Какво е ”дерби” и как се появи във футбола?

За да стигнем до отговора на въпроса защо всеки българин, който се интересува от футбол, ще е ангажиран между 13 и 15 ч, първо трябва да разчепкаме друг казус.

Обратно в новината

Коментари - Какво е ”дерби” и как се появи във футбола? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски срещу Чавдар от Етрополе - голямо дерби, няма що ...

Посетено от 2-3000 лумпена... После ще брим счупени рейсове, а не голове.

Нито ЦСКА е отбора на истинските цесекари, нито Левски е отбора на истиските левскари. За какъв футбол и за какво дерби изобщо иде реч????? Абсолютна пародия!!!

Когато се върне онзи хъс за победа/спортен сблъсък/ между двата легендарни Български гранда и на трибуните са истински ФЕНОВЕ, тогава може да се говори за дерби.А преди това от тях са треперили Европейски грандове...

Български футбол..., къде е, аз не го виждам от години, виждам сега, само недоразумения и жажда за насилие сред "феновете"....

За съжаление вече няма дерби Левски-ЦСКА. Има една помия с латексово-микренски привкус и няколко хиляди бояджии без грам себеуважение и достойнство.

... общото са само конските усмивки... на свинете & говедата...

Днес аз, като един футболен запалянко, ще седна в 13 ч. пред телевизора, независимо дали съм в Добрич, Русе или Мездра, за да гледам Сампдория-Интер. После ще продължа с Барселона-Атл. Билбао и т.н. Никога повече телевизора ми няма да показва пародията наречена български футбол.

... добре, Cвирене...