен! Ако ще и с пембяви да играе, важното е да бие и да върви напред. Успех, момче! Победите са пред теб!

Хаѝде стига, то и Надал играе с розово сив екип, но едва ли на испанците им пречи.

КОЙТО ПЛАЩА, ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА. РЕКЛАМОДАТЕЛЯ ЗАЛАГА НА ТОЗИ ЦВЯТ. СПОМНЕТЕ СИ ВАВРИНКА ПРЕДИ ВРЕМЕ КОЛКО СМЕШЕН БЕШЕ С ЕДНИ ШАРЕНИ ГАЩИ. НА ГРИШО ЕКИПА МУ СТОИ ДОБРЕ. БРАВО ЗА ПОБЕДАТА.

Баце 'ко ги фане и двамата, че ги опука по 3:0. Баце е голем, три папи са го галИли по главата!

Това категорично беше най-добрия и равностоен мач досега на турнира. Хващам бас, че Кириос до края на годината ще влезе в първата десетка на ранглистата, а догодина ще е в топ 5...за Гришо не знам... може и да остане в тройката, но може и да излезе от топ 10.

Играта на Кириос не ми допада. Когато е на корта, тениса отсъства. Той играе някаква игра "биене на сервис" в която е непобедим, но красотата от тениса я няма, защото няма разиграване и красиви изпълнения. Само сервиз - ас, сервис - ас. И да излезеш победител в такъв кошмарен мач, се иска голямо майсторство, което прави победата на Григор стойностна.

Да! Изключително пропуска мачболове поради непостоянна игра. Почти липсват мачове на Григор без да даде " втори шанс" на противниците си. Изключително непостоянен и временно номер 3 в света.

Ами хаѝде , стани постоянен номер 3, много ще се радваме.

Да, наистина временно е на трето място. Скоро ще се придвижи по-напред.

Шапки Долу !

Браво Гришо, давай все така през 2018 година и ти пожелаваме голям шлем и 1 в мъжкия тенис...!!!!!! Ти имаш абсолютно всичко за това световно шоу - талант, физика, мъжка красота... И нека да се спукат от яд родните български червени хейтъри Волгин и Иво Христов - Бог да ги прости че са родили дебили...

Нека бъдем реалисти. С много зор победи, Но с тази игра топ 5 през крив макарон. Надал, Джокович Федерер, Зверев не правят подаръци. Останалите от 10ката също също си го тупат редовно.

Той, Зверев вече стегна куфарите, специалисте. :)

"Специалистът" е проспал мача :) Другият специалист , който разправяше как Кирьос ще отвее Григор също не пише ... - неделя е и сигурно почива :).

Спокойно Момче, наше Слънчево Момче... Браво ... продължавай така и без прекалени емоции. Трудното предстои ... Желая ти, само Здрав да си

Гришо красавчик! Браво!!!

Как го правиш бе Гришо?Стискам ти палци за титла.Само Маестрото би могъл да те спре ако играеш така.Успех!

Браво Гришо!!! В сайта на АО са написали: "71% от земната повърхност е покрита с вода, а останалата част от Григор Димитров".

изквича ли нещо по въпроса, или още лее сълзи и ближе рани за загубата на Рубльов (колко точно за Волгин име) от Гришо?

Оплаква Копейкин още.

Браво Гришо.Това лигаво цигане заслужава само бой и то много бой по наглата манерка.

Браво на Гришо! Трудно се защитава титлата, но пък му се получава чудесно!

Тук титла няма. ЗАСЕГА

Има разбира се... Трети в света какво е?

Браво , Гришка ! Това е начина ! Като в песента на Щурците ! : " Да превъзпиташ слабостта си в сила ! "

Мачкай Гришо :)

до тук беше гриско,толкова му са силиците,от тук нататък започва да се търкаля като снежна топка по хълма надолу по пътя на редовните и очаквани загуби.

Дотук си ти мръсен хейтър,, ще има да рониш сълзи от победите му!

...браво Grisho,това бе истински спектакал !

Вдъхновяващ мач !!!!! Браво , Гришо ! Цяла България беше с теб !!!!

Гришака става мъж на корта. Дано така е и в живота

Браво на Григор! Успя да натрие носа на гръко-маорското мургаво австралийско кенгуру!

Много труден съперник и много добра игра! Браво!!!

Този Дани Валверду как гледа Гришо... Нещо ми е съмнителен.

..май нещо токова,а?

може би бе единствен,облечен с яке с дълги ръкави.

Розовата пантера от Хасково победи Кириос. Но защо е в розов елип и с розови маратонки ?

Вероятно по договор с фирмата " Найки" налага новата и модна линия в екипите.

Който плаща, той поръчва музиката ( цвета ). В случая - NIKE. Но така или иначе това розово ще бъде запомнено. Което явно е търсеният ефект.

Щото Найк му е спонсор и го задължава, по същия начин както ЕС(само ни се прави на спонсор, а ни краде) се опитва да ни задължава с розовата "конвенция". С една дума хибридна промивка на мозъци.

Това не ти е розово, а цвят 'арагоста' на италиански, в превод лобстър/омар

Браво, Гришо!

Порастна, това момче. Много малко български спортисти успяват. Браво Гришо! Мачкай нататък!

Прав/а сте, Григор си намери майстора в лицето на този треньор. Също така, като интелигентен човек, се учи от минали грешки. и върви напред. Обаче, Гришо въпреки, че се води Български атлет, не се държи, не се идентифицира с държавата, нейното положение и позиция. Григор не чака БГ да го спонсорира да играе на това ниво. И няма как да се очаква той да е 100% Българин на корта. Гришо е уникален талант и в случая факта че е роден Българин и е започнал пътя си в България е незначителен. А това че отрудения изнурен народ живее с успехите му и падовете му като че ли са техни собствени, поради липсата на нещо друго позитивно в тъпото ежедневие.. това също е друг въпрос . Нищо лично към останалите Български атлети които представят страната и тренират в Родината. Само факти.

До 765 А кое знаме според теб показват на корта. Престанете с тия глупости. Като няма какво да кажете по добре замълчете. До името му стои БЪЛгария

P.S. Истината боли. Минусите няма да направят фактите по-малко факти...