Коментари - Бербатов бетониран в Манчестър Юнайтед | corner.dir.bg
назад

Бербатов бетониран в Манчестър Юнайтед

Димитър Бербатов няма да мърда от Манчестър Юнайтед, въпреки че и вчера вестник "Мирър" го пропъди от клуба. Нападателят не само не си търси нов отбор, както твърди жълтото издание. Нещо повече, сър Алекс ще гради атаката за следващия сезон именно около българина. До няколко дни Роналдо ще бъде представен в Реал, а Тевес забегна засега в Аржентина, а после май в Ливърпул, предаде Спортал.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов бетониран в Манчестър Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 5

OMG... пък мога само да ви кажа че тевез не е лакум!Роналдо да ,но тевез не.И бербатов и тевез са добри,но пък какво толкова хулите твевз.Много добре играе и е един от най-добрите...!

Ventsi, човече, кога ще се научиш да пишеш правилно, бе, ПРОСТАКО!

как да го продадат като никои не дава пукната пара за марзеливя бербо. това е футболиста които "бяга" (ако може да се нарече бягане татренето му по терена) наи малко от всички. сур алех се чуди и се мае какво да го прави и какво да обяснява на собствениците на манун.дори не го пуска като титуляр,ами стои резерва. бербо- сабуди се!!! не ни излагаи! работи поне малко за парите дето ти плащат.

Ееее, най-накрая - да видят тия мърморковци Тевес и Роналдо, че само с егоизъм не става. Бербо - мисли му обаче ако ни издъниш тия дето те защитаваме цял сезон!

Едно му е ценното. Че не му пука за разни партита и среднощни купони и гуляи. Ако си професионалист, гледаш си здраво работата. Морала си има своето значение, дори когато риташ топка.