Бербатов: Празнувайте, българи! Това е за всички вас

Димитър Бербатов даде интервю за Диема минути, след като стана първият българин, спечелил шампионската титла на Англия, предаде Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов: Празнувайте, българи! Това е за всички вас | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Бербатов! Ти си номер едно за нас. Пожелавам ти да продъбжаваш все така и да печелиш нови и нови титли, благодарение на теб се чувстваме горди, че сме българи!!!

Честито, сега да станеш и Световен шампион, с Българския национален отбор, а за нас големия купон, много бира, картофки и емоции!

Момчета, момчета...знаете ли как ме натъжава като чета тези негативни изказвания."Нещастник", "мързел", "посерко" и спрях да ги чета. Болното е че ако се смятате за българи и награждавате най-успелия българин в Европа с тези епитети, означава че определяте и себе си като такива. Истината е че за един народ навън съдят по най-извстните му хора. И слава богу! А не по някой родоотстъпници и завистници като голяма част от писали те по надолу. Аз се радвам и съм горд че съм българин заради Митко! Всичко друго е един комплекс у българина! Така че: Браво Мите, браво Берба! Жив и здрав да си и нека в България се раждат повече посветени на кауза, търпеливи и скромни българи! БРАВО! БРАВО! БРАВО!

Коко, това, че си фен на друг отбор не би трябвало да ти пречи да се радваш на големия успех на Бербатов. Та нали и той, и ти сте преди всичко БЪЛГАРИ, а след това всичко останало. Браво, Бербатов! Давай, момче! Карай в същия дух! Пожелавам ти все по-големи и по-големи успехи, напук на всички завистници.

stiga ste obijdali berbo za6toto ako ne be6e toi povinata machove na Bulgaria s drugi durjavi 6tqxa da badat zagubeni mm i koko i bubu da varvat......................

Честита победа! Аз се радвам на всяка победа, в която участва българин! Пожелавам на моя син, който тренира футбол от 7 годишен, успехите на Бербатов!

браво !поздравленя за бербатов и неговата компаня !

Не го видяхме в игара срещу Арсенал. Явно е много дълбока резерва и ми се струва, че и на финала за ШЛ няма да играе. А успеха си е негов, личен. Манчестър Юнайтед не ме играе в града и не съпреживявам. А телевизионното отразяване на неговите мачове само ми доказва колко далеч и в страни са българските отбори. Бг футбла е мъртъв и покрай тоя горчив хап ми опротивя цялата игра. Мисля, че най-добре е да оставим Бербатов да си играе от дистанция и без емоции. Интервюта от български медии и журналисти, според мен, не са му необходими.

браво!!!!!!!!! страхотен успех и за него и за цяла бг!!!!! нека бадем горди, стига с тая злоба и цинизам с които сме характерни!!!!! браво на бербатов, упорит, умен, и добар играч, заслуява титлата!! да не забравяме че някои хора рабраха за бг от него. браво, аз сам горд с успеха !!!

браво берба, мястото му е в юнайтед

миризливец скапан,надут помияр-бербат офф! не мога да се гордея с теб,нахалнико,щото съм фен на друг отбор,преди да знаеш какво е това футбол,аре чупката при мама марги

браво бербатов доказа че си велик .трипати браво.

Младо момче, много си неграмотен! Допуснал си 6 правописни грешки! Вероятно си и мого мЪрзелив!

Аз съм българин. Гордея се със Бербатов! Много е просто! Долу негативизма!

не знам дали има пълното основание бербатов да празнува наравно с останалите си съодборници.

българин ....??? Какъв Българин си ти бе, .... подуенец!!

бербатов куц кон.......хах...ако САФ те чуе ще има бутонки по главата хаха а пъ отбора игра мн добре през целия сезон като изключим загубите посредата на сезона и Бербо доказа, че мястото му е Юнайтед

Bravo Berbatov !

Честито, радвам се че празнуваш. Но това че се пазеше и не играеше в националния не мога да ти го простя. Не знам дали си прав и дали така трябваше но играта ти за БЪЛГАРИЯ бе на по малко от 30 процента. Имаш вина за класирането ни до сега.

браво, берба! Жив и здрав да си, беше невероятен момент, завиждам ти благородно за което! на bull да кажа ако бербатов е куц кон, смятай кво сакато магаре си ти щом дори не сме чували за теб :)

абе тая резрва мноо и порасна работата..

бях на олд траффорд...и видях бг знамето...отгоре..валнението е голямо...просто браво!

аве боклук стига си турсил косури ве!!! тва сме ние булгарите никога не цениме това което имаме! бербатов е но1 и няма 2 мнения по вупроса!

Хе хе - браво - честно казано щеше да ми е още по-сладко, ако се беше появил на терена, но - идва финала в ШЛ. Ако не - другата година - приноса му за този сезон просто не може да бъде отречен! Т`ва че единици не празнуват въобще не ми пука!

просто момче.слабохарактерен посерко.какви пичове сме ти ние на теб

Chestita pobeda!

евала берба самоо да не станешен некуф надут педераст

Браво на Бербатов, само така все напред и нагоре!

браво - ние се гордеем с теб, знаем че играеш на друга позиця в един велик тим с които трябва да се сработиш. пожелава ме ти успех в единоборствата, да увеличиш приноса си за ман. унитед и нека садбата да ти помага - ти си една голяма радост за нас!

Браво Бербо!!! Само така

За какво да празнуваме бе Бербатов ??? А ти като играеш за националния защо бягаш от топката ???

За всички истински българи, които се радват на успехите на всеки един сънародник един подарък! http://i44.tinypic.com/nzp1z5.jpg

Браво, момче!! Ето едно позитивно нещо, наистина прекрасно, което да зарадва затъжалите за радост сърца !! Бъди здрав и давай напред, Митко !!!!

браво за успехите ! ! ! браво че не си забравил че си балгарин ! ! !

булл ти идиот ли си или да?

bull , батко не стига , че си неграмотник, а и си най-вероятно фен на Гонзо, да не говоря,че от футбол не разбираш....но то е видно от това на кой си фен.......добре ,че поне си уцелил ника...))))))

"мАрзелив" си ти, че не си се научил да пишеш!

ще празнувам на 27-ми . Само Ливърпул и Барса

браво берба :) радвам се за теб

Браво Бербо! Честита титла, пожелавам ти на 27 още една! Ти си нашата гордост!

бербатов е един куц кон какво ще празнува тои е за втора дивизя някаде много е марзелив