Скандал в Маями заради ”ши*ан руснак” (видео)

Грък и руснак едва не се сбиха след края на мача си от първия кръг на турнира в Маями.

Обратно в новината

Коментари - Скандал в Маями заради ”ши*ан руснак” (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лицемерно общество. Това ще приключи до тук, а какво щеше да стане ако някой каже "шибана чернилка" или още по-зле "шибан амерканец". Ще има страхотен скандал, изключване от спорта и какво ли не още.

ако не беше руснак, щяха да са наказали обиждащия.

Грък и руснак, какво очаквате??? Гръка типично по гръцки "ухапа" и се изниза като смръдливо влечуго, а руснак леко забави за да направи "план" и започна да налита все едно всичко може да се разреши със сила. Типични представители на двете нации, какво толкова се е случило..?

Пф такива колко лесно се превъзпитават. Вземете му всички спечелени пари за една година напред. Ако иска, да играе. Отделно солидна глоба. Отделно публично извинение... Ще има да си псува...под душа вкъщи...

Каква наглост и простотия, не умее дори да се въздържа след загубата си! Гърците и те си мислят , че са голямата работа! Какъв спортист е , липса на етика!!

Винаги съм твърдял, че византийците са недостойни хора, които не заслужават и грам уважение!

Това не са византийци. Византийците са говорили латински език и са имали империя владееща гърци, арменци че и българи дълги години. После есички вкупом стават добитък на османският султан...

Ако го е нарекъл "Fucking Russian" то това по-скоро означава "ШибаЩ руснак" и в случая напълно отговаря на конкретната ситуация - зер добре го е нашибал Мечока.

СССР

нагъл византиец, май си търси белята

в случая е, че на гърка майка му е рускиня.

Е да, но баща му е гъркиня.