Лондон: Мондиал 2018 за Путин е като Берлин 1936 за Хитлер

Британският министър на външните работи Борис Джонсън смята, че Владимир Путин ще използва Мондиал 2018 в Русия "както Адолф Хитлер с Олимпиадата Берлин 1936".

Обратно в новината

Коментари - Лондон: Мондиал 2018 за Путин е като Берлин 1936 за Хитлер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великобритания е спечелила 14 медала и е на 10 място. Нека се гордее. Нещо в изказването на Джонсън ми напомня за отказа на някои да е поздравят Путин с победата на изборите, така че аналогиите са с две остриета, интересното е, че приносът на адолф е запалването на олимпийския огън, за пръв път е запален там - май става символично с оглед възраждането на политическия нацизъм в спорта. тия германци и англосаксонците винаги са играли мръсни игри, за да спечелят. Ами в Мюнхен какво се случи през 1972 година? "Kaтo цялo peзyлтaтитe oт Oлимпиaдaтa ca пoлoжитeлни зa Paйxa. Oгpoмнитe инвecтиции зa физичecĸo възпитaниe и cпopт дaвaт peзyлтaт: нeмцитe пeчeлят 33 злaтни мeдaлa, ocтaвяйĸи зaд ceбe cи CAЩ (CCCP изoбщo нe yчacтвa нa игpитe). Toчнo тeзи двe дъpжaви ce явявaт c нaй-гoлям бpoй cъcтeзaтeли нa мepoпpиятиeтo. Гoлям yдap зa нaциcтĸaтa дoгмa и пpeдpaзcъдъци e ycпexът нa тъмнoĸoжия aмepиĸaнeц Джecи Oyeнc, ĸoйтo пpeд яpocтния пoглeд нa Xитлep пeчeли цeли 4 злaтни мeдaлa. Πpи тpeтoтo oтличиe нa Oyeнc фюpepът дeмoнcтpaтивнo нaпycĸa Oлимпийcĸия cтaдиoн и ce вpъщa чaĸ зa нaгpaждaвaнeтo, ĸaтo нapoчнo oтĸaзвa дa пoздpaви пoбeдитeля. webmiastoto . com

и ще свърши като Хитлер

с главата, съжалявам те.

Спрашивают радио Ереван: - В чем разница между Гитлером и Путиным? Радио Ереван отвечает: - К сожалению, Путин все еще жив.

апропо скрипал е украинец, нали знаеш? а приликата между бандера и хитлер знаеш ли каква е? че още не сте кръстили на адолф главна улица или площад и не сте го направили герой на незалежна украйна.

Не мисля, че вече някой ги взема насериозно тези Мистър Бийн май в момента е най-вдъхващия доверие британец

ПО ТОЗИ ПОВОД ИМА ПРЕКРАСНА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА : НА КРИВИЯ Х.Й КОЗИНАТА МУ ПРЕЧИ.

Американците, не знаеш ли? С десанта в Нормандия обърнаха войната, а после с двете атомни бомби над Япония я финализираха! Питай Холивуд и редник Райън, ако не вярваш! Също и американските учебници по история...

алллооу руските спортисти приготвиха ли си инжекциите с дрогата

Както изглежда ти вече си използвал инжекцията.

които е луд да де састезава с руските нарко- мани да ходи

Kalin

И в Ирак и в Либия войнете почнаха с 100% убеждение че там имало химически оръжия.Е в двата случая се оказа огромна лъжа.Непрекъснато и Асад го обвиняват и обстрелват с тази партенка.Никой в света не ги осъди не им наложи санкция за избитит десетки хиляди хора под претекста че имали и използвали химически оръжия.Един ичнайста гарнитура бивш разузнавач бита карта сега го развяват като знаме и обвиняват този път руснаците и пак са 100% сигурни като бяха при Ирак и Либия.Там беше лъжа и тук също.Наглоста им сига до там да сравняват някой и с Хитлер.Само дето ако не бяха руснаците и Хитлер първо беше се оправил с острова сега там вместо уиски щяха да си пият бира и корн и да си шпрехат на немски.до кога с тия лъжи и с тия паартенки за идиоти ли ги имате хората!

Англосаксонските държави и част от техните сателити продължават да се самоизолират и нямат бъдеще. За да оцелеят им е нужна нравстевност, съвест. За съжаление те дори нямат думи за това и за тях нравствеността или съвестта са извън границите на техните понятия. Дори само по тази причина не проумяват, как се променя светът.

Егати тъпанара - "Англосаксонските държави и част от техните сателити продължават да се самоизолират и нямат бъдеще"?!?!? Очевидно е че не си излизал от по далече от клозета на двора. В противен случай нямаше да тропаш подобни глупости и да се излагаш. Вместо да седиш с глава в задника и да слушаш радио Москва и Корнелия Нинова попатувай малко отвъд Калотина в западна посока и ще разбереш колко си нещастен.

"112 ( нерегистриран ) 22.03.2018 16:50 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" Нима?! Хайде спрете с дрогата в нужника!!!

Деградирал запад...ставате смешни

И това го казват ФАШИСТИТЕ , които през 1938 подариха Чехословакия на Гитлер,преди това Австрия. За да може да убива повече. Обвиниха Героят от Лайпциг Георги Димитров във фашистките си извращения. За разлика от СССР обаче, Англия участва в онази "хитлерова" олимпиада! И нека не се забравя, че англосаксите направиха така, че в Германия да се проведат последователно първо зимни олимпийски игри(1936г.), а после и летни такива(1938г.), като целта беше да се разпиари националсоциализма и Хитлер, и да се повдигне духът на германците преди Германия да бъде насочена в тотална война на унищожение срещу СССР... Сега усетихте ли колко му е евтина пропагандата на актуалния полит. екип в Лондон?????

Плиткоумните ватници започнаха един друг да си копират опорните точки. След порция боярщик само копи и пейст остава в съзнанието.... А и още нещо - Путин, ама той е и на едно друго място също.

На официални лица от UK трябва да бъде забранено да посещават Русия защото нападнаха Ирак под претекс, че имат хим. оръжие, а такова въобще не беше открито. Родобни фалшиви твърдения се използват и за нападения в Сирия.

Глупости на търкалета! Лондон започна тази очерняща и компрометираща кампания! Вече няколко пъти задавахме главният въпрос:КОМУ Е ИЗГОДНО В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИЗБОРИТЕ В РУСИЯ И В НАВЕЧЕРИЕТО НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ, ДА ЗАПОЧВА ТАКАВА КАМПАНИЯ? ОЧЕВИДНО НЕ НА РУСИЯ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА РАЗКРИТ И ОСЪДЕН АГЕНТ. ТОЕСТ, "ПРОЧЕТЕН ВЕСТНИК"! НА ВСИЧКО ОТГОРЕ С РУСКО ВЕЩЕСТВО! СЪВСЕМ ТЪПО! Ако са искали да го ликвидират са можели да го направят през тия 5 години през които е лежал в руски затвор, или да речем след световното по футбол. ТОЧНО БРИТАНЦИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ГЬОБЕЛСОВИ ПОХВАТИ. ЕДНА ЛЪЖА ПОВТОРЕНА МНОГОКРАТНО ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ИСТИНА. ГОЛЯМ МЕРАК ДА ПРОВАЛЯТ СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ! А НАШИЯТ ВЪНШЕН МИНИСТЪР ИМ РЪКОПЛЯСКА! СРАМНА РАБОТА!

Съветниците на тоя така наречен външен министър какво ли работят?! Та да му припомнят, че Русия бе домакин на Зимната олимпиада в Сочи, проведена при перфектни условия. Нерде Хитлер, нерде Путин? Аман от британска надменност и "островитянски" манталитет!

Това значи ли,че отново американци и англичани ще бомбардират София?

Няма нищо ново под небето. Новото е добре позабравено старо. А парите не миришат. И накрая: на гол тумбак чифте пищови. Ние също бойкотирахме, като не се класирахме умишлено и в аванс. Така им се пада без нашето мощно участие дори след финала, на масата с водка и сельодка.

Абе ,ид...и не разбрахте ли колкото повече плюете по Путин привържениците му се множат !

колкото повече плюете по Путин привържениците му се множат като гъби след дъжд. А пък самия Путин си мисли, че дъжд го вали

Или народа е тотално изтрещял ( да държи така за Путин, след като България е член на ЕС и НАТО, които в момента буквално си ни изхранват,а ние си ги плюем ), или това е нагледно как руските тролове са окупирали световните сайтове и водят хибридна война.

ЕДНО МЕ УЧУДВА - СЛЕДВА ЧЕ ВСИЧКИ КОЙТО СА ДАЛИ РАЗРЕШЕНИЕ НА СП В РУСИЯ ИЛИ ВСИЧИ СВЪРЗАНИ СЪС СВЕТОТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО СА АГЕНТИ НА ПУТИН

щото предварително е знаел, че ще спечели изборите...

Тези извратеняци не се ли усещат, че минаха всякакви граници на нормалното в опитите си да очернят Русия? Как не вдяват, че тъпанарската им пропаганда, пъкаща от очевадни лъжи работи именно в тяхна вреда и в полза на Русия!?

Като не им успя намесата в изборите, сега Лондон посяга на Световното по футбол!Да не би Путин да играе на световното или ще става гол майстор?Прав е Таско Ерменков - тия са пълни идиоти , а тия които ги подкрепят са полуидиоти!

СТРАННО Е ЧЕ ТОВА СЕ ПУБЛИКУВА ИМЕННО В БЪЛГАРИЯ - ТЕЗИ КОЙТО МОЖЕШЕ И ДА ГИ НЯМА НА БЕЛИЯ СВЯТ. ПРОСТАЦИ

Странното е, че тъпанар от Москва пише в български форум вместо да си смърка дезифектанта в поселката, в която е закрепостен.

Забелязвам, че където се появи израза "ЧЕРВЕН ФАШИЗЪМ" и веднага се получава истерична реакция от русофилистичната аудитория. Защо така другари комунисти? Срам ви е че бяхте най-верния съюзник на фашистка Германия до юни 1941 год. ли? Срам ви е че немските офицери и инжинери използваха руски полигони за да тренират войските си за нападения в Европа? Мдааа, докато не го признаете това темата за недоубития Червен фашизъм ще бъде актуална.

финансира Хитлер и после обра всичките му достижения и учени. Май падаш от Марс! Колкото до комунисти. , те са втората сила след Путин,но са с много скромен резултат. Тотално не си в час за което и да става въпрос. Клишетата си ги наври, сещаш се къде.

точно тези ,които още миналия век използваха Олимпиадите с политически цели!

След като британците имат такива съмнения, нека бойкотират и не отидат на световното по футбол ! Още повече, че никой не ги задължава! Но вече 15 дни се наслушахме, на техните празни приказки, (обвинения без никакви доказателста) !!

Има два варианта: или световното се отнема от Русия, или се бойкотира с неучастие. Главореза Путин трябва да бъде изолиран навсякъде и във всичко.

като го наричаш "главорез", защо не кажеш чия глава е отрязал? може да повтърдиш думите си с факти и направо да покажеш. или си просто лаещ уличен помияр, който е на заплата?

да си влезе във функцията, в която го обвинявШ И ДА ОСВОБОДИ СВЕТА ОТ ТАКИВА ИДИОТИ КАТО ТЕБ, ЧЕ И БЕЗ ТОВА Е ДОСТА ПРЕНАСЕЛЕН! ТАКА ПОНЕ ЕДНА ПОЛЕЗНА РАБОТА ЩЕ СВЪРШИ!

- Явно Борисчо много го е закъсла с проблемите покрай Брексит и сега си търси "ВРАГ" да обедини Англия и ЕС, че са жертва. - Утре какво ще измисли за Путин? - Какъв ЧАЙ пие Борис?

То е ясно, че всяка страна, която до момента е била домакин олимпийски игри или на голямо спортно събитие се е стремяла освен да предостави максимално добри условия за спортистите и да създаде празнична атмосфера за зрителите, да си направи добра реклама и за себе си и да се представи най-бляскаво. Трябва да си много извратен, за да мислиш по този начин и много подъл, за да правиш такива инсинуация. По тази логика всички домакини на големи спортни събития досега са ги използвали за пропаганда и агитация, също като Хитлер.

Европейските държави барабар с комшиите ще се оправят по между си . НО КАКВО ПРАВИ САЩ В ЕВРОПА ?

Хора бдете - червения фашизъм протяга ръка към Европа.

Вече 28г., НАТО /САЩ/ и ЕС ! Какви са резултатите ? Бедните в Бг станаха още по-бедни , богатите още по-богати , закриляни от ЕС и САЩ , накрая : ''БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ''... А ЧЕСТИТО , А МЕРСИ !

Най-бедни, но в Европейския съюз. С заплата от 250 лв. Русия хич не е цвете за мирисане. А това е повече от два пъти по ниско от нашата минимална заплата.

Къде е мястото на България между тези големи шамари ?

Хора бдете , да си запазим корупцията . Нито една реформа и нито един осъден за 28г. ,...... НЕКА ДА ПАЗИМ ''УСПЕХИТЕ'' СИ , КАТО ЗЕНИЦИТЕ НА ОЧИТЕ СИ ... Нема що !

Бдим спим , бдим спим , бдим спим ! И така , още 28г. .

По-тъпа статия от тази не бях чел досега!!!!!!!!

Англия не се ли усеща , че в основата е САЩ ? Макрон : ---''САЩ , СВАЛЕТЕ РЪЦЕ ОТ ЕВРОПА"!

Видя ли име с буквата Б нещо ме смущава. Тоя ястреб не е лошо да си припомни ракетите ФАУ на Хитлер и да млъкне да не се отклони някоя от Русия. Не могат ли да разберат англичаните , че един съюз ,подобен на ВСВ , в който да участва и Германия , ще е по-полезен отколкото да гледаш от към дулото на пистолета.

Дир пускате смешна статия за промиване на мозъци.

Важното да се насочи вниманието на народа не към истинските проблеми , а към безинтересни новини .

русия иска 9години затвор за критик на сталин!!има ли какво повече да говориме!?не че чугуна в главата ти ще омекне,не че русоидите ще разберат какво е руски филми и естрада,новини и москвич,зас, и работническо дело..

или по точно днешните негови остатъци приличат на пиян комарджия изгубил всичко в казиното, и който продължава с опитите да "залага" и да върне поне нещичко.Късно е либе за китка.А и начело на запада сега стоят само кретени и олигофрени .

луд умора няма, психически неустойчивата мека лейди се чуди и мае какво да сътвори,за да произведе гореща лоша новина по адрес на Русия и респективно срещу Владимир Владимирович, поведението й не показва компетенция и капацитет за диалог и взаимно сътрудничество в интерес на световния мир, а също така и в областта на спорта, тя не се посвени да опорочи предварително мондиала,щото вече целият й ресурс е изчерпан и е неадекватна бабишкера, която не знае на кой свят се намира, а вероятно не си взима редовно и лекарствата и въобще Старата господарка не случи с нея на читав премиер,жалко тази държава заслужава класен и обучен човек за премиер, а не махленска клюкарка