Коментари - Роналдо обвини сър Алекс за загубата | corner.dir.bg
назад

Роналдо обвини сър Алекс за загубата

Кристиано Роналдо изглежда си павира пътя за напускане на Манчестър Юнайтед, заявявайки след загубата на финала на Шампионската лига в Рим от Барселона с 0:2, че тактиката на сър Алекс Фъргюсън не е била добра, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо обвини сър Алекс за загубата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 20

абе видя се че вчера ви смачкаха и пак тоя бил виновен, схемата е грешна, роналдо е виновен, не може ли да кажем, че бяха надиграни и като точност на пасове (къси пасове, по едно време ми омръзна да ги гледам), ман седяха и гледаха, ама пичове времето цъка, а колко са по технични малките на ръст играчи на барса от говедата от миньорския град - направо им скриваха топката, не чувам нищо за руни, по едно време гледаше като първокласник на 15 септември, тевез - тъпо парче, муа без глава - тип дрогба, конь, сколс - кечист, бербатов - верно имаше два удара, ама мнооого зле и престанете да го хвалите, прави са си хората да недоволстват за тия пари, отначало гласува ли му скруджи доверие - да, сам си е виновен, че е резерва, най-добрия футболист на ман е роналдо, само че не спря да се върти около обективите при корнера цял мач. А да ми разправят, че видич, фърдинанд, стария мишок на вратата са нещо особено...това е бяха надиграни тотално.

Ако МЮ играеха така във всички мачове от английското първенство сега щяха да изпаднат. По слаб отбор в последната година от този е само Реал Мадрид. Да живвее Ливерпул

Първо на първо за мен роналдо е номер едно . И наистина съм съгласен с него 4е тая тактика не е добра.Джи сун Парк изобщо не се представи на ниво и като титоляр трябваше да запо4не Карлитос Тевез защото той е адски добър игра4 жалко 4е Фердюсън е на път да го загуби . И може би Бербатов трябваше да влезе в игра много по рано !!! А в на4алото според мен Роналдо не трябваше да запо4ва като централен нападател. И така браво на мом4етата от барса . А на мом4етата от ман4естер им пожелавам успехи на всякаде и до година да спе4елят трофея.

Този път сър Алекс се поддаде на журналята и сбърка.Бербатов е гениален футболист и е грехота да не започне титуляр.

Роналдо си посочи вратата с този мач. Но наистина сър Алекс се изложи много снощи. Видя се че Руни последните мачове е далеч от добрата си форма. Не ми стана ясно Андерсон защо е тутуляр...??? А този същия Роналдо трябваше да бъде заменен с Бербатов на почивката. От месец насам незнаино защо МЮ играят жсе по слабо. Добре че Бербатов им извади мача с Уигън , за да станат шампиони на Англия. Предпоследния мач от първенството с Арсенал бяха трагични и добре че устискаха 0:0. А върха на простотията беше вклъ4ването на Сколс, които добре че не счупи крака на Шави

абе тъпи копелета сте вие . апа оня taniamm2002 сплут домат такъв нещастен ..... .... роналдо е номер 1 и тва тря да го рабереш бе смешник

Роналдо е прав за тактиката вчера не беше добра,според мен е добре да си казваш мислите иначе ако мълчеше как може да се подобрат нещата

Тоя Роналдо е голямо леке. Не стига че той провали мача с безмерният си егоизъм ами коментира тактиката на Фъргюсън. Верно прав е до някъде, ако сър Алекс го беше забил на пейката и беше пуснал титуляри Рууни, Тевес и Бербатов тогава отбора щеше да изглежда по друг начин, а и нямаше кой където хване някаква топка веднага да я подава към Роналдо, без оглед на това има ли по-добре пласиран футболист или не. Наистина добър е но не е магьосник все пак.

как да е достатачно остар като барса ги матира още в 10-та мин.., манчестар неможа да намери себе си през целият мач ,,,а бербо влезна като резерва и какво да покаже за 20 мин...ами другите каде бяха цял мач.като не варви играта на този тим все барбо им е виновен...стигате бе а защо го избитар за един от наи елегантните и феноменални фоболисти на острова .не му беше местото на пеиката а на терена ....

Беше интересно да се види как Барса се раздаваше и бореше за всяка топка, докато Манчестер-ци се пазеха от по-силните топки, като че ли ще ги изцапа ??? Погледнете отново запис и ще видите, че докато всички в Барса се движат и търсят свободно пространство, хората на Манчестър леко подтичкват, а някои дори чакат с ръце на кръста, като делви на терена. Не е ясно на "Делвите" кой им е крив. Барса игра с дух и страст. Може да е прав Роналдо, ако с нещо ги е демотивирал сър Алекс. Само Приятелите казват истината в очите. Не мисля, че сър Фергюсън е комплексар и ще отмъщава: Напротив - ако е пич, ще си признае грешката, може дори да се извини ! Дори и да няма вина - така само ще върне блясъка в очите на своите момчета, вкл. и на Бербо.

Макар да мразя егоистичното копеле Роналдо (много слаб в този мач) e прав: треньора трябва да е идиот, при положение, че има Бербатов в състава си да го пусне в игра толкова късно.

Англииският отбор не играе колективен футбол. Роналдо е паталогичен егоист и това се отразява на отбора. Те бяха смешни снощи. Опитите на Рууни за промяна не срещнаха никаква подкрепа. Около Роналдо се погубват добри футбилисти на резервната скамейка.

no koment

тоя обаче едва ли ще го земат другаде, щом псува собствения си тренер

Тъпо копеле,отхапа ръката,която го вкара в големия футбол.

Много му се вдигна самочувствието на този подлизурко - да му се невиди и некадърника

Храни куче да те лае!Сър Алекс го направи известен,а той се прави на голям анализатор на мача-Глупак.

меси вкара страхотен гол и етоо сащо абе направо кеффф, израдвах се страхотно снощи, да видиш наж-добрия отбор в света да не може да пипне топката

За съжаление смятам, че Ронката този път е прав. Челси не успя с подобна тактика и не разбрах защо Сър Алекс реши, че има с нещо по-добри единици от Челси. Напротив - неговите са само бледо подобие на звезди. \"Разбивачите\" вчера не знаеха, къде се намират, да не говорим, колко грешни отигравания имаха Парк, Андерсон, Гигс и Карик. Стана ясно, какво е Берба за Юнайтед, който веднага раздвижи играта и увлече противников защитник на индивидуално покритие, докато преди това Барса ги блокираха изцяло зоново.Не видях Тевес нещо да игра. Не може да чакаш чудеса от футболист, на когото си посочил вратата. Въобще, Барса не игра толкова силно, а Юнайтед бяхя просто твърде слаби. Защитата им не е на ниво , а офанзивна халфова линия просто нямат.

Важно е човек да казва какво мисли по въпроса, така че браво на Роналдо. Като е сЪр Ал. Фъргюсън да не е 200 кила ебаси стареца.