Коментари - Бербатов е най-добрият футболист на Юнайтед през сезона | corner.dir.bg
назад

Бербатов е най-добрият футболист на Юнайтед през сезона

Българският национал Димитър Бербатов е най-добрият футболист на Манчестър Юнайтед през този сезон сочи статистиката на официалния сайт на Висша лига, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов е най-добрият футболист на Юнайтед през сезона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 48

Всички, които и за секунда могат да и искат да мразят Бербо, са долни, мръсни ...!!!

Ало разбирачите като монтана абе що не земете да станеш едини треньори май разбирате повече от САФ той е бати идиота щом е зел мързел дето си мята ръцете само за 30милиона паунда .Може да няма най-голям приност за отбора аз съм напълно убеден в това защото почти не пропускам мач на МЮ но наистина върши много работа .Оплюхме Стоичков сега и Бербатов ли ще оплюете жалкари такива .

Браво госпжо има и умни хора като вас,Бербо е върха и трябжа да му се радваме.

Видно е че има полуразвити, а те са най- опасните с уста 00 , неуверени и женствени духовно.Европейските стандарти във всичко са най-високи в света, а във фудбола, който е и бизнес с много пари, стандартите са и научно обосновани и тази класация е с критерии и факт е Бербатов. Браво, адмирации за Бербатов гордост на България Нека всеки направи нещо за България и да гласува

Евалата пич!!! Само така. Съвсем естествено е, че разбираш много, то се вижда от километри. Аз предлагам да заминеш за Англия и да станеш главен редактор на premierleague.com а не някакви глупаци да пишат такива странни класации. THUMBS UP

тони монтана е направил разбор за всички фенове на бамбуков. с големи букви!!! че и без това им е трудно да прозрат истината за него. аиде сас здраве

Момчета, аз съм жена на 53 год., бивша спортистка.От Пловдив съм и не съм привърженичка нито на "Левски", нито на ЦСКА. Но обичам футбола и не пропускам по телевизията мачове на чуждите отбори, в които играят български футболисти. СПРЕТЕ ЗАВИСТТА И НЕ ИЗЛИВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ПОМИЯ ВЪРХУ БЕРБАТОВ! След като специалистите са оценили качествата му, признайте и вие това и не се заяждайте повече както с него, така и вие самите един с друг. Бербатоов играе интелигентен футбол. Защото футболът не е само тичане. Той е красива игра, дори и когато няма голове, макар че това в края на краищата искат феновете. А красивата игра я правят футболисти като НАШИЯТ БЕРБАТОВ! Имах възможност няколко пъти да гледам негови мачове с отбора на МЮ на живо в Англия.Беше ми интересно да прочета на следващия ден коментарите на специалистите за играта му, защото по време на мачовете феновете не бяха много очаровани от него. Те искаха голове и Бербатов ги правеше чрез своите перфектни подавания към колегите си. И специалистите оценяваха това, за разлика от запалянковците, които искаха от него голеве. Ако всички вие, които пишете срещу Бербатов "разбирате" от футбол, то тогава сър Алекс ряпа да яде. Чудно ми е, как може да го държат на поста му, щом взима такива "некадърни" според вас футболисти, като Бербатов. За да си добър спортист, особено в колективен спорт като футбола, трябва да имаш и мозък, който да използваш по най- добрия начин, съгласно указанията на треньора. И Бербатов прави точно това, което сър АФ му постави като задача. Ама вие нищо не виждате. ЗАТОВА ПРЕСТАНЕТЕ. Грешките има кой да ги каже на Бербатов. Най- малко, това сте вие, момчета, които плюете по него. Колкото до това, че Мартин, или Стилиян били по- добри от него, ами има и това кой да го прецени. Нека като българи да му пожелаем да е здрав и да развива таланта си, отборът му да постигне и другите трофеи, към които се е насочил. Па дано се пръкнат и други такива български футболисти като него, та белким и с нашият национален отбор нещата тръгнат.И помнете, че през 1994 год. в Америка нямаше "Левски" и ЦСКА, а български национален отбор с добри футболисти, играещи повечето от тях в чужбина, какъвто е днес Бербатов!

ка... нещастен , почваш да ми идваш в повече. даи да си бием среща някуде. форума го тровиш ти с твоя псевдопатриотизум. остави великите хора настрана и гледаи 5 мача на бербатов - ама реално , не през некви изкривени призми.

браво! тъпаците да си траят. аз мисля, че тепърва Бербо ще направи ударен сезон.

Айде стига с тези Г Л У П О С Т И бе

това подуенската завист и комплексарщина са голяма работа! Вярно, че уефскарчетата играят в по-добри отбори, ама чак пък толкова да ги е яд? Хората по света го признават, само в обора ще се пръснат от яд!

Абе той нашия в първи клас падна от черешата на главата си,тъй че не му придиряйте толкоз...

Странна класация и нямам предвид мястото на Бербатов. До 25 място има четирима играчи на А.Вила, но липсва определеният от футболистите и феновете на отбора най-добър играч за сезона, а именно Стилян Петров.

До Оги!Най после да видя един нормален левскар! Срамувам се за другите драскачи-за къде сме тръгнали с такъв генетичен материал-не и в Европа!Нито можете да пишете,нито да мислите!Срам!

браво митко!да си жив и здрав!ти си едно от малко останалите стйностни личности в тази нещастна държава!господ да те пази!!!!

http://www.premierleague.com/page/ActimIndex/0,,12306,00.html Когато фактите говорят и богожете мълчат

Радвайте се за успеха на човека, бе, стига сте завиждали, грехота е. Престанете с тая злоба и ненавист. Гордейте се с Бербатов, българин е

да се удавите в злобати си всички Берботов е мн добър футболист и го доказа не малко пъти!

създание нещастно , опитах се да обясня разбираемо как реално стоят нещата , за да разберат и кретени като тебе , но явно няма никакъв смисъл - конете с капаци и с топ не можеш да ги мръднеш. и защо , когато някои каже истината за бербатов му се вменява злоба и завист. само си прочети мисълта - "е решил най-много мачове от всички останали футболисти на Юнайтед - 4 мача с победен гол - 3 за първенство и 1 за КА срещу Тотнъм" и се сети кои е малоумник и тапигиоз.

Ако Бербатов е най-добрия в МЮ, тогава Английския футбол е на нивото на "СКРИТА СИЛА" - Мъдерво!!! Какви са тези класации и глупости?!?! Боже, погледнето го, че "не види пътя" този нашия. Хайде стига сме се заблуждавали!!! Купа ми бил спечелил, каква купа какви 5 лева...доста има да потича докато стигне съотборниците си...най добър футболист бил :) Да, но не в МЮ и не в Англия! Поздрави да му пратите!

PPPPP

http://www.premierleague.com/page/ActimIndex/0,,12306,00.html

аз не знам кви са тия малоумни статистики и кои ги прави , а и честно казано вече адски ми втрусна от тия спорове около бербатов. за мене лично бербатов не е и никога не е бил играч , но щом в англия го оценяват - жив и здрав. и само едно последно нещо - вув всички решителни мачове ( чрез които унайтед печели трофеи ) бербатов или не е играл , или е влизал резерва , когато всичко е решено , или приносът му е бил никакъв - просто фигурант на терена ( извиняваите , ама и вас да ви пуснат на олд трафорд - и вие ще подавате точно на 5 - 10 метра по няколко пути в мача ). и ако някои отрече казаното по - горе , значи всичко е плямпане по форумите без грам мисул. иначе нищо лично кум бербатов и пак казвам - щом го оценяват , му пожелавам успех.

Гон-зю на кое място е в класацията на Анадол спорт?

Щом начело е Анелка, значи класацията е правена по поръчка на братята му /които са му мениджъри/, и най-вероятно го готвят за нова рекордна продажба. Всеки който е гледал повече от пет мача в живота си е наясно, че това момче би бил резерва и в Локомотив-Мездра /не че подценявам отбора/. За съжаление на зрителите обаче той е от голямата комисионерска мрежа и се налага да го гледаме в големите отбори.

Евала на Бербо , но кой сега е шампион-Левски-аре чорбари стой млък-:))))))))))

Който казва , че Бербо е слаб футболист не разбира от футбол.Глупаво е да хулите един от най-добрите ни играчи.

виждам от писаното тук, че само тони монтана разбира от футбол. парадоксално е , но и числата лаят, и сар фергюсан не е перфектен, което показва, че е човек.

ЗАРАДВАЙТЕ СЕ БЕ БЪЛГАРИ! ПО-ГОЛЕМИТЕ ОТ НАС ДАВАТ ОЦЕНКА НА БЕРБО!

еи ... непоробена траи си там у кочината в "г"сектор че само тва ви остана да хвалите онова леке бербатов дет топка не е пипнал в тоя отбор радваите се на тоя келеш и си траите да ви е... у п.....

Който е пич, ще се радва. Който не е - няма. Аз съм пич!

Абе не знам,ама тези които плюят Бербатов тука да се научат първо да пишат правилно,а после да се излагат във форумите!Ми като не ви харесва не го гледайте или не пишете за него бе!Това е ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА ВИСШАТА ЛИГА бе кретени!Това не е нашето корумпирано първенство или нашите невзрачни отбори!На този сайт не вярвате,защото пише нещо хубаво за български играч (или защото не е от "Левски" може би)!А това ,че ви е яд е нормално!Кухи лейки (продупчени)!

хахаах пална подигравка тоя не постоянно е резерва па 1 в унитед (рофл) наи жалкия

а ве драскач,нещо обарна резбата а,нали много го критикуваше и пишеше че небил за този отбор.сега кво стана а нещастник?

аз лично не го харесвам бербатката но пък факт е че играе в най-добрия отбор и щом човек като САФ го е взел значи има защо!все пак не трябва да забравяме че е българин и че трябва наистина да сме горди с това,което е постигнал в този велик отбор!!!

с тоя ми надуха главата,добър е,ама чак пък на 4-то място във вишата лига...е,нека се посмеем

именно тои води от унитед,понеже както прочетох по горе се наблудва коефицитентат на полезно деиствие,а щом топката отиде при него тои няма грешно отиграване.точно за това тои води и е наи-добрия в унитед ! може да не бяга като карлос които тапче терена :д руни и роналдо но коефицентат на полезно деиствие е огромен.а парк които е като пчеличка на теране ??? неговия коефицентат каф е ? тои едва пипа топката ! само му подават там и вакрва. но така е в футбола зада е наи-добрия састава ти трябва да има всякакфи футболисти.напред бербо гордеем с стеб

абе статистика - вс ок, но пичагата не играе нещо с тая топка, па за голове да не говорим, иначе ми дреме на ... за футбола като цяло

Горкият Тони Монтана и другите като него - с очи гледат, а не виждат, с уши слушат...

Има грешка-може би се казва Гонзо или някой друг световнонеизвестен левскар. Спрете да трупате лайношина по форумите срещу Бербатов. И разберете , че никога в националния той няма да блесне , ако всички около него са посредствени.

toni montana...takiva kato teb sa sram za bulgaria!! qvno ne si nabliudaval machove na manchester da vidi6 4e pove4eto asistencii i izvejdashti pasove sa na berbatov! zasrami po takuv na4in da huli6 berbatov, koito proslavq bulgaria, kakto stoichkov go e pravil v barca!! (sujalqvam no ne mi raboti kirilicata)

Специално за глупаците като Тони Монтана линк към официалтата страница на Висшата лига: http://www.premierleague.com/page/ActimIndex/0,,12306,00.html да се задавиш с тази информация ако потърсиш на същото място ще видиш, че Бербатов е №1 по асистенции на цялата лига Браво Бербо! Гордеем се със теб!

И мене ми се ще да чуя разбирачите критици, сега. Ето това е истинската оценка за Бербатов! А той все още не е започнал да разкрива възможностите си. АФ знае, че той ще стане легенда. Давай, Бербо! Покажи им! Ти си!

Без коментар! Когато цифрите говорят и боговете мълчат!

Евала, Бербо! Ти си едно от малкото хора, заради които по света се чуват добри неща за България :)

САМО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ,КОЙ Е ТОЗИ АГЕНТ ,КОИТО ТАКА УПОРИТО СЕ ОПИТВА ДА НИ РАЗСМЕЕ. Е,ТРЯБВА ДА КАЖА ,ЧЕ Е УСПЯЛ ДА НИ РАЗСМЕЕ...ОТ ДОСТА ВРЕМЕ СЕ ОИТВАТ ДА НИ ПОКАЖАТ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ТАКА.ОПИТВАТ СЕ ДА НИ УБЕДЯТ ЧЕ БЕРБАТОВ Е БИЛ ГОЯМ ФУТБОЛИСТ. Е КАК ДА СТАНЕ ТОВА КАТО НИЕ ВИЖДАМЕ И ПРЕЦЕНЯВАМЕ ,ЧЕ БАРБО ДОРИ НЕ И ФУТБОЛИСТ.ТОВА Е ЕДНА МЬРЗЕЛИВА МЬРДА И НЕ СТАВА ЗА ТОВА С КОЕТО СЕ ЗАНИМАВА.АКО РАЗГЛЕДАТЕ ГОЛОВЕТ МУ ШЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ВСИЧКИТЕ МУ ГОЛОВЕ СА "BY CHANCE" -АБСОЛЮТНА СУЛЧАЙНОСТ.ДАЖЕ СИ СПОМНЯМ В ЕДИН ОТ МАЧОВЕТЕ В КОЙТО ТО ВКАРА ГОЛ -ПРОСТО ИЗПРАСКА КРАКА НА ВРАТАРЯ А КРАКА НА ВРАТАРЯ УДАРИ ТОПКАТА И ТЧ ВЛЕЗЕ ЗА ГОЛ.ИСКАМ ДА ПОСАВЕТВАМ ТЕЗИ КОЙТО ДИГАТ ШУМ ОКОЛО ТОЗИ ФЕМИНИАЛЕН ЦИРКАДЖИЯ КОЙТО САМО СИ МАХА РЬЦЕТЕ ДА ВЗЕМАТ ДА ПОДКРЕПЯТ ПО-ДОБРИ И ИСТИНСКИ МОМЧЕТЕ ,КОЙТО СА АТЛЕТИ И ИМАТ ХЬС И СА СПОРТИСТИ.ЕДИН МАРТИН ПЕТРОВ Е БАРЕМ 10 ПЬТИ ПО-ДОБЬР ОТ ТОЗИ ОХЛЮВ,АМИ СТИЛЯН ДЕТО ЦЕЛЯ ОТБОР Е НА ПЛЕЩИТЕ МУ.ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ

Ето, надявам се този път всички разберат, че за принос към даден отбор не се броят само головете!!!

и аз съм левскар, но станах фен на Юнайтед заради Бербо Следващия сезон и голове ще има много, сигъурен съм :)_

Хахахах, хайде наистина сега супер капацитетите които го плюха и храниха като луди и го изкараха мързелив, сега да напишат пак коментари. Платениете тъпанари които искат да провалят манчестър явно.... но поне сър Алекс си разбира от работата и не искам да ги притеснявам но мнението му се потвърждава и от статистиката БЕРБО е №1 гордост за всички българи