Изнасилиха жена по време на мач в Швеция

Огромен скандал разтресе иначе спокойния шведски футбол.

Обратно в новината

Коментари - Изнасилиха жена по време на мач в Швеция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А заподозрения дали не е по-мургавичък и да понамирисва? От новите шведи ще да е

Не може да бъде, Швеция отдавна е приела истанбулската конвенция, и както нейните привърженици тук ни обясняваха, нейното приемане трябва да сведе насилието срещу жени почти до нула! Отделно че шведските деца вече още от детските ясли ги учат на "толерантност", и че няма биологичен пол, а само социален, който може да се сменя по желание! Между другото, в този случай за биологична жена ли става въпрос, или за индивид, който в тогавашният момент се е бил определил като жена?!

Много точно колега!+++

Тоя като го пипнат,да извикат всички от стадиона да му се изредят

СЕГА ЖЕРТВАТА ИМА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ 10-15Г. ДА ПОДАДЕ ЖАЛБА ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ, НЕЩО КАТО СЛУЧАЯ С "АСАНЖАТА" И МНОГО ДРУГИ ВКЛ. И В САЩ, НЕ ПОДАЛИ ЖАЛБАТА ВЕДНАГА, ЗАЩОТО ПРАВИЛИ "КАРИЕРА" В НЕЙНАТА КАРИЕРА

Дано този идиот,да е пропуснал някой от головете на своя отбор,докато прави това гнусно деяние!

Живеят си скандинавците с един то най-високите стандарти на живот и ей така от скука в последните 10 години започват все повече да изнасилват. Няма вариант да е свързано с насилственото вкарване на имигранти от близкия изток, за които изнасилването е национален спорт. Ама как ще кажат подобно нещо в някоя медия ... ама моля ви се, трябва да сме политически коректни! По-добре да те таковат от колкото да изглеждаш лошо в очите на другите. Еми ей го, поемайте го щом ви харесва.

Няма как Бай Ганьо да разбере скандинавците. Затова те си имат Златан Ибрахимович - безспорен талант и дете на имигранти, както и руси и синеоки шведи, хулигани, фенове на АИК.

Златан Ибрахимович от Балканите? Този ли швед няма да разбера? Ех мъкооо мъкооо гутменшева. Как ви произвеждат толкова глуповати?

Ама ти направо ме разпиля с примери, намери един имигрант швед и го обяви за национален герой и основен двигател на цялата държава. Да си правил случайно справка? Да провериш известни шведи НЕ имигранти колко са и с какво са известни и после да ги сравним с имигрантите? Или може би един футболист е по-стойностен от всичките им нобелови лауреати (31 са за твоя справка, съмнява ме да си достатъчно интелигентен да го провериш това, ти не бай-ганьо). Не е нужно да си завираме главите в пясъка, информацията е достъпна. Може да се провери в последните 10 години повишаването на престъпността и да се проверят какви лица извършват тези престъпления. Но за това толерантните шведи не смеят една дума да кажат, за да не вземе да излезнат в очите на другите нетолерантни. Та по-добре да им изнасилват жените и да им съсипват държавата. А коментара за Бай Ганьо - може би смяташ, че е срамно да си горд, че си Българин и да защитаваш интересите на държавата ти и да не искаш да изнасилват сестрите, майките, жените ни? Срамно е как такива индивиди като теб имат право да продават гласа си за порция кебапчета и да се прехранват чрез пускане на дебилни коментари по форумите. Положителната страна на нещата е, че все още по-голямата част от хората са нормални и имат желание нещо позитивно да се случи, вижда се от оценяването на подобни коментари. Единствено мога да кажа на всички - не се притеснявайте да кажете какво мислите! Не се притеснявайте да защитавате родината ни и ценностите на дедите ни (сегашните малко не си заслужава).

Защо не кажат етноса на изнасилвача?

се съдържа в цитираното съобщение:"Напоследък са зачестили изнасилванията на МЕСТНИ момичета". Ясно от кой.

Ама как бе хора ? Нали имат Истанбулска конвенция там , която решава всички видове насилие и сексуални флиртове ? Как така изведнъж говорим за подобни неща точно в най-цивилизованата държава ?

Новината е толкова спортна, колкото, ако изнасилването се беше случило в тоалетната на театър - културна.

... не си съвсем прав - на стадиона мъжете са агресивни & възбудени... а жените - мъжествени & пияни... в театъра - мъжете заспиват, а жените - мечтаят...