Коментари - ”Титан” изсипа накуп 700 000 лв. | Корнер.dir.bg
назад

”Титан” изсипа накуп 700 000 лв.

На футболистите на ЦСКА са били платени накуп две заплати и една премия вчера, твърди агенция "Спортал". Босовете от "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов са налели в тима наведнъж 700 000 лева, съобщи Топспорт.

Обратно в новината

Коментари - ”Титан” изсипа накуп 700 000 лв. | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

За свинете и говедата със син отенък (от циганските гета в София. Разберете бе лекета такива като вас не трябва да влизат във форум със статия ЦСКА. Пишете във форумите с заглавия на вмирисаното ви мръсно синьо селско отборче от Подуене и не се разправяите със сериозни неща. Нали ме разбрахте синьокожи, миризливи и некъпани подлоги от Ге(й)арена.

с тез пари можеха да купят 20-25 сравнително запазени кочини и да заживеят в тях цесекарите подобаващо..

Дано това да мотивира момчетата. Левскар съм но трябва да се печелят точки за коефициента на БГ отборите. Успех срещу динамо

свинщина!

Сега Свинете ще ядат големия...да ги видим какъв "евробоец" са...Само Динамо....

ДАНО КУПЯТ ОТ БГ ОТБОРИТЕ ОЩЕ 10 ДУШИ И ДА СЕ ЧУДИМ ЗАЩО НЯМА ПЪРВЕНСТВО, КАКТО ВСЯКА ГОДИНА ГО ПРАВЯТ. НИТО ЦСКА СЕ ОПРАВЯ НИТО ОСТАВА ЧИТАВ ОТБОР В А ГРУПА. ТЪПИТЕ ЛС ВЗЕМАТ ПО ЕДИН, ДВАМА ИГРАЯТ НАЙ СЛАБИЯ ФУТБОЛ И НИЕ НЕ МОЖЕМ ПАК ДА СМЕ ПРЕД ТЯХ. ЖАЛКО - ПОНЕ ДА НЕ ОСАКАТЯВАМЕ ПЪРВЕНСТВОТО И ОТБОРИТЕ.

дано минат в групите левскар, съм но пожелавам на всички бг отбори да минат ако не да се почне както е в филандия да имаме млади футболисти да ги продаваме и да си кажем че не може да пробиваме и това е

За съжаление ЛЕЛЕ е прав/а. Дано само премиите да ги стимулират, че скоро заплати няма да видят! Ако не влезем в групите - няма пари от УЕФА и ше я закъсаме! Титан не могат постоянно да вядят милион след милион и нищо насреща! Само ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голяма грешка! Преди важен мач пари не трябва да се дават! Сега не можеш ги изкара от дискотеките!