New York Times: В Пьончан имаше отбор без родина

Статия във вестник "New York Times" разпали политическа престрелка в постолимпийска обстановка.

Обратно в новината

Коментари - New York Times: В Пьончан имаше отбор без родина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно пък т'ва ли гмо ще говори за родина?! Колцина индианеца играят за фащ?

Всичко е ясно:американците да духат супата,защото е много гореща. Готвача е братушка!

отбор с родина, САЩ от 1920 г. до 2014 година имат 2 (две) световни титли - през 1933 и 1960 година. Канадците има 26 (двадесет и шест) световни титли, Швеция - 10, чехите - 10, руснаците 27. Имат общо 9 сребърни медала (последния от 1960 г.) и 7 бронзови. Не могат да се сравняват с канадците, чехите и шведите, какво остава с отбора "без родина" - споменатите правеха страхотни, незабравими мачове - феновете знаят за какво става дума. Освен това НХЛ си е силно, но все пак вътрешно първенство. Когато фактите говорят, и американците е редно да си мълчат.

Странно беше,че американските терористи не станаха първи по медали,все пак тях никой не ги проверява за допинг и са купили цялото ръководство на МОК.Руснаците взеха най-ценното за тях от олимпиадата-хокея.Пяха си руския химн на награждаването,а другото е чифутски и краварски тероризъм.

Спечелиха 2 медала, браво! Значи можели и без да зобят? Ето сега са си на по-справедливото място по медали. 12? 13то? И китайците и те изведнъж паднаха в класациите...що ли?

Руснаците могат без да зобат.... а американците???? ще мине доста време преди да разберем дали могат да си вържат обувките без да се назобат преди това..... 30 хиляди скрити проби на спортисти на САЩ!!!! Я само си спомни какво се случи с най-престижният им и титулован колоездач... Ланс Амстронг????? Жалки асматици!!!!

Меладония не прощава

опукаха ги на хокей и сега злобеят гадовете! хахахаха А трябва пишат руския отбор скри шайбата на нащи. Ма гада си гад!

lu4ka

Руснаците го казаха: Те ни взеха знамето, ние им взехме златото.

Руснаците имат Русия в сърцата си и тези мъже го показаха с играта си в невероятния финален мач! Те го направиха за Русия, колкото и да се искаше на някои, Русия да загуби на хокей!

Имаше ХОКЕЕН ОТБОР БЕЗ СТРАНА, КОЙТО ПОКАЗА на всички други отбори КАК СЕ ИГРАЕ ХОКЕЙ И НАКРАЯ САМИ СИ ИЗПЯХА ХИМНА, ЗА ДА ГО ЗАПОМНЯТ! А имаше и една СТРАНА "МЕЧТА", която си ИМАШЕ ХОКЕЕН ОТБОР ОТ МАЖОРЕТКИ!

Колко са жалки само! Не можаха да преглътнат безболезнено, че руснаците ги сгазиха унизително с 4:0 и се опитват да хапят по вестниците! Смешници! А рашките си го преместиха и си взеха златото! За краварите - тиквените медали! И гледане по телевизията как другите вземат трофеите от игрите!

Да де, но играха като хора, които имат родина. А накрая и химна изпяха...

Американците искаха, да покажат, че все още командват какво ли не. В случая МОК. "Повярва" се на думата на един емигрант без да представи доказателства.Но Въпреки, че спряха най-добрите руски спортисти (Устюгов, Легков, Велешчагин, Шипулин и др.) без абсолютно никакви основания, Русия взе много престижни отличия. Ако изключим медала на Шифрин в гигантския слалом, американците взеха призове само в спортове, които на практика се играят само в САЩ - халф пайп, фрии стайл.

Трудно се преглъща 4:0, горкичките те. Закъде са без канадците обаче тия от страната на заселниците от цял свят, пък и без останалите, на коитоако не плащаха толкова хич нямаше да стоят там? Ето едно миналогодишно списъче: Канада 342 играчи САЩ 169 Швеция 71 Русия 34 Финландия 31 Чехия 30 Словакия 10, Швейцария 9, Дания 8, Германия 7, Франция 3, Австрия 3, Норвегия 2, Словения 1, Беларус 1, Латвия 1.

Краварите си ги е чд, че ядоха пердаха. Явно много ги боли. Пикаят шистов газ.

по-скоро ти изглеждаш нервен

Що? Не са го смачкали него на хокей пред целия свят по най-унизителния възможен начин!

Това е само в "умовете" на "господарите" на света,"видните демократи" с набиваща се на очи неокафяв уклон.

е вие снимката не виждате ли?? къде е руския флаг??

Руското знаме е в сърцата на атлетите участвали и спрени от участие, другото е без значение !

Хубаво ти го е казал Александър. Флага е в сърцата и душите на тези, които си изпяха химна и без да им го пускат. За него излязоха и него защитиха. Не ставай смешен като ония нещастници от NYT и си затрай. Ако държиш на достойнството си, онези явно не държат...

То защото са без родина затова си изпяха химна докато защото им пуснаха някаква си музичка. Хамерикански нещастници, намерили какво да пишат.

а нас какво ни засяга че русначетата са се обидили от истината??

образцов butthurt :))))

"Отборът без страна" смачка 4:0 "страната без отбор"! Даже от злоба, тренерът на "безотборът" забрави, че след края на мач е прието да се поздрави с треньорът на съперника! Ама така си е! Или имаш първите седем, или си невъзпитан простак!Който петни и страната си и отбора си, ако въобще е успял да създаде нещо подобно!

че то наистина е така...да сте чували страна с име Комуландия....или Алкохоландия...а пък и като мине допинг пробата медалите ще бъдат върнати на Немците...те го заслужаваха повече

Ако не бяха руснаците - такива маймуни като тебе нямаше да пишат по форумите - а щяха да са с тутски потури още...

онези руснаци нямат нищо общо със сегашните комунисти...червена отрепко!

Забрави да попиташ защо бием негрите.

Ти пък какво се занимаваш с утайки? Някакво дребно злобно човече се скрило зад мониторчето си и лае като пумеран от кошница.

що ти ръгнаха толкова минуси у гз уе?

Олимпийски атлети от Русия.Мисля че е ясна и страната и родината .САЩ не загубиха от извънземни нали?

Канадците изядоха тлъстия дебел германски вурст, и в место да фърлят анална кал да бяха си теглили изводите защо са отпаднали рано рано.Смешници!

Ню Йорк не беше ли във ФАЩ?

Хм, КОЙ спусна грешна опорна точка?