След сет игра Григор стигна мечтания финал

Григор Димитров стигна до мечтания финал в Ротердам на турнира от категория ATP 500.

Обратно в новината

Коментари - След сет игра Григор стигна мечтания финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурен съм,че ще победиш!На много българи правиш живота по светъл!

Браво, Гришо! В момента от всички тенисисти ти едиствено можеш да се противопоставиш на великия Маестро. Успех!!!

Като гледам количеството антибългарски злобари, зависчии и разбирачи във форума и ми става тъжно за България. Е, няма как да се оправим като наци,я така. Факт, за съжаление!

Оф, егати клишетата!

Нашия мухльо едва не извади окото на белгийчето, утре маестрото ще му изсвири погребалния марш.

Калитко!

Ето го и нашето момче преди мача утре : " Прогресирам с всеки мач, ставам все по-добър. Дори днес в първия сет чувствах, че намирам по-различен ритъм в играта си. Бях по-стабилен, по-концентриран, имах по-голям контрол над ударите си, качих още една предавка. В неделя за Фед : Утрешният мач няма да бъде по-различен. Ще опитам да спечеля и да вдигна летвата дори по-високо. За да направя това просто трябва да продължа да показвам нещата, които съм тренирал и подготвял. Разбира се, че ще се фокусирам върху себе си. От началото на седмицата казвам, че това е най-важното нещо. Ще опитам да направя нужното, за да ставам все по-добър, ще пробвам да открия какво липсва в играта ми, за да вдигна още повече нивото си и да играя по-добър тенис.

За всички от съседната тема за Истанбулската конвенция. Ето това е един истински мъж. Борещ се с живота и постигащ нещо. Браво Григор.

Браво на Григор! Поредният мач на високо ниво и няка как, като играят играчи от топ 10 в слета. Жалко за Гофен, дано се оправи бързо. Относно плюещите, каквито и да са причините да не играе в София, си остава най-титулувания спортист в България. Вие се радвайте на селските мачове, където знайни и незнайни българи от африкански произход не пропускат мачовете, за да вземат месечна заплата, повече от една годишна на обикновения българин. Още веднъж, поклон пред Григор и пред неговите родители, по начина, по който са го възпитали.

Ей тия путлерати се спукаха да плюят по Григор, особено след като вчера измлати руснака. Давай Гриша мачкай, а гадовете да пукнат от яд.

хората се радват по скоро на загубите след като разочарова дори децата ни скоро ша и зпадне и посран ша се моли да играе на наши турнири тая гордост на бг. предателите

Браво Григор. Браво Момче Българче. Предстои ти Битка с не "Кой да е". Сърцето и душата ми са С ТЕБ. Да си здрав.

Аз пък не се интересувам от тенис, да не е задължително?

Аз не се интересувам от класическа музика и опера, ама изобщо, но смятам Николай Гяуров и Райна Кабаиванска за гордост и повод за патриотизъм.

Това не значи,че ти си правия а другите трябва да се заклеймяват. Има различни хора и мнения.

На някои хора сега ясно ли им е защо Хлихоршо не игра в София? Защото трябваше да се подготви за този турнир и да си почине. Лошо няма, трябва човек да приоритизира турнирите, а не да си губи енергията на 1000 места, но поне да беше честен с хората и най-вече с публиката.

бг.не е 1000 места, освен за безродния комплехар

маи нема вече и кои да го наплуе тоя безродник,освен некое турче дет му се дупи тука

Григоре, досега една чиста победа нямаш! Все или се отказват да играят срещу тебе или правиш някаква неспортсменска постъпка, след която всеки достоен човек напуска! Разбираш ли, хората те съжаляват, затова ти дават да биеш! А това, че днес толкова грозно удари Гофен, не знам съдиите как ти го простиха!

Много си проЗт!!! Той никой не е удрял бе слепок!!! Рикушет от ракетата на Гофен попадна в лицето му!

турска мастио , тва да не ти е пехливанска борба ти казва човека,

Мач в някаква паралелна вселена си гледал сигурно?

Никакъв мач не е гледал. Явно е обратен и му харесва да го псуват.

Браво, нормално е предателите да се потдар жат може и звезденя турски месар некои кокал да подхварли ебати комплехарите

Абе скъсай го тоя дъртак бе

Григор прибави 300 точки в актива си, за радост на цяла България и за ужас на вечно мразещите я. Успех на финала срещу гения Фед/ако бие Сепи/ ! Цяла България чака успеха на Григор!

Колко отрова трябва да имаш в душата за да псуваш по единствения масово разпознаваем български спортист по света , който не пропуска да изтъкне с гордост произхода си. Боклуци.

Поздравления Гришо и за играта и за постъпката след проблема с Гофен! Успех на финала!

най-добрият ни тенисист Григор Димитров се похвали със среща с популярния турски майстор на барбекюто и звезден месар Нусрет Гьокче. еи сас такива тоя боклук си спардява победите и никога не е развявал бг знаме при победа като пулев

Късно е либе за китка. Григор се осра с унижението, което ни поднесе в София. За мен той е затворена страница. Дори и да стане номер 1, все тая... Дечицата, които го чакаха с възторг в очите, останаха грозно излъгани! Да си се крие в Монако и да го забравим...

що се напрягаш с тия фермани?

Ще видим джендъра димитров с рокличка?за сега само с цвета на екипа свиква,утре и рокличка!!каун в розово,защо само това дупе?!

Съветвам Григор да стои далеч от просташка България, да играе в турнири от 500 на горе, и да трупа милиони напук на завистливците.

той щото зер все насам се стреми ...смешник

в Австралия го Опън -наха бг.комплехирания предател-и за да си избие загубата не доиде на наща среща в софя-турско циганския селяндур гришко

като ти гледам правописа, ясно е че си от турско-циганската част, за която говориш.

Григор не е голям българин, защото не иска да играе за България. Наистина е добър тенисист.

С кой да играе?! Да имаме поне още един тенисист в топ 50, та да и играе за дейвис къп! Загуба на време е сега!

Не се хабете да обяснявате на хора, които явно и грам не разбират за какво говорят, а просто машинално повтарят заучени фрази! Миналата година като дойде Димитров да играе тогава чуха за София Оупън, от тогава разбират и от тенис и сега... кръвна обида - не дошъл. И за кого играе, бе, като разбират много да кажат за кого играе. Като му изпишат името нима отсреща не е изписано България?! Тези дето много разбират да влязат поне в официалната страница на АТР да видят българския флаг в топ 5 и до кое име стои. Неблагодарници!!

Григор е посланник на всички българи по света! Нашто момче е със златно сърце! Не случайно домакините от Австралия Опън го избраха да играе всичките си 5 мача на Централния корт! Той и Фед! Както навремето Веско Тупалов би Гари Каспаров и го отказа от шаха, така и Григор ще направи същото с най-големия спотист на всички времена! Гордеем се с теб,Гришка!

... талантлив тенисист &... роден санитар...

По принцип на този корт се играе заради поставен номер, а не по симпатии...

А ти си нещастник без комплекси!

Отнася се за цигането от 18:04ч.

турски тциганин-играи му кучек на твоя грисчо ...

браво на турския спортист-гордост за евро-рома

ПОЖЕЛАВАМ ПОБЕДА НА ГРИГОР НА ФИНАЛА!!! А АКО Е СРЕЩУ ФЕДЕРЕР, ТО ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!

Без особено да блести, Григор заслужено е на финал. Да видим дали най-сетне ще успее да победи Федерер, преди маестрото да излезе в пенсия

гришко е комплексиран нещастник

Оооо,щастливецо! Цял свят ти споменава името- гнусно племе, ей!

А ти си нещастник без комплекси!

ван на глупаците от страната ни

Не за пръв път Григор показа голямото си сърце на корта! В средата на голямата битка се случи нещастие с Гофен. Дойде ред за интервю на победителя : "Димитров започна обичайното интервю след мача, но сподели само няколко думи, преди да се насочи към съблекалните, за да види как е колегата му: Няма много какво да се каже. Най-важното е как е окото му. Виждал съм контузии и преди, но бе тежко за мен да видя това от другата страна на мрежата. Ще отида да проверя как е, веднага щом напусна корта. Няма значение какво е станало в мача, това не е важното сега. Ще отида още сега. Благодаря, че дойдохте, оценявам подкрепата. Няма много какво да се каже в момента, ще се видим утре. link

bravo na tutcheto i tirtsite da go potdargat

мноу голяим българин - с навехнато раменце тва онова....хих кауня си е каунь ако ще и нъмбър уан да стане

Тоя се навехнал, оня си извадил окото, трети има хемороиди и така степ лбай степ - оппалаа, на трето че и фторо место. Што па не и пръво, да знаат че и ние моем.

Тъпанар, стани ти сто и трети.

Гришо до тук много добре,направи го отлично,желая ти успех и много късмет срещу "батко" ти Федерер.

Федерер все още не се е класирал за финала! Не бързай!