Коментари - Литекс: Фен на ЦСКА да не е стъпил в Ловеч | corner.dir.bg
назад

Литекс: Фен на ЦСКА да не е стъпил в Ловеч

Финансовият директор Величко Дихонов взе отношение относно решенията на Управителния съвет, както и за скандалите по време на дербито с ЦСКА. Той даде блиц-интервю за клубния сайт, цитиран от Спорт1.

Обратно в новината

Коментари - Литекс: Фен на ЦСКА да не е стъпил в Ловеч | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 12

не че е много по темата, ама като говорят за латекса и чорболята се сещам само за едно 8:0, което малките червени "ултрасчета", може и да са пропуснали да прочетат по история.

Ти май бълнуваш бе морски?!? Какви Левски пак сънуваш тук, каква конспирация, какви ръководители??? За трети пореден път 300 килограмовата пача повежда малоумни деца идиотчета да трошат стадиона на Литекс. Нахлуват на терена, при това точно след като са наказани да не домакинстват отново заради безчинства, а между наказанието им и този мач пък удариха играч на противника с юмрук (Пасков). Като си от Черно море, не помниш ли как ви пребиха насред Васил Левски и нищо не се случи? Ако има истинска държава, Цецка ще бъде наказан сега за цял полусезон и не да играе на 60км от стадиона си (камо ли на 50м от него на националния), а да играе пред празни трибуни!!! Ама нямало футбол така, ама кампания имало срещу Цецка, ама пак Левски са виновни, че 300 килограмовите кютуци, приличащи на свини майки се изявили...Няма такива филми морски, по-добре да няма футбол, отколкото да има футбол подобен на този на Хейзел и подобни.

Дучето е нещастник ! Да го гонят ! Както някой тук каза - Божков си беше добре, но глупавите "лидери" на агитката се постараха да бъде изгонен. Много неразумно решение. А после ближеше задника на Прамод Митал - е видя какво стана, после ТИТАН щели да ги изкарат от кризата - един лев не са дали още. И аз съм ЦСКАр и за това ме е яд. Че всички се предоверяват на някакъв глупак, вместо да си подкрепят отбора ! Брао на Литекс за взетото решение и браво за добрите думи. Не са груби към отбора - даже обратното, не са груби и към агитката, само към частта от простаци, които не бива да се допускат до стадиони ! Същото важи и за т.нар. "сектор б" ... да не ги допускат до Българска Армия, ако догодина ЦСКА се усетят и почнат да си играят пак там дербитата. Те чупат - после ние сме свине

Не съм нито от Левски, нито от ЦСКА,но от изказването на Величко Духанов лъха само простотия.

и да видим,сега дали сте ги наказат чорбарите,или....!!???

Защо не пускате коментарите. Без ултрасите на ЦСКА полицията ще остане без работа и тренировки.

А не е ли по-добре да пускате по стотина ултраси от ЦСКА за да тренира с тях полицията.

така трябва! Само в крематориуми да ги пускат!!

от цска съм ,ама са си много прави

Всички отбори в А група трябва да вземат такива мерки. По този начин истинските фенове на отборите сами ще изгонят лумпелите от стадионите !!!

На Дучето неможа да му се угоди,и понеже се опитват да му угодят,затова няма,..няма и да има скоро ЦСКА.А трябваше да ухажва В.Божков,така както в Ловеч ухажват Гр..Ганчев.Отборът и почитателите трябва да са едно цяло,а Дучето прави всичко възможно да не е така използвайки хлапетата във фен клуба.Явно там никой неможе да се справи с него.Изгонете го и проблема е решен.

правилно чорбитата нямат работа там :)