Левски се сбогува с Шампионската лига след нова загуба от Дебрецен

Българският шампион Левски каза официално "чао" на мечтата си да играе в Шампионската лига. В двубой реванш от плейофите за влизане в грутите на Шампионската лига тимът на Ратко Достанич загуби с 0:2 при гостуването си на унгарския Дебрецен. Така с общ резултат 4:1 унгарците продължават напред, предаде ТопСпорт

Обратно в новината

Коментари - Левски се сбогува с Шампионската лига след нова загуба от Дебрецен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

въпреки че съм от цска много ме е яд за левски като започнем през тампере бате жилина и накрая тия маджари

До x8yz: Виж сега какво: Ако зависи от мен колко да получават ония от снощи, оставям ги на 200 (двеста)лв. бруто. Нито тях съм пазарил, нито треньора, нито спортно-техническия. И изобщо не ми пука за ЦСКА докъде са с материала. Ако утре вземат, че се класират за групите на УЕФА, ами добре дошли при нас ще им кажа (ама някак се съмнявам, че ще успеят...). Колкото до приказките за кенефа, ти май вече си бил там (а може и още да си там). Вместо да пишеш глупости, заемай описаната от теб позиция и очаквай силен шут отзад, съпроводен от пускане на водата от тоалетното казанче,която да ти помогне да пристигнеш по каналния ред там, откъдето си изпълзял. P.S.: Никога не съм казвал, че ЦСКА са ми виновни за нещо.

Всичко беше ОКЕЙ само дето ,тая топка малко кривичка ми се видя, ще питам ЖОРО ВРАТАРЧЕТО как я гледаше, като МАРС или САТУРН.

Какви коментари само!!! Чудо голямо - чета и не мога да повярвам..... вие от ЦСКА да не мислите, че щяхте да биете този отбор?! Палячовци такива! За нас феновете е ясно, че Левски с тази управа не е за никъде, но все пак не се надявайте да биете вие този унгарски отбор!

На никой ли не му направи впечетление че стадиона беше крив, нямаше телени огради с бодлива тел, тип концлагер, както по нашите стадиони.Господин Батков веднага да пусне жалба до UEFA с искане да им се отнеме лиценза.И още нещо: да се впише в жалбата вратаря на Дебрецен беше с две различни ръкавици, играча с номер 8 гледаше лошо, беше с крив нос и не се беше избръснал.Какво е това цяла България е възмутена. Веднага жалба.

като цесекарите сте толкова велики да бяхте станали шампиони миналата година за да имате шанса вие да играете срещу деебрецеен и да ги биете. Факта че това не се е случило говори достатъчно колко "по велики сте". Лесно е да критикуваш особено когато умираш от завист!!!Само Левски

Видя се, че в отбора на Левски има две големи дупки - едната в горният десен ъгъл на вратата на Гошо Петков, а другата в главата на Гошо Христов.

Радвам се че не съм фен на Левски, отбора им е като президента им БАЙ ГАНЬОВСКИ, съжалявам ви момчета търпите срам и позор без да имате вина, пожелавам ви по-бързо да свалите сините очила и да гледате мача ДЕБРЕЦЕН-ЛЕВСКИ бъс звук от вашия телевизор, тогава може би ще видите колко сте зле, и ще завърша както някой сини коментатори "И пак казвам, това е футбола", да това е вашият футбол.

Направо е смехотворно как евроидиотите (и особено шефовете им) винаги успяват да обърнат подобни резили като все едно видите ли, Левски само дето не е спечелил. Били доминирали, показали че имали отбор. Алоооу, махнете ги тея розови очила, НЕ СТАВАТЕ за нищо освен за А селска група. Това е истината. То и за Лига Европа не ставате и то ще си покаже...

Ей идиото, чети правилата за играта БЕ:)))

Браво, супер новина

Левски се е борел за нещо друго - много по-стойностно. Уважавайте паметта му. Коментарите след жребия бяха, че "Левски" пак е извадил късмет. Голям залък лапни, голяма дума не казвай :-).

абе някой би ли казал ако трябваше да купи играч от Левски, кого би избрал? Май няма кого...

Пичове от Левски, както вчера аз съм подкрепял Левски, така подкрепете ЦСКА днес.

На Левски им липсва подкрепата от съдиите. В момента тя не е достатъчна. Малко са дузпите в тяхна полза. Не се отменят достатъчно голове във вратата на Левски. Противниковите отбори често завършват в пълен състав, малко са изгонените играчи. Трябва противниците на Левски до 10 мин да са вече с 7 човека , ,четирима трябва да се гонят. Трябва да се възстанови статуквото от последните 20 години, тотална подкрепа на Левски по всички фронтове. И може би в началото на шампионата да се обявява от БФС(Б.Михайлпов) шампиона и той винаги да е Левски, защото понякога стават грешки и трябва да се отнемат лицензи на други отбори и разни там глупости.

Тук разни, наричащи себе си журналисти, дават поуки и наставления къде и как е необходимо да се поставят кавички, а в същото време не спазват правилата за пунктуация, нейсе ... Е, ли е нормално за 180 минути централните нападатели на Левски да изпуснат над десет реални голови положения!? Абсурд! По този начин се създава фолклор, сега така дразнещите дебелаци от сектор Г ще имат поредни поводи за нови песни и транспаранти. И това вече не е фолклор, по-скоро фолк, или може би дори чалга... с две думи - любимците ни в синьо създадоха чалга... и то голям хит ... отново, за поредна година... Уверявам ви, трудно се привиква към подобна емоция! САМО ЛЕВСКИ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Защо да си кривим душата, Левски само за едно полувреме създаде толкова положения колкото за 2 месеца в родното първенство и мисля, че ако Батков си даваше парите не по принцип за футболисти, а за добър нападател, халф и двама централни защитници никакъв проблем няма да е влизането в групите, но то трябва да започне мисленето от сега за следващия сезон, да се наблюдават прилични футболисти, не пияни таланти, като Рабех или голмайстор срещу беласица и ботев, като Христов

И двата отбора играха добре. Едните си създадоха две положения и си ги вкараха, а вторите създадоха десет и не успяха. Но и двата отбора играха на ниво. Всичко бе въпрос на концентрация. В другия турнир ще стигнем по-далеч ако играем така.

По-добре първи на село, от колкото последни в града

и само левски але и само левски алее и само левски - обичаме те... чорбарии радвайте се на загубите на левски, то друго не ви остана като не можете да се радвате на победите на цска... все нещо трябва да ви радва в тоя живот!

До всички, които плюят по Левски. Проблемът не е толкова, че сме паднали. А като ви чета тъпите и злостни коментари и ми иде да повърна. Докато нямаме единна нация, така ще бъде. Аз съм левскар, но тази ве4ер 6те викам и за ЦСКА и Литекс, но вие с вашите дребни мозъчета изобщо не може да да го асимилирате това, наречено национална идентичност. Хайде със здраве и продължавайте да се надпреварвате да ръсите тъпотии.

това е просто футбол, а не живота ни. и ако не друго левски играха и се бориха. в момента просто унгарците са по-силния отбор. такива загуби мога да приема, защото се бореха. нямаше го типичното бездушие, примирение, а се раздаваха и бореха. според възможностите си, но това е футбола. за първи пат аз лично след мача не се ядосвах на себе си, защо гледах. поздравления за левски!!!

На сакатите Левскари всичко им дадоха в мърлявата България. Но се видя, че в Европа са стадо пияни ганьовци, които мислят най-вече за едрогърди фолкзвезди, но не и за футбол. Това не е отбор, това е банда от надървени некадърници. Заслужават да бъдат посрещнати със салют от лайна!

абе аз да не мутирам, защото почти намразих сините посерковци... водени от мустакатия идиот, вратар без рефлекси, още по слаб треньор и въобще без реализатор? за Батков пояснявам това е ръкав... футболист можещ от всяко положение да вкарва, а не да ти го начукват...

тва си беше трагикомедия... да си стоят нашите у Българията и да си се радват на циганското ни първенство у Европата не е за нас..... стига вече сме се излагали! другата година ще е добре направо да се откажем доброволно от евротурнирите :)

ЕВРОИДИОТИТЕ СА СИ ЕВРОИДИОТИ. Аз съм чорбар, но 75 минути се надявах Левски да направи нещо - ама, затова Борат да се гръмне и повече да не се явява никъде - Срам ме е като БЪЛГАРИН

Евроидиотите. Това са-ЛЕВСКИ.Може 10 пъти да станат шампиони, но си остават ЕВРОИДИОТИ

не е добре това плюене в коментариите.защо нямаме уважение един кам друг.накаде отива българия.

"На практика "сините" доминираха през първата част". Нещо не ми е ясно уж сините домнирали, въпреки това губят?!

ей трите \"DDD\" и трие \"???\" скрийте се някъде за малко помълчете защото простотията понякога боли,вижте си отборчето пък и треньорчето,а и Гонзи с тая бяла ризка иска да изглежда на умен ли?Човек като него който няма никакво образование а получава пари които вие двамата не сте и сънувалиама сладури много се пънете ше взема да ви опъне някой на вас говоря стрите \"DDD\" и \"???\" ако не ви е минало - главите в седалото на кенефа и пускате вода дано тогава ви мине злобата и помне не ЦСКА ви е виновен а заблудените ви души

Добре бе, поне и след този мач пак ли има левскарчета на които им се говори. Отборът ви е много смешен. Все се натиска синия ни евробоец и все ви го набутват елементарни отбори. Ами даже черно море щеше много по-добре да се представи. Какви шампиони? Половината от отбора трябва да се откажат от футбола- като започнем с йовов. Какво стана с програма 2007, или маи беше 2009. Къде са ви младите играчи. поне българи да играеха, пък то някви смешни негри,мароцанци, французи от 4-та дивизия. моля ви откажете се от участие в евротурнирите!

БАТКОВ, ГОНЗО, СЪРМОВ, РАБЕХ, ЙОВОВ, ТАСЕВСКИ, ДОСТАНИЧ И МНОГО ДРУГИ - ТОВА СА ВИНОВНИЦИТЕ ЛЕВСКИ ДА СТИГНЕ ДО ТУК И ТАКА. ВСИЧКИ ВЪН. ИСКАМЕ НОВ ЛЕВСКИ, КОЙТО ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ ЗА ИГРА И ДА ПОКАЗВА КАЧЕСТВА. ПО-ДОБРЕ ГРОЗНА ПОБЕДА, ОТКОЛКОТО - КРАСИВА ЗАГУБА. ИСКАМЕ НОВ ЛЕВСКИ ЗАРАДИ КОЙТО ДА СИ СТРУВА ДА СЕ ЯДОСВАМЕ.

Гошо 5коф да вземе да си сложи очила - по-слаб вратар не съм виждал скоро... никакво пласиране и при 2та гола,за този в СФ от 35м да не говорим просто!!

Сини кални говеда и червени свине, стойте си в БГ и се радвайте на победи над Спортист Своге с купени съдии. А феновете да духат супата и да ходят да чупят старите чавдари из българските села. Айде всяко говедо да си знае геренчето и да не драпа с копитца към Европа, където се ИГРАЕ

Писна ми от тъпа, бавна, безподна, лесно-разгадаема и семпла игра!!!!! Както в националния, така и на клубно ниво!!!!! Защо (по дяволите) Батков не взе чужд треньор, който да работи върху ТАКТИКА, ФИТНЕС и КОНТРОЛ на топката. И най-важното, да въведе диета и режим за футболистите - както направи Венгер, когато отиде в Арсенал. Ние (феновете) се изморихме от такава идиотщина!!! Публиката да подкрепя, тя да е 12тия играч - а къде са останалите 11????

Отбора за европа е един и се казва ЦСКА,а сините ментета хапнаха пак унгарски гулаш и ще участват в шампионската лига ако събират капачки от каменица!

Левски игра фантастично, Левски игра романтично - но съдията не беше наше момче. Нямаше го Боби, нямаше го Наско- че и Ефремчо го нямаше даже!

левскари докато титлата ви е купена все така ще ви бият и в къщи и навън.

а кво стана ся анаболи :ДДДДДДДДДД пълен смях сте и ся търсите кой да ви е виновен СМЕШНИЦИИ хахахахахахаххахахаххахаххааххахахахахахахахаха

Много жалки били тези "червени привърженици", съдейки по коментарите...Прав е бил поета, когато е казал, че всеки отбор си заслужава феновете... И...САМО ЛЕВСКИ! :)

всички говеда на дебарцинииииииииии

незнам не ви ли е срам с тези лапешки коментарчета мисля че левски играха добре просто мал шанс.това че дебрецен наистина спазваха тактическите показания си е така наще все още не са научени на това но не можем да ги съдим че играха добре и шанса беше на страната на дебрецен иначе георги христов вобще не е за левски по скоро за роодопа че ии по надолу

Долу-горе добре ,ама Урсула им е...ба ма.ма.та !

ей тва на синьо говедо устата нема затваряне,и цяло подуене да се изсере вътре пак нема да се затвори. току що отнесоха поредният бой и унижение и вече почнаха- прасетата им били виновни,лефски е най велик,лефски мачка наред... абе поне една вечер си затворете лайняните усти бе нещастници- цяла европа ви се смеме некъдърни куци крави. вие сте противникът мечта- всеки селски тим в света се моли да му се случите за съперник щото резултата е ясен винаги. аре рупайте фуража и се радвайте че сте най великият отбор.

А дано се сбъдне желанието ти 111, че да си видят хала гуцитата. Само се съмнявам във възможностите им. Дзурлите на феновете им определено са по-големи.

много добар син отбор за в бyлгарска група - там може би и без сyдiята ще запишат някоj героjски равен. за европа е много рано, борат има малко пари да купи уефа. ама знае ли човек, нали е ортак с евреi, може и догодина да намери кинти и за това, след като си купи шампионата пак на сергията на бфс.

ИСКАЙТЕ ДОПИНГ ПРОБИ ЗА ДЕБРЕЦЕН! БЕНТНЕР Е С АНАБОЛИ!

евала на публиката на говедата,добри са!

и след мача пак ще се чува на развален българо-сръбски: Не смо добро играле и нАпусто смо млого тръчале! Ей тия сръбе ги маиняйте от българските отбори

много ми се иска цска да продължат в групите, но не защото са българи, понеже те са доказали че са турци по душа, а за да може да се паднем в една група и да ги унижим веднъж и пред цяла европа, та да млъкнат веднъж завнаги тия комплексари, а относно това че бил неизвестен дебрецен, то те ако хванат динамо ще ги скъсат направо, да не говорим за прасетата, защото унгарците няма и да се навият да играят срещу тях, под нивото са им, успех "армейци" чакаме ви, за да сме си спокоини че и ние някои ще бием без проблеми:дддддддддддддд