Коментари - Хидинк: Фъргюсън загуби финала с Барса заради невежество | corner.dir.bg
назад

Хидинк: Фъргюсън загуби финала с Барса заради невежество

Вече бившият мениджър на Челси и настоящ национален селекционер на Русия Гуус Хидинк нападна доскорошния си конкурент във Висшата лига сър Алекс Фъргюсън, съобщи Спортал.

Обратно в новината

Коментари - Хидинк: Фъргюсън загуби финала с Барса заради невежество | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 13

Кооолко стее злеее - Челси бяха тооооолкова по - добри от Барса (тактиката им беше невероятна), а съра ще ме извинявате ама е най - прехваления тренъор в историята на футбола... Хидинк е невероятен тактик(и не заради тоя единствен мач...), а съра разполага с толкова огромен потенциал (паричен и материален), че спечелването на тия безкрайни титли не е тренъорско геройство, а нещо съвсем нормално за отбор с потенциала на МЮ... иначе не харесвам Челси... Дерзайте...

верно е това за Барса - хубав футбол, ама като малки на това му викахме сандър. Много са добри на сандъра, ама футбола се играе на атаки и голове.

А неговият отбор до къде стигна като е толкова отворен?

Голем многознайко се извъди! Каквото и да говорите Челси бяха най-близо до отстраняването на Барса. На всички които разбираха поне малко от футбол им беше пределно ясно, че Манчестър отворят ли играта им е спукана работата

JoroAce

Статията как е написана не е истина просто. Ясно, че е казал, че МанЮ са излезли с грешна тактика и не са се противопоставили на Барселона, но не е казал, че САФ е невеж. Хората навън се уважават и рядко падат толкова ниско, за да обидят свой колега. За сметка на това доста журналисти са плужеци, но понеже и те се борят за трохата хляб е разбираемо. :)

Е то много лесно да критикуваш, Ман Юн поне игра футбол срещу Барса, за разлика от Челси. Иначе е вярно че Ман Юн без Роналдо ще са извън тройката в Англия.

ти си смешника, без роналдо ще са по-добри даже

Наистина САФ направи грешка, но е на доста по-високо ниво от Хидинк!

просто гуус е страшно прав! саф се издани точно на финала!

челси надигра барса.. а манчо бяха жалки (обективно погледнато, аз съм, фен на ливърпул иначе), добре му го е казал

ще атакува ама моя ку..ц без Роналдо Ман бе3 нефо са съпер смешници..

И моето мнение че САФ обърка тотално състава но все пак е човек а хората грешат жалко за финала но отбора е силен и има шанс да атакува титлата отново до година .

аре тоя баламурник да не ми говори за САФ щото като клубен треньор не струва. видехме кво напраи срещу Барселона...ония са със 10 души ония изкарва нападател за да вкара защитник... е.ати тактиката..аре у Москва да се наливаш