Маестрото окупира върха в тениса

Роджър Федерер победи холандеца Робин Хаасе с 2:1 (4:6, 6:1 6:1) в четвъртфинална среща от турнира от категория ATP 500 в Ротердам.

Обратно в новината

Коментари - Маестрото окупира върха в тениса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В края на 2018-та Григор Димитров ще е Number ONE .

Надали. По-скоро nomber ten.

Когато Григор стана Nо.3 в света всички тук подскачаха - оо, не заслужава, добре, че ги няма най-големите,добре, че са контузиени!Григор беше трети след Надал и Федерер. Днес Федерер стана No.1!Целия свят го поздрави,въпреки, че Надал, Мъри, Джокович са контузени, никой не каза - е да, добре, че тях ги няма та стана No.1! Какъв е извода - злобното българско племе никога няма да отдаде заслуженото на свой!

Айде стига сте си търсили поводи да плюете по българите, прибирайте си се по тъпите НПО-та джендъри с тролове нещастни. Първо плюете Григор на поразия, после българите били злобно племе. Ще ви се, но няма да мине!

Айде стига с тези НПО-та!Всичко е световен заговор и конспирация срещу великия бай Ганьо!!Не си видите скапания манталитет! Констатирам факти! Виж и сега каква пумия се излиза срещу Григор за дето не игра в София!И никога не съм казвал лоша дума срещу него!

пренаписа историята на тениса! Недостижим титан!

... пардон, тиган ...