Коментари - Любо Пенев се завръща на терена | corner.dir.bg
назад

Любо Пенев се завръща на терена

Старши треньорът и главен мениджър на ЦСКА Любослав Пенев почти сигурно ще се завърне на терена от новия сезон, твърди "Меридиан Мач", цитиран от Спортал.

Обратно в новината

Коментари - Любо Пенев се завръща на терена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 23

Всички Говеда да духат супата, ако са пе... и други работи. А от мен - ще ви навестя сините майки

пенев е хиляда пати по добар футболист, трениор и човек от някакав си там "кокала", излязал от някоя селска крачма и станал трениор на един говежд отбор. и аз да стана трениор на тоз отбор ще го направя шампион, но разликата ще баде че при мен няма да падат толкова лошо. ако решат дпс-арите от фц левски да ми се обадят.

Еи Тодоре (Баткове) ходи си при турците в Смолян и не се занимавай с Български футбол. Ако искаш има голями отбори в Истамбул. Ходи си там с твоя интимен приятел от ДПС работещ в БФС.

оператора е пе.... и мрасно говедо от лефски. да ми д... на червения х...

да го д..ха каката тодор батков. не на мафията в бг футбол. фц лефски вав в група

Още една информация от лайняно синьото вестниче на Тодор Каков (Батков след с..екса с Чорни). Бий Говедата по рогата, К...р за сините свинчоци от Гейарена

Супер ще ходя на всеки мач на чорбата те така и иначе не играят та поне да пада смях.

добре дошли на аязмото! пак ще се насирате. ще чакате последните минути, но този пут няма да мине номерут. хаха завурнахме се там кудето ни е мястото. и остур член за беласица

Чичовото ще те взема в Левски Освобождавам Гошо Петков.Стани вратарче при нас.Ти и без туй си голямо дръвче.Само ще стойш на вратата и ще чоплиш семки.В краен случай ще те взема при ветераните в неделния отбор и ще риташ в 49 СОУ на малки вратички

Е па да взема да се върна и аз, поне бех кадърен!!!

ОСВОБОДИ ЕЛЕКТРИЧКАТА ДА СЕ ЗАВАРНЕШ ТИ ЕБАТИ СРАМА ТОЛКОВА ЛИ ЦСКА НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ.

любо,мина това време и мен ми се играе ама поостарях и сега спокоино гледам от страни.аз казвам да не се излагаш ,щото някое злобарче ще те халоса и не можеш си погледна работата и като тренер.беше квото беше ,направи си бенефис и покажи че още можеш ,ама с малки прасенца не се надбягваи.

Абе що не вземете да картотекирате баба му за вратар , дядо му за ляв бек , чичо му за халф и вуйчо му за централен нападател и ето ЦДНЯ е станал велик отбор.

На малки вратички срещу журналисти може да се пробва. Иначе срещу нормални отббори може и да "духа супата".

Fena каза: а и ако четете правилно пише ,че ще играе когато е нужно само ами то няма да има нужда, Чорбата побеждава със съдиите, сещам се веднага за мача срещу Славия където победиха с 2 дузпички, да ви еба майката и смешния отбор

те тва е новината на седмицата! чичовото ще играе! а вие пишете за роналдо и пари... сърце и душа се иска във футбола...

Не му върви на собственици на нашия клуб... Самият факт, че изгониха Станков и предпочетоха това ДРЪВО за треньор говори много, но сега, като му позволят да задоволява егото си за сметка на клуба . . .

Съчувствам на отбора на армията...

Ще падне голям смях, ако Пената почне на играе. Рейтинга на Българския футбол, ще скочи до небето. Следва и Боби Михайлов да застане на вратата на Левски, щото сина му не може да варди :)Стойчков на мястото на Здравко Лазаров (нали си тръгвал от ЦСКА). СМЯХ !!!

Ще падне голям смях, ако Пената почне на играе. Рейтинга на Българския футбол, ще скочи до небето. Следва и Боби Михайлов да застане на вратата на Левски, щото сина му не може да варди :)Стойчков на мястото на Здравко Лазаров (нали си тръгвал от ЦСКА). СМЯХ !!!

За да не се излагате -много внимателно трябва да си подберате думите за "легендарния""мениджър"-ЛП,който за нищо не става освен да духа супата.

толко ли няма те играчи че чичовото ще играе

оооо...боже ! е това е вече вурха на простотиите в цска. как не ги е срам тя боклуци... доидоха титаните...големите баровци...купиха клуба разтягаха локуми до небето а сега нямали пари че закурпвали дупките от предишни задулженя. абе каде сте тругнали да купувате цска като нямате пари бе вушкарии? ами димитар пенев що не го пуснат и него ако се наложи... няма пари за селекця няма за заплати няма за премии няма за ремонти и освеяване на стадиона...които е в трагично сустояние ... няма управя...един боклук като томов си тругна..други доидоха! аз сум от цска но на руководството ще им кая да ви е....а м....а !