На 17 март София подчинява два футболни колоса

17 март за католическия свят е денят на Свети Патрик. За нас - футболен празник, почитащ два от великите мачове в историята на България.

Обратно в новината

Коментари - На 17 март София подчинява два футболни колоса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И обезателно да спомена - Ружди Керимов - екзекуторът на Нотъмгам Форест. Левент, Мъжага, Красив ... всички бяха Красиви ... всички ..

Бяха Страхотни времена - изобщо не ме интерисуваше дали беше ЦСКА или Левски, важното беше, че бях горд, че съм Българин, като нашите славни Футболисти - Легенди - до Един, всичките от двата тима.

Отличен материал, и все пак леко несъгласие - победата срещу "Аякс" през 1973 г. струваше повече (бях малък,но го помня отлично, пазя и разширен репортаж). "Аякс" беше надигран именно с тяхната запазена марка - тотален футбол и с куп положения пред вратата им. Докато Ливърпул изпусна доста, имаше и две греди - а и тогава ЦСКА игра леко по балкански, на късмет и контраатаки. Но няма значение, и забележете какъв рев имаха тогавашните трибуни!

Вижте каква реклама има 1300 години българска държава. А сега на гелове и т.н Къде са великите победи кафявите туркофили и демократизма?

Това е романтика и гордост за всеки българин . Кога обаче сегашните Бг футболисти ще достигнат тяхните спортни и морални умения ?????

не е толкова сложно и сега да отстраним еврогейски шампион, но трябва в отбора да са само български футболисти. трябва да играят за по 1000-1500лв на месец и премии да се дават не за точка или победа, а за достигане на дадена фаза. естествено нужно е да има повече лагери и то горе в планината, където след загуба футболистите да бъдат налагани с малинова пръчка по ходилата. уверен съм, че тогава български отбор може като нищо да постигне и по-големи успехи от тези преди 40 години. няма значение дали ще е един от двата шопски отбора или ще е Сливен, Враца, Русе, Плевен, Пловдив...

Защо "големите" победи на Лески са все в безсмислени мачове и все отпадат???

А преди 2 години цска фалира, И дойде едно ГМО от село ЛОИЧ.

Гледал съм този мач на живо и имам преки впечатления от онова време. Ливърпул наистина беше в топ форма. Без да омаловажавам победите над Аякс и Нотингам, все пак те бяха се запазили така силни. По време на мачовете с Интер съм бил много малък, така че за мен отстраняването на Ливърпул е най-великото в нашия футбол. Между другото не съм привърженик на ЦСКА. И това е още една разлика от тогава. На мача бяхме голяма група приятели, за да подкрепяме БЪЛГАРСКИЯ отбор.

ЦСКА елиминира Ливърпул това е класика. Надали пак ще се случи макар че ги бихме на Анфийлд 1:0 и бяха действащ шампион на Европа но не успяхме пак да ги отстраним.