Скандали тресат Левски заради Жоб

Скандали разтресоха Левски заради проваления трансфер на камерунеца с френски паспорт Джоузеф Дезире Жоб. Мениджърите, довели нападателя в “синия” отбор, недоволстват от факта, че босовете на клуба се отметнали от думата си, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Скандали тресат Левски заради Жоб | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скандали тресат кочината Говедото алкохолик Велев мучи срещу свинята бате Ганя. Въпоса е кой ще измучи най-звучно

Ще ви тресат като не спирате да мучите

Ами от говедо човек не става, а от син отбор футбол не се играе. Това е истината за обора на кочината със син отенък

Браво Жоб Махай се от обора, там живуркат сините отрепки

Съвсем правилна позиция,тази печка не иска да играе,утре няма да тренира,след това няма да следва треньорските указания и практически ще разбие отбора.Я да си ходи в джунглата, мангал мръсен!

Прав е Кокала.Да пуска младите,винаги има пьрви пьт.

Подкрепям Кокала, много ясно, че трябва да го види - какво от това че е бил добър играч тоя Жоб,като е толкова добър що не го покаже на тренировка, няма да се разтопи я .Браво Велев

велев е абсолютно прав,друг е въпросът че Батков се е изхвърлил ,като много други пъти и някой после трябва да обяснява какво е искал да каже.

Оценявям положително постъпката на Левски и Велев. Браво! Това е пример който трябва да следват и другите БГ отбори; играч който от началото налага негови правила, не може да бъде достоен човек... Може де е бил голям футболист - но нека да покаже какво може в момента; и ако е толкова велик защо не може да си намери отбор в Европа а е трябвало да се върне в Камерун!?!? Представям си какво щеше да се случи по нататък ако го бяха взели!!! ужас и безумие!

евала кокал, с тия пари колко кадурни наши момчета може да се развият, ш го е.. в звездата - не иска да го гледат, я да ходи да бере банани

Ако Жоб наистина е бил в добра спортна форма, какво му пречеше да порита един час! Той и на тренировката не отишъл! Струва ми се, че е имало нещо мътно при него, че да отказва дори елементарни занимания. Искал да се пробва в най-големия клубен турнир, но действията му ми приличат на чиста проба измама. Браво на Велев, и на цялото ръководство, че вече не цепят басма и на големи \било то в миналото\ имена.

Евала на кокала! ЦСКАр съм,ама от тия мениджерски игрички ми е писнало.Все пак е добре,че поредната "звезда" няма да се разхожда по родните терени.

Велев е прав. Не може някои да дойде и да заиграе в които и да е отбор дори без един мач. Оправдавам го за изказването и това е твърдо мъжка постъпка. Колкото и да е бил добър този футболист той трябва да пасне по някакъв начин и в схемата за игра, а това няма да стане като се крие. Това се вижда в контролните мачове и тренировките, защо да взимаме поредния дърт некадърник пък бил и тои по-добър от наще футболисти ( със сигурност е по-добър, защото наще са манекени).

Велев е прав.Никой не купува котка в чувал. С мангала или без мангала Левски си е Левски. Може би трябваше да оставят Кръстовчев в Левски, но всичко е въпрос и на пари.

Браво! Този, а и не само той, да не се правят на Роналдо, защото всъщност са по-зле от младите БГ момчета. Левскар съм, но не искам чужди боклуци да изяждат хляба на младите момчета от страната, и това ми е мнението за всички БГ отбори, иначе няма как да имаме нито първенство, нито национален отбор.

Подкрепям треньора Велев! Тази чернилка не е играл цяла година и какво е очаквал от Левски, да прочетата CV-то му и да му сторят поклон! Това нещо го няма в Европа, а уж идва от там! Явно африканския произход не може да те направи бял човек, колкото и да си ритал на Запад! Такива хора не са за Левски! Браво Велев!